aynen öyle ayaklandırdın herkesizaten zor uzatmaya çalışıyorum saçlarımı, bide dökülmesini istemiyorum
ama elif nisa dersen ben hemen eririrm kiiicimcime nasıl da güzel yaaa, istanbula geldiğinde belki ben de gelirim ümranım, elif nisayı mıncırırım azıcık
resmen ayaklanma çıkarttım topikkte
özgem bana alıyorsun dimi bunları, hadi itiraf et
zaten böyle giderse ben istanbulda yaşayacam da neyse ona daha var
valla neden olmasın ümranımm, o zamana kadar bi çekiliş daah yapmış oluruz ordan arkadaşlar da eklenir, özge de çıkar gelir, bir kk buluşturması gerçekleştirmiş oluruz
Gelin ya toplanalım ne güzel olur :) Özge benden çok geziyor İstanbul da maşallah bigün karsilasicaz şans eseri :)
Bi ara yapacaktık ne güzel buluşmayı sonra iptal oldu.
Sen gelince haber ver zaten! Hem buraya da tasinacaksin o zamanda buluşma yaparız topluca :)o zaman ben gelemeyecektim zaten, gözüm kaldıysa demek buluşma iptal oldubahardan sonra daha sık gelmeye başlarım istanbula zaten, haberleşir buluşuruz tabi, neden olmasın
hepsini sana aldımmmmm gelsin çeyizciklerzaten zor uzatmaya çalışıyorum saçlarımı, bide dökülmesini istemiyorum
ama elif nisa dersen ben hemen eririrm kiiicimcime nasıl da güzel yaaa, istanbula geldiğinde belki ben de gelirim ümranım, elif nisayı mıncırırım azıcık
resmen ayaklanma çıkarttım topikkte
özgem bana alıyorsun dimi bunları, hadi itiraf et
Sen gelince haber ver zaten! Hem buraya da tasinacaksin o zamanda buluşma yaparız topluca :)
hepsini sana aldımmmmm gelsin çeyizcikler
dur kız daha kesin bişey yok taşınma konusunda, sonuna kadar burada yaşamak için direneceğim ama ya olmazsa diye bi ihtimal de istanbul
yoksa yoksaaa bu bir itiraf mııı
sen hiç ipucu verdin mi acaba özge, ben neden senden şüpheleniyorum ki acaba, şüpheli listemde ilk sıradasın hemde
kitap aldım dedim ya ondan mı acebaa
aynen nazım en yakın 8 mart sonra mayıs ta da izne ayrılıp istanbula gelicezzaten böyle giderse ben istanbulda yaşayacam da neyse ona daha var
valla neden olmasın ümranımm, o zamana kadar bi çekiliş daah yapmış oluruz ordan arkadaşlar da eklenir, özge de çıkar gelir, bir kk buluşturması gerçekleştirmiş oluruz
kuzum zaten senin hiç kaçışın yok kesinlikle buluşucaz hiç olmazsa 1 kahve içicez yaniGelin ya toplanalım ne güzel olur :) Özge benden çok geziyor İstanbul da maşallah bigün karsilasicaz şans eseri :)
Bi ara yapacaktık ne güzel buluşmayı sonra iptal oldu.
aaaaaa nereye geliyonuzzz ne zaman_meLinDa_ kız fıstık senin bulunduğun yerede geliyoruz haaaaa bak ona göre hazırlık yap
Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine dedur kız daha kesin bişey yok taşınma konusunda, sonuna kadar burada yaşamak için direneceğim ama ya olmazsa diye bi ihtimal de istanbul
Buluşalım tabi ya gelince haber ver mutlaka :) Kahve de içeriz çayda yemekte yeriz bende biraz Elif Nisa yi yerim :)
önce istanbul sonra tekirdağ zaten kalacağımız yerde silivri tam ortada olacağımaaaaaa nereye geliyonuzzz ne zaman
buyrun gelin çok sevinirim
Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine de
Buluşalım tabi ya gelince haber ver mutlaka :) Kahve de içeriz çayda yemekte yeriz bende biraz Elif Nisa yi yerim :)
Morenica Ne taraftaymis göremedim mesajını?
Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine de
önce istanbul sonra tekirdağ zaten kalacağımız yerde silivri tam ortada olacağım
kuzum zaten çorlu yol üstümüzdeben Çorludayım ama Tekirdağa gelirim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?