2016 yılbaşı çekilişi

aynen öyle ayaklandırdın herkesi
ayyy ne güzel olur nazım zaten geranio nun bulunduğu yere gidicez gittiğimde hemen haber etcem ona inşallah sende olursun Morenica sen neredeydin dur bakayım adres bilgine

zaten böyle giderse ben istanbulda yaşayacam da neyse ona daha var

valla neden olmasın ümranımm, o zamana kadar bi çekiliş daah yapmış oluruz ordan arkadaşlar da eklenir, özge de çıkar gelir, bir kk buluşturması gerçekleştirmiş oluruz

Gelin ya toplanalım ne güzel olur :) Özge benden çok geziyor İstanbul da maşallah bigün karsilasicaz şans eseri :)

Bi ara yapacaktık ne güzel buluşmayı sonra iptal oldu.

Gelin ya toplanalım ne güzel olur :) Özge benden çok geziyor İstanbul da maşallah bigün karsilasicaz şans eseri :)

o zaman ben gelemeyecektim zaten, gözüm kaldıysa demek buluşma iptal oldu bahardan sonra daha sık gelmeye başlarım istanbula zaten, haberleşir buluşuruz tabi, neden olmasın

o zaman ben gelemeyecektim zaten, gözüm kaldıysa demek buluşma iptal oldu bahardan sonra daha sık gelmeye başlarım istanbula zaten, haberleşir buluşuruz tabi, neden olmasın
Sen gelince haber ver zaten! Hem buraya da tasinacaksin o zamanda buluşma yaparız topluca :)

hepsini sana aldımmmmm gelsin çeyizcikler

Sen gelince haber ver zaten! Hem buraya da tasinacaksin o zamanda buluşma yaparız topluca :)

dur kız daha kesin bişey yok taşınma konusunda, sonuna kadar burada yaşamak için direneceğim ama ya olmazsa diye bi ihtimal de istanbul

hepsini sana aldımmmmm gelsin çeyizcikler

yoksa yoksaaa bu bir itiraf mııı

sen hiç ipucu verdin mi acaba özge, ben neden senden şüpheleniyorum ki acaba, şüpheli listemde ilk sıradasın hemde

kitap aldım dedim ya ondan mı acebaa

aynen nazım en yakın 8 mart sonra mayıs ta da izne ayrılıp istanbula gelicez

kuzum zaten senin hiç kaçışın yok kesinlikle buluşucaz hiç olmazsa 1 kahve içicez yani
_meLinDa_ kuzum sen neresindesin Morenica olmadı ters kalıyo

şubat ayında toplaşıp yeniden çekilişi yaparız, martta öyle geçer, sonra nisan, sonra mayıs tamamdır ben o zamna nişanlı da olurum hem, gelmişken nişanlımı da görürürm bari

dur kız daha kesin bişey yok taşınma konusunda, sonuna kadar burada yaşamak için direneceğim ama ya olmazsa diye bi ihtimal de istanbul
Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine de
Buluşalım tabi ya gelince haber ver mutlaka :) Kahve de içeriz çayda yemekte yeriz bende biraz Elif Nisa yi yerim :)
Morenica Ne taraftaymis göremedim mesajını?

Morenica bende gizli adresi kesinlikle vericem burcummm geriz kız dikkat et benim kız biraz hırçın ısırılmaya alışkın (benden dolayı) ama karşılığını tokatla veriyo terbiyesiz

Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine de

bende kalabalık diye hiç istemiyorum istanbulu, ama buralarda iş bulamazsam adamı nasıl getireyim buraya, mevbur ben gidecem istanbula o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…