Benzini de iyice duşun ama baya çokmuş ama ne guzel hemen bulabiliyorsun is darısı basıma:)Selam kizlar bugun gelemedim ama ne guzel konuşmussunuz hepsini okudum
Birazdan da yeni hediyelere bakicam
Bugun is gorusmesine gittim cok guzel gecti calismami istiyorlar
Ama suan aldigimdan daha az bi maas bi de servis imkani yok kendi aracimla gitmem lazim 45 dk bi yol
Araba otomatik benzinli oldugu icin 500 e yakin yakicak aylik
Maas konusunu bi tekrar konusup netlestircem onun disinda iyi insanlara benzyolar ve issiz kalmayacagim o guzel
Selam kizlar bugun gelemedim ama ne guzel konuşmussunuz hepsini okudum
Ama suan aldigimdan daha az bi maas bi de servis imkani yok kendi aracimla gitmem lazim 45 dk bi yol
Maas konusunu bi tekrar konusup netlestircem onun disinda iyi insanlara benzyolar ve issiz kalmayacagim o guzel
Gozunaydin cnmkatilim yazdı banaaaa, benim de bi katilim varmıışşşşş
Toredo:)))Kimmiş kimmiş :)
Canım inşallah hayırlısı olur senin için:) hadi bakalım iyi insanlarmista gözün aydın :)Selam kizlar bugun gelemedim ama ne guzel konuşmussunuz hepsini okudum
Gözün aydın kuzum :) Çok şükürkatilim yazdı banaaaa, benim de bi katilim varmıışşşşş
Toredo:)))
Gözün aydın kuzum :) Çok şükür
Ayy bende yazsam mi ya kurbanima kiyamam boynu bükük kalacak :/
/QUOTE]
anlar diyorsan yazmasan mı acaba bilemedim ki, ben hala katilim kim bilmiyorum
gerçi senin kurbancık da benim kurbancık gibiyse çok sevinir beni bulduğuna
Işte bende o yüzden düşünüyorum yazarsam anlayabiliranlar diyorsan yazmasan mı acaba bilemedim ki, ben hala katilim kim bilmiyorum
gerçi senin kurbancık da benim kurbancık gibiyse çok sevinir beni bulduğuna
Işte bende o yüzden düşünüyorum yazarsam anlayabilir
Yok müşteriler de yazıyor ya kendi fotomu falan da koyamiyorum zaten. Neyse sıksın dişini azcik daha :)hele ki buralarda olup da sohbet ettiğin biriyse kesin anlat, whatsap iletini değiştirsen de olmaz
Yok müşteriler de yazıyor ya kendi fotomu falan da koyamiyorum zaten. Neyse sıksın dişini azcik daha :)
Ha ha kiyamam ya nasılda ele verdin kendini hemenaynen canım, sonuçta geçerli bir mazeretin varbenim katilcik de yoğunmuş, pek giremiyormuş buraya, bana yazması da ondan gecikmiş tabi beni kandırmıyorsa, herkes ben gibi pırtıçene değil ki hemen açık versin
Ha ha kiyamam ya nasılda ele verdin kendini hemen
Bende kesin bişey der ele veririm gerçi sohbet ederken ağzımdan kaciririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?