• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Bende iyiyim Allaba sukur eve geldim cok yorulmuatum ama ev cok kotu karman corman:KK17:evi ve mutfagi temizleyip yemek yapmam lazimm
benimde bi dünya ütüm var yemek yapmam lazım evi temizlemem lazım kv kp gelecek bize kalmaya hazırlık yapmam lazım

Geçmiş olsun:) Vizeler çok geçe kalmış sanki.

Fizik ders vermiştinya o nasıl geçti? Sormayı unuttum.
Bunlar 2. vizeler 2vize+final şeklinde bizim dersler genelde. 2 hafta sonra dersler bitiyor finaller yaklasti:rolleyes:

Sandığım kadar kötü geçmedi ya sadece konuları tekrarlamam lazım. Aldım konularını gitmeden calisicam bu hafta. Ama iyiydi ya bi iki öğrenci daha çıkma ihtimali var simdi bakalım inşallah:)
tmm üzülme hemen hoş sohbetli biri konuşkan güzel bir hatun
Vallahi mi? Ben pek girmeyen bi hatundan şüpheleniyorum ama :KK64:
Bu kadar ip ucu verme bitanem, hemen anlayacak:KK47:
Kıskanma hemen:KK59:

ayyy biri beni zorla banyoya soksun, oturdum kalkmıyorum pc başından banyo yapmam lazım, saçlarımda teee pazar gününden kalma jöle var, kel kalacam bu işin sonunda :KK45::KK45:
Kalk kiz yuru bakiyim dooogru banyoyaa aksama gorusuruz

Bunlar 2. vizeler 2vize+final şeklinde bizim dersler genelde. 2 hafta sonra dersler bitiyor finaller yaklasti:rolleyes:

Sandığım kadar kötü geçmedi ya sadece konuları tekrarlamam lazım. Aldım konularını gitmeden calisicam bu hafta. Ama iyiydi ya bi iki öğrenci daha çıkma ihtimali var simdi bakalım inşallah:)

Vallahi mi? Ben pek girmeyen bi hatundan şüpheleniyorum ama :KK64:

Kıskanma hemen:KK59:

Aaa 1 vize 1 final neylerine yetmiyor. Sürekli bir sınav stresi. Gerçi mecburi çalışma oluyordur.

Geçmez tabiii. Fizik mühendisisin sen :) İnşallah çıkar. Özel derste çok iyi para var.

Aslında bizim şirkette birinin yeğeni geldi dershaneye gitmiyor. Fizikte biraz zorlanıyormuş. Özel ders falan diyordu. Sana yönlendireyim sen de İstanbuldasın? Belki gelir. Biraz fazla konuşkan ama :))

Aaa 1 vize 1 final neylerine yetmiyor. Sürekli bir sınav stresi. Gerçi mecburi çalışma oluyordur.

Geçmez tabiii. Fizik mühendisisin sen :) İnşallah çıkar. Özel derste çok iyi para var.

Aslında bizim şirkette birinin yeğeni geldi dershaneye gitmiyor. Fizikte biraz zorlanıyormuş. Özel ders falan diyordu. Sana yönlendireyim sen de İstanbuldasın? Belki gelir. Biraz fazla konuşkan ama :))

O sınavlar yetmiyor ki her hafta her dersten quiz oluruz biz düşün artık çileyi :D

İyi para var gerçekten ama ben tanıdık diye bide daha önce deneyimim yok diye bişey demedim gönlünden ne koparsa verirsin dedim. Şimdi diğer öğrenciler olursa onlara ayrı fiyat çekmem lazım.

Yonlendir süper olur :) kaça gidiyor? Birde evinde mi ister acaba dersi o konuda biraz pimpirikliyim de :D Evet istanbuldayim canım Avrupa yakasında ama sen ne taraftasin?

söylemezdin sen kesin, geçen çekilişte de katilimle ilgili hiç ipucu vermemiştin :KK12::KK12: ama görürsün sen, kadınlar günü çekilişini ben yapacam, o zaman ara ara belki bulursun :63::63:

ee sen baya baya beni tarif etmişsin :eek::eek:
yaaa nazım benimmmmm sen bana kıyamazsın ki bak elif nisa yı önüne sunarım
mmmm neden olmasın :KK37::KK37::KK37:

Ohoooo sanada banada kolay gelsin o zmaaan :-)
amin canım sağol

Bence de asivemai asivemai bu haksızlık. Biz de kopya istiyoruz :))
xyzt-5544 xyzt-5544 bunlar hep senin başının altından çıktı :KK67::KK67::KK67:

çok yazışmışsınız hiçbirini okuyamadım henüzzz
çok yoğundum bugün anca gelebildim
kurbancığımın hediyeleri bitti sayılır çikileta alıcam işte
bi de dayanamaz bişiler alırım daha belki

eevvveeetttt benimde hemen hemen tüm hediyelerim tamam sadece ve sadece çikiletası kaldı birde çok sevdiği bişeyi :KK48:

Duştan sonra yerde göreceğin saçlarını düşün :KK43:

zaten zor uzatmaya çalışıyorum saçlarımı, bide dökülmesini istemiyorum :110:

yaaa nazım benimmmmm sen bana kıyamazsın ki bak elif nisa yı önüne sunarım
mmmm neden olmasın :KK37::KK37::KK37:

xyzt-5544 xyzt-5544 bunlar hep senin başının altından çıktı :KK67::KK67::KK67:

ama elif nisa dersen ben hemen eririrm kiii :KK46::KK46: cimcime nasıl da güzel yaaa, istanbula geldiğinde belki ben de gelirim ümranım, elif nisayı mıncırırım azıcık :KK48:

resmen ayaklanma çıkarttım topikkte :rolleyes:
çok yazışmışsınız hiçbirini okuyamadım henüzzz
çok yoğundum bugün anca gelebildim
kurbancığımın hediyeleri bitti sayılır çikileta alıcam işte
bi de dayanamaz bişiler alırım daha belki

özgem bana alıyorsun dimi bunları, hadi itiraf et :KK30:

kurbanımım hediyesi az önce elime ulaştı ve bu sayede hediyesi tamamlanmış bulunmaktadır

Back