• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Morenica Morenica bende gizli adresi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:kesinlikle vericem burcummm geriz kız dikkat et benim kız biraz hırçın ısırılmaya alışkın (benden dolayı) :KK70: :KK70: :KK70: ama karşılığını tokatla veriyo terbiyesiz :KK70: :KK70: :KK70:
Aaa çocuk öyle sevilir ki. Benim kardeşimi minciklaya minciklaya seviyorum oda alıştı şimdi gelip gidip ısıtmaya çalışıyor beni :D

bende kalabalık diye hiç istemiyorum istanbulu, ama buralarda iş bulamazsam adamı nasıl getireyim buraya, mevbur ben gidecem istanbula o zaman :mad:
Tek olumlu yani o zaten is imkanı çok fazla. Ama insanın ömrünü yiyor trafiği kalabalığı falan. Hakkınızda da hakkımızda da hayırlısı olsun :)

Tek olumlu yani o zaten is imkanı çok fazla. Ama insanın ömrünü yiyor trafiği kalabalığı falan. Hakkınızda da hakkımızda da hayırlısı olsun :)

herifim tuzla tarafınfa ya, ondan çok trafiğe kalmadığından bi deli cesareti diyor da istanbul diye ben istemiyorum. mayıs ayına kadar iş bulmam lazım yoksa bana istanbul yolları, yine bana kurşunlar :KK45:

azmettim herşeyi okudum :KK45:
bugün biraz daha iyiyim moral olarak
kurbanımın hediyelerini paketlemek için güzel kaplar da aldım :KK37:

istanbulu gezmek için seviyorum ama yoksa yaşayamam hiç ben sevmiyom trafik stres.. eşim hep istedi orada yaşamak onun için iş imkanı daha iyiydi ama ben istemedim
sık geliyorum sayılır haftasonları gezmeye.. buluşuruz çok güzel olur kuzular :KK28:

azmettim herşeyi okudum :KK45:
bugün biraz daha iyiyim moral olarak
kurbanımın hediyelerini paketlemek için güzel kaplar da aldım :KK37:

istanbulu gezmek için seviyorum ama yoksa yaşayamam hiç ben sevmiyom trafik stres.. eşim hep istedi orada yaşamak onun için iş imkanı daha iyiydi ama ben istemedim
sık geliyorum sayılır haftasonları gezmeye.. buluşuruz çok güzel olur kuzular :KK28:

aynı düşünüyoruz özgem, ben de istanbulu çok sok hiç bana uyeverim gezmek için, ama iş yaşamaya gelince yok hiç bana uygun gelmiyor :KK43: kalabalık trafik, işe gitmek için 2 saat önceden çıkacaksın falan, cidden mutsuzluktan ölürmüşüm gibi geliyor ama büyük de konuşmayım şimdi, iş bulamazsam burada mecbur gidecem adamın orda kurulmuş bi düzeni var sonuçta

O sınavlar yetmiyor ki her hafta her dersten quiz oluruz biz düşün artık çileyi :KK70:

İyi para var gerçekten ama ben tanıdık diye bide daha önce deneyimim yok diye bişey demedim gönlünden ne koparsa verirsin dedim. Şimdi diğer öğrenciler olursa onlara ayrı fiyat çekmem lazım.

Yonlendir süper olur :) kaça gidiyor? Birde evinde mi ister acaba dersi o konuda biraz pimpirikliyim de :KK70: Evet istanbuldayim canım Avrupa yakasında ama sen ne taraftasin?

