2016 yılbaşı çekilişi

Benzini de iyice duşun ama baya çokmuş ama ne guzel hemen bulabiliyorsun is darısı basıma:)
Bu arada Kakao ve Ben hediyelerni yüklemiş haberiniz olsun cok guzel ciciler var

ayyy özgeemm nasıl sevindiimmm işsiz kalmayacaksın ya önemli olan o, içine de sinmiş, maaş konusunda da yardımcı olurlar inşallah da çoookk mutlu olursun

Canım inşallah hayırlısı olur senin için:) hadi bakalım iyi insanlarmista gözün aydın :)
katilim yazdı banaaaa, benim de bi katilim varmıışşşşş
Gözün aydın kuzum :) Çok şükür

Ayy bende yazsam mi ya kurbanima kiyamam boynu bükük kalacak :/

Toredo benim ilk katilimdi:) Gözün aydın canım :)

Yok müşteriler de yazıyor ya kendi fotomu falan da koyamiyorum zaten. Neyse sıksın dişini azcik daha :)

aynen canım, sonuçta geçerli bir mazeretin var benim katilcik de yoğunmuş, pek giremiyormuş buraya, bana yazması da ondan gecikmiş tabi beni kandırmıyorsa, herkes ben gibi pırtıçene değil ki hemen açık versin

Ha ha kiyamam ya nasılda ele verdin kendini hemen
Bende kesin bişey der ele veririm gerçi sohbet ederken ağzımdan kaciririm

Ha ha kiyamam ya nasılda ele verdin kendini hemen
Bende kesin bişey der ele veririm gerçi sohbet ederken ağzımdan kaciririm

kız sorduğu herşeye söyleyemem şimdi sonra söylerim diyordum, iş güç durumlarımı bile cevaplamadan durabilmiştim, ne zamanki konu istanbula geldi, çat diye söyleyiverdim erkek arkadaşım orda oraya gelebilirim diye, sonra nerde deyiince de tuzla deyiverdim

Beni yine uyku tutmayan bir gece kızlar
Bu çekilişte guzel dostluklar kazandık ben ilk defa forumda Bi konuda bu kadar aktif olarak yorum yazdım sohbet ettim çokta hoşuma gitti. Keske hepimiz aynı şehirde olsakta görüşebilsek. Umarim herkes hediyelerine kavuşup, çekilişimizi tamamladığımızda da bu kurduğumuz bag devam eder. Hepinizi seviyorum kızlar aksam aksam uyku tutmayınca aşka geldim opuyorum gozlerinizden:))

Off çok sinirliyim kızlar.
Romatizmam tuttu dizlerim sizliyor.
Belinde de ağrı var huysuzlastiriyor.
Oğlumunda hiç uykusu yok sağlamaktan bacaklarim daha çok agridi.
Gözünde bir damla uyku yok.
Yarın erken kalkacağını.
Sinir küpü oldum.
Dedesine verdim biraz yoksa cildiracagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…