Aaa çocuk öyle sevilir ki. Benim kardeşimi minciklaya minciklaya seviyorum oda alıştı şimdi gelip gidip ısıtmaya çalışıyor beniMorenica bende gizli adresi kesinlikle vericem burcummm geriz kız dikkat et benim kız biraz hırçın ısırılmaya alışkın (benden dolayı) ama karşılığını tokatla veriyo terbiyesiz
Tek olumlu yani o zaten is imkanı çok fazla. Ama insanın ömrünü yiyor trafiği kalabalığı falan. Hakkınızda da hakkımızda da hayırlısı olsun :)bende kalabalık diye hiç istemiyorum istanbulu, ama buralarda iş bulamazsam adamı nasıl getireyim buraya, mevbur ben gidecem istanbula o zaman
Tek olumlu yani o zaten is imkanı çok fazla. Ama insanın ömrünü yiyor trafiği kalabalığı falan. Hakkınızda da hakkımızda da hayırlısı olsun :)
azmettim herşeyi okudum
bugün biraz daha iyiyim moral olarak
kurbanımın hediyelerini paketlemek için güzel kaplar da aldım
istanbulu gezmek için seviyorum ama yoksa yaşayamam hiç ben sevmiyom trafik stres.. eşim hep istedi orada yaşamak onun için iş imkanı daha iyiydi ama ben istemedim
sık geliyorum sayılır haftasonları gezmeye.. buluşuruz çok güzel olur kuzular
O sınavlar yetmiyor ki her hafta her dersten quiz oluruz biz düşün artık çileyi
İyi para var gerçekten ama ben tanıdık diye bide daha önce deneyimim yok diye bişey demedim gönlünden ne koparsa verirsin dedim. Şimdi diğer öğrenciler olursa onlara ayrı fiyat çekmem lazım.
Yonlendir süper olur :) kaça gidiyor? Birde evinde mi ister acaba dersi o konuda biraz pimpirikliyim deEvet istanbuldayim canım Avrupa yakasında ama sen ne taraftasin?
Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine de
Buluşalım tabi ya gelince haber ver mutlaka :) Kahve de içeriz çayda yemekte yeriz bende biraz Elif Nisa yi yerim :)
Morenica Ne taraftaymis göremedim mesajını?
Ben yokken neler olmuuuşşş.
Neresi tersmiş bana?
Ben gelirim. Ne güzel olur
Anadolu yakasındayım ben.
Nerede, ne zaman.. Heyecan yaptım
anadolu yakasında neresi, oraya yerleşirsem bizde anadolu yakasında olacaz
Ümraniye çok ters canım bana ya :/ Ortak yer bulabilir miyiz ki acep?Canım liseyi bitirmiş geçen sene şimdi tekrar hazırlanıyor. Zengin ailesi. Ama dershaneye göndermiyorlar. Pinti olabilirlerAnadolu yakası. O ümraniyede oturuyor. Denk geleyim söyleyeyim bir ne düşünüyor.
Kartal, pendik tarafları mı demiştin sankii? Yakın olacağız öyleyse :) Bana anadolu yakasındaki her yer yakın. Hem metro diye bir şey var kullanmasam da
kuzum fatihte buluşucaz hadi sende gel sendeKartal, pendik tarafları mı demiştin sankii? Yakın olacağız öyleyse :) Bana anadolu yakasındaki her yer yakın. Hem metro diye bir şey var kullanmasam da
Ümraniye çok ters canım bana ya :/ Ortak yer bulabilir miyiz ki acep?
inanki nazım ne kadar uzak o kadar iyiailesi tuzlada oturuyor ama ben çok da kaynanama yakın oturmak istemediğim için kartal pendik tarafları için beni kandırmaya çalışıyor, ama ben hala direniyorum
ailesi tuzlada oturuyor ama ben çok da kaynanama yakın oturmak istemediğim için kartal pendik tarafları için beni kandırmaya çalışıyor, ama ben hala direniyorum
kuzum fatihte buluşucaz hadi sende gel sende
mmmm kuzum o daha belli değil çünkü biz mayıs ayında izne ayrılıcaz o taraflara gelicez geldiğimizde hemen bi buluşma ayarlicazNe zaman hangi gün olacak? Pazar olursa kısmetse gelirim
inanki nazım ne kadar uzak o kadar iyi
O zaman kartal ı seç derim. Hatta azıcık zorla Maltepe olsun
aynen aynenben zaten kendi ailemin dibinde olmak da istemiyorum, bulunduğum şehri isteme sebebim hem sakin hem de istanbula ankaraya yakın diye. istanbul gözümü korkutuyor.
senin gibi düşünüyorum ümranım hiç de diplerine gidemem valla, iki kişilik bi dünyamız olsun, akşam işten çıkayım kaynanama gideyim yemek yiyeyim, sonra evime gelip yatıp uyuyayım hiç bana göre değil.
hiç bilmiyorum ki oralaarı, iyi yerler mi, adamı ikna etmek için neler demem gerekiyor
mmmm kuzum o daha belli değil çünkü biz mayıs ayında izne ayrılıcaz o taraflara gelicez geldiğimizde hemen bi buluşma ayarlicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?