Canım liseyi bitirmiş geçen sene şimdi tekrar hazırlanıyor. Zengin ailesi. Ama dershaneye göndermiyorlar. Pinti olabilirler :D :D Anadolu yakası. O ümraniyede oturuyor. Denk geleyim söyleyeyim bir ne düşünüyor.

aynen öyle ayaklandırdın herkesi
ayyy ne güzel olur nazım zaten geranio geranio nun bulunduğu yere gidicez gittiğimde hemen haber etcem ona inşallah sende olursun Morenica Morenica sen neredeydin dur bakayım adres bilgine :KK48:

aynen nazım en yakın 8 mart sonra mayıs ta da izne ayrılıp istanbula gelicez

kuzum zaten senin hiç kaçışın yok kesinlikle buluşucaz hiç olmazsa 1 kahve içicez yani :KK48:
_meLinDa_ _meLinDa_ kuzum sen neresindesin Morenica Morenica olmadı ters kalıyo

Aman ihtimal varsa hiç gelme İstanbula ben kaçacak yer arıyorum. Benimkinin de aklını celdim mümkünse başka şehirde is bulup gitmek istiyorum. Ama sen ben gitmeden gel yine de :KK70:

Buluşalım tabi ya gelince haber ver mutlaka :) Kahve de içeriz çayda yemekte yeriz bende biraz Elif Nisa yi yerim :)
Morenica Morenica Ne taraftaymis göremedim mesajını?

Ben yokken neler olmuuuşşş.

Neresi tersmiş bana?
Ben gelirim. Ne güzel olur:KK49:

Anadolu yakasındayım ben.

Nerede, ne zaman.. Heyecan yaptım :D :D

Canım liseyi bitirmiş geçen sene şimdi tekrar hazırlanıyor. Zengin ailesi. Ama dershaneye göndermiyorlar. Pinti olabilirler :KK70: :KK70: Anadolu yakası. O ümraniyede oturuyor. Denk geleyim söyleyeyim bir ne düşünüyor.
Ümraniye çok ters canım bana ya :/ Ortak yer bulabilir miyiz ki acep?

Kartal, pendik tarafları mı demiştin sankii? Yakın olacağız öyleyse :) Bana anadolu yakasındaki her yer yakın. Hem metro diye bir şey var kullanmasam da :KK70:

ailesi tuzlada oturuyor ama ben çok da kaynanama yakın oturmak istemediğim için kartal pendik tarafları için beni kandırmaya çalışıyor, ama ben hala direniyorum :KK45:

Ümraniye çok ters canım bana ya :/ Ortak yer bulabilir miyiz ki acep?

Akşam onu yol üstünde bir yere bırakacağım. Çok sürmeyecek ama sorarım bir şekilde. Sen evine gitmek mi istiyorsun gitmemek mi? Yalnız pek bir yerleri bilmiyor. Yol falan.

inanki nazım ne kadar uzak o kadar iyi

ben zaten kendi ailemin dibinde olmak da istemiyorum, bulunduğum şehri isteme sebebim hem sakin hem de istanbula ankaraya yakın diye. istanbul gözümü korkutuyor.
senin gibi düşünüyorum ümranım hiç de diplerine gidemem valla, iki kişilik bi dünyamız olsun, akşam işten çıkayım kaynanama gideyim yemek yiyeyim, sonra evime gelip yatıp uyuyayım hiç bana göre değil.
O zaman kartal ı seç derim. Hatta azıcık zorla Maltepe olsun :KK70:

hiç bilmiyorum ki oralaarı, iyi yerler mi, adamı ikna etmek için neler demem gerekiyor :KK45:

ben zaten kendi ailemin dibinde olmak da istemiyorum, bulunduğum şehri isteme sebebim hem sakin hem de istanbula ankaraya yakın diye. istanbul gözümü korkutuyor.
senin gibi düşünüyorum ümranım hiç de diplerine gidemem valla, iki kişilik bi dünyamız olsun, akşam işten çıkayım kaynanama gideyim yemek yiyeyim, sonra evime gelip yatıp uyuyayım hiç bana göre değil.

hiç bilmiyorum ki oralaarı, iyi yerler mi, adamı ikna etmek için neler demem gerekiyor :KK45:
aynen aynen ;)

mmmm kuzum o daha belli değil çünkü biz mayıs ayında izne ayrılıcaz o taraflara gelicez geldiğimizde hemen bi buluşma ayarlicaz

Daha çok varmış heyecanlanmıştım :110:
O zamanlar başka bir yere taşınmış bile olabilirim. Tabii İstanbul da bir yere. İnşallah gelirim ben. Çok güzel olur.

Back