• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kargo firmasından aradılar kiminle konuştuğumu bile bilmiyorum ama Mersin'den yola çıkmak üzere bir paketim varmış. Yakaladım sayılır az kaldı katilimi bulmaya :rolleyes:
alla alla normalde aramıyorlar seninki nasıl aradı kesin senin katilin bunu sana yaptı :D :D
Kıyamam kuzum vala kolay gelsin ısın zor:)
ya hiç sorma ya deli oluyorum

Canımya.. Ben o kadar kötü hissederek yazdım ki. Hiç kimsenin canının çekeceğini düşünemedim :KK43: :KK43:

Çok ayıp bana...

Yakın olsaydın iftarda misafir ederdim. Gerçi misafir doluya sende de..

Allah kabul etsin oruçlarını
ayyy saçmalama canım sakın öyle düşünme ben oruçluyken yemek su aramam sadece uykusuzluk öldürüyo beni o kadar için rahat olsun ;) aynen benim ev curcuna ahh :mad::mad::mad::mad:

Ellssa Ellssa kaptanım hiç uğramaz oldunuz buraya o_O
Canım yılbaşı çekilişi hiç içime sinmedi benim ya..
Yılbaşı, noel bizim değil, üstelik müslümanlara yapılan bunca zulüm eziyet bu noeli çıkaran zihniyet tarafından.

22 Aralık mevlüd kandili.. Ben hediyemi mevlüd hediyesi olarak göndericem ve öyle almak istiyorum...
Bu şekilde düşününce dünden bu yana içim daha rahat.

Son düzenleme:
Yılbaşı, noel bizim değil, üstelik müslümanlara yapılan bunca zulüm eziyet bu noeli çıkaran zihniyet tarafından.

22 Aralık mevlüd kandili.. Ben hediyemi mevlüd hediyesi olarak gönderdim ve öyle almak istiyorum...

Ben de aynı düşüncelere defalarca girdim. Hatta isteyerek girdiğim yılbaşı adı altında ilk çekiliş. Yıl başı benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Katılış amacım ve şu anki heyecanın yılbaşı ile ilgili olmadığını bildiğim için içim rahat.

22 Aralık mevlüd kandili.. Ben hediyemi mevlüd hediyesi olarak gönderdim ve öyle almak istiyorum...
kaptanım biz yılbaşı için hediye almıyoruz ki amaç bir dostluk kurmak yani burdakilerin hiç biri inançsız insanlar değil(kesinlike yanlış anlama beni ablacım) ama senin düşüncene de saygı duyarım ben sadece açıklama yapmak istedim

ve ben burdaki katılımcılarılardan %90 nını tanıyorum çünkü hepsi benim arkadaşım dostlarım ;)

kaptanım biz yılbaşı için hediye almıyoruz ki amaç bir dostluk kurmak yani burdakilerin hiç biri inançsız insanlar değil(kesinlike yanlış anlama beni ablacım) ama senin düşüncene de saygı duyarım ben sadece açıklama yapmak istedim
O zaman başlığı yılbaşı olarak açmayabiliriz, bizim o kadar güzel bayramlarımız özel günlerimiz hatta ve hatta kutlu doğum haftamız varki...
Müslümansam ince düşünmeliyim diyorum, hep böyle düşünelim isterim..

Sevgili kurbanım ben hediyemi mevlüd hediyesi olarak göndericem haberin olsun.

ve ben burdaki katılımcılarılardan %90 nını tanıyorum çünkü hepsi benim arkadaşım dostlarım :KK66:
Canım ben bambaşka bir kavramdan bahsediyorum..

Arkadaşlık dostluk güzel, zaten ben de senin hatrına geldim.. Güzel bişey yapıyosak tam içimize sinsin soru işaretleri olmasın..
Yılbaşı kutlamasını sadece bi kaçyıldır bıraktım ben, daha önce tıpkı müslüman olmayanlar gibi kutluyorduk, kutluyordum..
Bugünümü gösteren Rabbime hamdolsun....

Back