- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
Hangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bidebende göremiyorunm. pc den giriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bidebende göremiyorunm. pc den giriyorum
bende göremiyorunm. pc den giriyorum
bendeeeeeeeeeeeeeeee
site ismi çokta canm resmi kurumlarda çalışanlar göremeyebilir internetler sınırlı olduğu için . REsimleri normal dosya yükleme yaparakmı yükledin ?Hangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bide
Site ismi verinn ordan deniyimmmsinir oldum yaa
birdaha deneyin bence. link vermek yasak çünkü. buraya yüklemeniz lazımHangi siteden yükliyim mesela bi site ismi verirmisiniz öyle deniyim bide
sinir oldum yaa
Jpg dosyası yani resim dosyası olarak tek tek yükledim :) resim upload sitelerinden. Link olarak.site ismi çokta canm resmi kurumlarda çalışanlar göremeyebilir internetler sınırlı olduğu için . REsimleri normal dosya yükleme yaparakmı yükledin ?
dosya yükleme olarak yaparsan herkes görebilir cnmJpg dosyası yani resim dosyası olarak tek tek yükledim :) resim upload sitelerinden. Link olarak.
Nasıl yapıcam anlatırmısınndosya yükleme olarak yaparsan herkes görebilir cnm
m burdan denermisin yüklemeyi burası çalışıyor imgland.netNasıl yapıcam anlatırmısınn
ya akşamda çok erken yatıyorum.bi türlü uyanamıyorum sabahları.tembellim galiba :)
Güzel ve güneşlı bir Antalya sabahından herkeze kocaman günaydın :)
günaydın mühendiss :) hoşgeldinHerkeslere günaydın..Her sayfayı okuyamadım ama hediyeler ulaşmaya başlamış onu anladım:)
Hoşbuldum canım..Ancak geldim yorgunluktan 12 saat uyumuşum dün:)günaydın mühendiss :) hoşgeldin
evet cnm gözüküyor
Günaydınnn..ben sıcakta olsa çıkmak istemiyorum Emekleye emekleye çıkıyorum yataktan resmenGünaydın Kızlar çok soğuk yataktan çıkmak istemiyorum hiç sabahları