benimde bi dünya ütüm var yemek yapmam lazım evi temizlemem lazım kv kp gelecek bize kalmaya hazırlık yapmam lazımBende iyiyim Allaba sukur eve geldim cok yorulmuatum ama ev cok kotu karman cormanevi ve mutfagi temizleyip yemek yapmam lazimm
tmm üzülme hemen hoş sohbetli biri konuşkan güzel bir hatun
Ohoooo sanada banada kolay gelsin o zmaaanbenimde bi dünya ütüm var yemek yapmam lazım evi temizlemem lazım kv kp gelecek bize kalmaya hazırlık yapmam lazım
Bunlar 2. vizeler 2vize+final şeklinde bizim dersler genelde. 2 hafta sonra dersler bitiyor finaller yaklastiGeçmiş olsun:) Vizeler çok geçe kalmış sanki.
Fizik ders vermiştinya o nasıl geçti? Sormayı unuttum.
Vallahi mi? Ben pek girmeyen bi hatundan şüpheleniyorum amatmm üzülme hemen hoş sohbetli biri konuşkan güzel bir hatun
Kıskanma hemenBu kadar ip ucu verme bitanem, hemen anlayacak
Kalk kiz yuru bakiyim dooogru banyoyaa aksama gorusuruzayyy biri beni zorla banyoya soksun, oturdum kalkmıyorum pc başından banyo yapmam lazım, saçlarımda teee pazar gününden kalma jöle var, kel kalacam bu işin sonunda
Kalk kiz yuru bakiyim dooogru banyoyaa aksama gorusuruz
Bunlar 2. vizeler 2vize+final şeklinde bizim dersler genelde. 2 hafta sonra dersler bitiyor finaller yaklasti
Sandığım kadar kötü geçmedi ya sadece konuları tekrarlamam lazım. Aldım konularını gitmeden calisicam bu hafta. Ama iyiydi ya bi iki öğrenci daha çıkma ihtimali var simdi bakalım inşallah:)
Vallahi mi? Ben pek girmeyen bi hatundan şüpheleniyorum ama
Kıskanma hemen
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
ayyy biri beni zorla banyoya soksun, oturdum kalkmıyorum pc başından banyo yapmam lazım, saçlarımda teee pazar gününden kalma jöle var, kel kalacam bu işin sonunda
Aaa 1 vize 1 final neylerine yetmiyor. Sürekli bir sınav stresi. Gerçi mecburi çalışma oluyordur.
Geçmez tabiii. Fizik mühendisisin sen :) İnşallah çıkar. Özel derste çok iyi para var.
Aslında bizim şirkette birinin yeğeni geldi dershaneye gitmiyor. Fizikte biraz zorlanıyormuş. Özel ders falan diyordu. Sana yönlendireyim sen de İstanbuldasın? Belki gelir. Biraz fazla konuşkan ama :))
yaaa nazım benimmmmm sen bana kıyamazsın ki bak elif nisa yı önüne sunarımsöylemezdin sen kesin, geçen çekilişte de katilimle ilgili hiç ipucu vermemiştinama görürsün sen, kadınlar günü çekilişini ben yapacam, o zaman ara ara belki bulursun
ee sen baya baya beni tarif etmişsin
amin canım sağolOhoooo sanada banada kolay gelsin o zmaaan
Bence deasivemai bu haksızlık. Biz de kopya istiyoruz :))
Duştan sonra yerde göreceğin saçlarını düşün
yaaa nazım benimmmmm sen bana kıyamazsın ki bak elif nisa yı önüne sunarım
mmmm neden olmasın
xyzt-5544 bunlar hep senin başının altından çıktı
çok yazışmışsınız hiçbirini okuyamadım henüzzz
çok yoğundum bugün anca gelebildim
kurbancığımın hediyeleri bitti sayılır çikileta alıcam işte
bi de dayanamaz bişiler alırım daha belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?