Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canımHatunlar ben geldim naparsiniz bakayimmm.
Hosbulduk tatlim nasilsinhoşgeldin canım
Sağol canım kaldı 2 vize daha. Şu dönem bitse nasıl rahatlicam.iyidir canım sen nasıslın hadi geçmiş olsun
çok şükür iyiyim canım sen nasıslınHosbulduk tatlim nasilsin
Ne aldın banaaaaaa :)Ben bugun izinliydim kimlik ve adres degisiklierim dolayisiyla izin aldimm. Vee islerimi hallettikten sora kurbancigima ciciler aldimki beeeenn
Evde olunca hiç bitmiyor ya..Şimdi de oda değiştiriyorum malum havalar soğudu, dün birini hallettim sıra yatak odasında..Memur olunca da mecburen kutuda bir sürü ıvır zıvır..Hööff..Neyi nereye koyacağımı bilemiyorum..Yatak odası aldım şükür 10 yıldan sonra, onun heyecanıyla temizlik yapıyorum, yatak odasını boşaltıyorum bugün..Ara ara bakarım buraya..Öpüyorum hepiniziaynen ablacım bizimde öyle
Surpriiiiiiiizzzz soylemeeemmmNe aldın banaaaaaa :)
Kolay gelsin ablam :)Evde olunca hiç bitmiyor ya..Şimdi de oda değiştiriyorum malum havalar soğudu, dün birini hallettim sıra yatak odasında..Memur olunca da mecburen kutuda bir sürü ıvır zıvır..Hööff..Neyi nereye koyacağımı bilemiyorum..Yatak odası aldım şükür 10 yıldan sonra, onun heyecanıyla temizlik yapıyorum, yatak odasını boşaltıyorum bugün..Ara ara bakarım buraya..Öpüyorum hepinizi
allah kolaylık versin canımSağol canım kaldı 2 vize daha. Şu dönem bitse nasıl rahatlicam.
Seni yakalamışken bana katilimle ilgili ipucu versene azcik :)
Ama ama amaSurpriiiiiiiizzzz soylemeeemmm
allah kolaylık versin canım
ama oldumu şimdi bu hemen katilini sorarsın azcık araştır
aynen ablacım evde oldumu insan heryer pis gibi görünüyo iyi günlerde kullan kolay gelsin sana ozamanEvde olunca hiç bitmiyor ya..Şimdi de oda değiştiriyorum malum havalar soğudu, dün birini hallettim sıra yatak odasında..Memur olunca da mecburen kutuda bir sürü ıvır zıvır..Hööff..Neyi nereye koyacağımı bilemiyorum..Yatak odası aldım şükür 10 yıldan sonra, onun heyecanıyla temizlik yapıyorum, yatak odasını boşaltıyorum bugün..Ara ara bakarım buraya..Öpüyorum hepinizi
Sınava girdim çıktım yoldayim oh kurtuldum. Nasılsınız sevgili kurbanlar katiller :)
tmm üzülme hemen hoş sohbetli biri konuşkan güzel bir hatunAma ama ama
Sende bana hiç ipucu vermiyorsun kuserim bak
Bu kadar ip ucu verme bitanem, hemen anlayacaktmm üzülme hemen hoş sohbetli biri konuşkan güzel bir hatun
Benim o dimi dimiii asivemaitmm üzülme hemen hoş sohbetli biri konuşkan güzel bir hatun
Bu kadar ip ucu verme bitanem, hemen anlayacak
canım benim ya
Bende iyiyim Allaba sukur eve geldim cok yorulmuatum ama ev cok kotu karman cormanevi ve mutfagi temizleyip yemek yapmam lazimmçok şükür iyiyim canım sen nasıslın