ağzını aradım okumamışbunu alabilirsin cnm sanırım yeni çıktı ben çok merak edyorum mesela okumak istiyorum.
Eki Görüntüle 1719967
önceki kitabı baya bi satmıştı ve beğenilmişti bende alıcam yakın zamanda merak ettimağzını aradım okumamış
Can'ım internetten almayı düşünürsen eger kitapyurdu'na bak orda yeni çıkanları bulabilirsin.tarzini bilmediğimiz icin öneri de bulunamadımkızlarrr bana bi yardım edin bakayım kitap severler
şimdi biz iş yerinde de çekiliş yaptık ama çok sevdiğim bir arkadaşım çıktı ve oda bir kitap sever vve ona son çıkan kitaptan almak istiyorum ne olabilir yardımcı olun bana
bende ordan alıyoum hep tek sıkıntılı yanı arkasında fiyatı yazmasıCan'ım internetten almayı düşünürsen eger kitapyurdu'na bak orda yeni çıkanları bulabilirsin.tarzini bilmediğimiz icin öneri de bulunamadım
orda yokmuş yaCan'ım internetten almayı düşünürsen eger kitapyurdu'na bak orda yeni çıkanları bulabilirsin.tarzini bilmediğimiz icin öneri de bulunamadım
bende ordan alıyoum hep tek sıkıntılı yanı arkasında fiyatı yazması
temamdr şimdi oldu efenim :)eşya olarak da modern
evet ya pofffO hepsinde var canım. Maalesef yapacak bir şey yok ona
temamdr şimdi oldu efenim :)
Sorma canım vizeler bitti ohh biraz keyif yapayım sonra gelsin finallerSınav iyi de kötü de olsa atlatınca ayrı bir rahatlıyor insan.
Canım sen İstanbuldasın zaten. İstediğin staj olsunCv ni gönder ayarlarım yazılım alanında. Kendi iş yerimde olur erken gönderirsen.
Sorma canım vizeler bitti ohh biraz keyif yapayım sonra gelsin finaller
O zaman ozelden yaziyorum durumumu neler yapabildiğini neler yapmak istediğimi falan.
senin mesleğn nedir canım ya çok merak ettimTamam canım anlaştık
Aa o Zaman idefix e bakabilirsin. Kitaplarda evet fiyat yazıyor maalesef yapcak bisi yok onaorda yokmuş ya
aynen canım bakınıyorum bakalımAa o Zaman idefix e bakabilirsin. Kitaplarda evet fiyat yazıyor maalesef yapcak bisi yok ona
senin mesleğn nedir canım ya çok merak ettim
derken şimdi tanıtımını okudum orda yazıyodu
aynen canım bakınıyorum bakalım
Kitap yurdunda da var canim baktımaynen canım bakınıyorum bakalım
heeee ozaman başka spor takılırm sonra üstüme hangisi yakışırsa onu alırım yoksa modaymış eskiymiş farketmez ben ona bi ayar çekiyorum çünkü
Kimmiş kimmiş :)Ben katilimi buldum:) whatsapıyla aynı fotoyu koymuşşşş:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?