çirkeflik yapılacak bi durum da yok ki canım, hatasının farkındadır herhalde. sonuçta bi görev almışsın üzerine sonradan pişman olsan bile bunu layıkıyla yapmak gerekir, bunun dinle yada inançla alakası yok ki. yalnız gerçekten tavrını çok takdir ettim, üzülmüşsün belli ama o kadar sakinsin ki Rabbim karşına çıkartsın inşallah
İyide canim benim hediye 35 tl nin alti degildiki... Kaliteli bir havlu takimi aldim, kendisi hediye paketi idi zaten..şahsen kendisi bana ne kırılsın nede kızsın ben sadece olanları söylüyorum bunu baştan belirteyim.Ben asla taraf tutmuyorum ama haklı olanı da görmezden gelemem.
En başından kurallar konuldu iç çamaşırı mektup ve çikolata şartlı olanlar bunların dışında 3 hediye ki en az olarak belirlendi ve 35 tl nin altında olmayacak diye bunu ilk sayfada da paylaştım kimsenin hakkına girilmesin diye ama böyle olmasına çok çok üzüldüm...
İyi akşamlar kuzum nasılsın durumlar nasilHerkese iyi aksamlarrr...
ilk mesajı okudunuz mu?
3 adet hediye, bunun DIŞINDA mektup, çikolata, çamaşır deniyor
siz havlu alarak 1 hediye almışsınız diğer ikisi yok.. madem katıldınız en azından ilk mesajı okuyamaz mıydınız? yada soramaz mıydınız burada?
15ine kadar gönderilecek sandım alelacele yolladım demişsiniz ama bunu teyit etmek çok zor değildi bence.. kaldı ki asivemai ile tanışıyonuz buradan sanırım.. 2 dakika ona sorabilirdiniz böyle mi diye
kargo şirketlerine içeriği söylemeye de gerek yok ayrıca.. ben de kupa yolladım ama giysi ve kitap da vardı koli içerisinde, giysi ve kitap dedim kargoculara
iyice sarıp bir koli içerisinde gönderdiğiniz sürece kırılmaz.. kaldı ki kargocular KIRILIR ibaresi bile yapıştırıyolar pakete.. kabul etmeme gibi bir lüksleri yok
insanlar o kırılan şeylerin satışını yapıp kargo ile yolluyolar..
arkaşımızın neden üzüldüğünü anlamanız için gelen hediyeler topiğine bi bakın isterseniz
3 adet hediye haricimiydi camasir çikolatailk mesajı okudunuz mu?
3 adet hediye, bunun DIŞINDA mektup, çikolata, çamaşır deniyor
siz havlu alarak 1 hediye almışsınız diğer ikisi yok.. madem katıldınız en azından ilk mesajı okuyamaz mıydınız? yada soramaz mıydınız burada?
15ine kadar gönderilecek sandım alelacele yolladım demişsiniz ama bunu teyit etmek çok zor değildi bence.. kaldı ki asivemai ile tanışıyonuz buradan sanırım.. 2 dakika ona sorabilirdiniz böyle mi diye
kargo şirketlerine içeriği söylemeye de gerek yok ayrıca.. ben de kupa yolladım ama giysi ve kitap da vardı koli içerisinde, giysi ve kitap dedim kargoculara
iyice sarıp bir koli içerisinde gönderdiğiniz sürece kırılmaz.. kaldı ki kargocular KIRILIR ibaresi bile yapıştırıyolar pakete.. kabul etmeme gibi bir lüksleri yok
insanlar o kırılan şeylerin satışını yapıp kargo ile yolluyolar..
arkaşımızın neden üzüldüğünü anlamanız için gelen hediyeler topiğine bi bakın isterseniz
İyi akşamlar kuzum nasılsın durumlar nasil
Cok sevindim canim geçmişler olsun tekrardanSukurler olsun iyiyim tatlim evdeyiz artik.
Cok sevindim canim geçmişler olsun tekrardan
Ayrıca o konu kapandı. Kızlar neler yapıyorsunuz ? Ben yeni geldim işten annem için memlekete gidince işler birikti tabii.. Her yeri ağrır mı insanın yahu dökülüyorum
Canımm demle cayını keyif yap :)Ayrıca o konu kapandı. Kızlar neler yapıyorsunuz ? Ben yeni geldim işten annem için memlekete gidince işler birikti tabii.. Her yeri ağrır mı insanın yahu dökülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?