- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
iyidir çok şükür mühendis senden nbr nasılsın :)Günaydın hanımcıklarrr:))) nasılsınız bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir çok şükür mühendis senden nbr nasılsın :)Günaydın hanımcıklarrr:))) nasılsınız bakalım
Saat 3 oldu neredeyse.
Kafayı yiyeceğim.
Bende çok şükür iyiyim.. Sinüzitlerim tavan yapmış baş ağısı ile mücadele ed,yorum..Neyse ki ilaçlarım var:)iyidir çok şükür mühendis senden nbr nasılsın :)
geçmiş olsun cnm zamanında bende çok çektima ma soadan alerji oldum oda ayrı beter çıktıBende çok şükür iyiyim.. Sinüzitlerim tavan yapmış baş ağısı ile mücadele ed,yorum..Neyse ki ilaçlarım var:)
Günaydın hanımcıklarrr:))) nasılsınız bakalım
GÜNAYDINLARRR.Sabah şerifleriniz hayr olsun.yaptığınız kahvaltılar şifanız olsun..Günaydın güzelliklerr
Saol kuzum..Beterin beteri var desene susup iyileşmeyi bekleyeyim en iyisi:)geçmiş olsun cnm zamanında bende çok çektima ma soadan alerji oldum oda ayrı beter çıktı
Amin...Çaylar da manzarada süper.GÜNAYDINLARRR.Sabah şerifleriniz hayr olsun.yaptığınız kahvaltılar şifanız olsun..
geçmiş olsun sünizit başa bela geçmeyen baş ağrıları yapıyor bir dönem bende çektim şükürler olsun . geçti.Saol kuzum..Beterin beteri var desene susup iyileşmeyi bekleyeyim en iyisi:)
zor bi gece olmuş şimdi nasılsın
geçmiş olsun
günaydın cnmm amiiinGÜNAYDINLARRR.Sabah şerifleriniz hayr olsun.yaptığınız kahvaltılar şifanız olsun..
Saol kuzum..Beterin beteri var desene susup iyileşmeyi bekleyeyim en iyisi:)
Aynen başım zonkluyor sürekli..Tesekkürler benim ki de gecer inşallah..geçmiş olsun sünizit başa bela geçmeyen baş ağrıları yapıyor bir dönem bende çektim şükürler olsun . geçti.
teşekkür ederim..dayanamadım kek yapıp koydum kurabiyeleride hazır koyup resimledim..Herkese günaydıııınnn
YEKTA61 Kesene bereket canım hediyelerin çok güzel Kakao ve Ben güle güle kullan :)
Evet zor bir gece oldu. Şimdi iyiyim çok şükür.
Günaydın kızlar.
teşekkür ederim..dayanamadım kek yapıp koydum kurabiyeleride hazır koyup resimledim..
Neyyy.. delii kız niyeymiş oooMaşallaaaahh :) Kek yapmak için ben 10 gün öncesinden plan yaparım
Neyyy.. delii kız niyeymiş ooo
günaydın canım katilimmmmgünaydın :)
kızceler naıslınız :)
katilcim halaa renk vermiooo ben de sürpriz olsun istiyorum zaten :)
ayrıca kurbancım bugun kargoya verilcek heeeediyelerrriiin :)