• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

ben zaten kendi ailemin dibinde olmak da istemiyorum, bulunduğum şehri isteme sebebim hem sakin hem de istanbula ankaraya yakın diye. istanbul gözümü korkutuyor.
senin gibi düşünüyorum ümranım hiç de diplerine gidemem valla, iki kişilik bi dünyamız olsun, akşam işten çıkayım kaynanama gideyim yemek yiyeyim, sonra evime gelip yatıp uyuyayım hiç bana göre değil.

hiç bilmiyorum ki oralaarı, iyi yerler mi, adamı ikna etmek için neler demem gerekiyor :KK45:

Maltepeyi ben çok seviyorum. Hem diğerlerine göre daha uzak :D İnternetten bakıp oralarda bir yerleri beğenirsen kırmaz bence. Her yere yakın olsun istiyorum da diyebilirsin. Bilemedim :))

Maltepeyi ben çok seviyorum. Hem diğerlerine göre daha uzak :KK70: İnternetten bakıp oralarda bir yerleri beğenirsen kırmaz bence. Her yere yakın olsun istiyorum da diyebilirsin. Bilemedim :))

o ben istanbula geleyim diye boğazın ortasına ev yap desem yapacak da işte karşılıklı tatlı tatlı çekişiyoruz şuan :KK45:
sen de var mı evlilik durumları :p

o ben istanbula geleyim diye boğazın ortasına ev yap desem yapacak da işte karşılıklı tatlı tatlı çekişiyoruz şuan :KK45:
sen de var mı evlilik durumları :p

Canım ben diğer çekilişi bekliyorum. Sana çıksaydım şu çekilişte olacaktı işte...

:D :D :D

Biz seneye olabilir kısmetse belli değil tam. Ben zaten "bekarlık sultanlık" modundayım. 30 a doğru bakacağız artık:)) (Sanmayın 22 23 üm :D:D )

kuzum fatihte buluşucaz hadi sende gel sende
aaaa gerçekten de bizim buraya geliyormussun bende sandım ki ıstanbul diye sizin oraya dedin :)
Akşam onu yol üstünde bir yere bırakacağım. Çok sürmeyecek ama sorarım bir şekilde. Sen evine gitmek mi istiyorsun gitmemek mi? Yalnız pek bir yerleri bilmiyor. Yol falan.
Canım yabancı yere gitmek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Bu gittiğim yer akrabamin akrabası da öyle kabul ettim. Dışarı da ister mi bi ağzını yokla istersen yine de.

neyse kızlar ben iftarımı açmaya gider ordanda eve geçer akşama görüşürüz :KK68::KK68:
Allah kabul etsin Umran'im :)

aaaa gerçekten de bizim buraya geliyormussun bende sandım ki ıstanbul diye sizin oraya dedin :)

Canım yabancı yere gitmek istemiyorum ne yalan söyleyeyim. Bu gittiğim yer akrabamin akrabası da öyle kabul ettim. Dışarı da ister mi bi ağzını yokla istersen yine de.

Allah kabul etsin Umran'im :)

Tamam canım sorarım ben. Yarın sabah yazarım sana.

Kizlar hediyeleri alinca hemen gonderiyorduk dimi?

Canım ben diğer çekilişi bekliyorum. Sana çıksaydım şu çekilişte olacaktı işte...

:KK70: :KK70: :KK70:

Biz seneye olabilir kısmetse belli değil tam. Ben zaten "bekarlık sultanlık" modundayım. 30 a doğru bakacağız artık:)) (Sanmayın 22 23 üm :KK70::KK70: )

ben de öyle diye diye 30u geçtim, sen yine de fazla uzatma bence :KK70:

Kızlar bu arada bende mayısta İstanbul a gelebilirim arkadaşımın düğünü var bende gelirim o Zaman buluşmakta isterseniz:)

anaa ne güzel denk gelecek hepimize inşallahh :KK37::KK37:

Kizlar hediyeleri alinca hemen gonderiyorduk dimi?

Can'ım katılın hediyelerini sana yolladığı Zaman umrAncim bu konunun 1. Sayfasına hediye topiginin linkini koymuş zaten ordan hediyelerinin resmini yuklicekmis Oray'a.

ben de öyle diye diye 30u geçtim, sen yine de fazla uzatma bence :KK70:

anaa ne güzel denk gelecek hepimize inşallahh :KK37::KK37:
Evet evet insallah denk gelir Ankara buluşması ayarlayamadik biturlu insallah sizlerle Bi İstanbul buluşması yapariz:KK200:

Back