Vala kuralım bence diğer grup line da takılıyor gözümden kaçmadı:) hadi iyi haftasonları kuzu arada ugraSlm.kızlar bende hala teyzemlerdeyim cümbür cemaatherkesin tlf numarası var bende nede olsa hepinizi kaydeder grup kurarız hatta katılmak isteyenlerle kurarız
Tmm canım ocakta kuruyorumVala kuralım bence diğer grup line da takılıyor gözümden kaçmadı:) hadi iyi haftasonları kuzu arada ugra
İyi aksamlar canim nasılsın?Kizlaaaaaaar hayirli aksamlaaaaar
Cok guzeldi Ahmet kural zaten bi harikabiz de düşündük ama nasıl ki, klasik türk komedisi mi yoksa güzel miydi
Cok sukur iim yavrumİyi aksamlar canim nasılsın?
Iiiiimmmm bn yavrum cok sukur ☺sen nasılsınSelamlar hatunlar nasılsınız?
Maşallah ne güzel enerji verdin öyle :) Hep iyi ol böyle :)Iiiiimmmm bn yavrum cok sukur ☺sen nasılsın
Maşallah ne güzel enerji verdin öyle :) Hep iyi ol böyle :)
Ben biraz durgunum iki gündür arada uğrarlar böyle.
Yok canım her zamanki şeyler aslında. Çok şükür hayatım monoton gidiyor ama asilmayacak bi sorunum yok.Ah arada bana da ugrar ama cabuk kurtulmak gerek
Hayırdiirrrrr önemlibirşeyyoktur umarım
Yok canım her zamanki şeyler aslında. Çok şükür hayatım monoton gidiyor ama asilmayacak bi sorunum yok.
Ben bazen özgüven çöküşü yaşıyorum. Hayatı bi süre kendime zindan ediyorum sonra tekrar kendime geliyorum canlaniyorum. Bakalım ne kadar sürecek.
Kuzucum insallah en kısa zamanda toparlarsın bazen bana da olur oyle ya evde cok durunca oluyor özellikleSelamlar hatunlar nasılsınız?
İyiyim bende canim kolaylar gelsin gittin mi doktoraCok sukur iim yavrum
Dinleme moood s
Sen nasılsın naparsin
Kuzucum insallah en kısa zamanda toparlarsın bazen bana da olur oyle ya evde cok durunca oluyor özellikle
İyiyim bende canim kolaylar gelsin gittin mi doktora
Yahuuune hediyee aalceeeeeksiniz kizceler .?
Dua et kuzum hersey iyi olucak insallah. Olur oyle duygusallıklar ya. Aa daha kurbanına hediyeler almadin mi benim az bisi kaldı:)Kusum gittim cok sukur iyiyiz...simdilik her sey yolunda..
Ama ben cok alinganlastim..
Aglayip duruom sinirleniom kociseee kiziooomm felan
Sabirla duayla beklemeye devam ediyorum....
Aynen canım Allah asilmayacak dert sağlık sorunu vermesin.Yeniden daha yuksege cikmak icin bi sure dibe batiyorum diyorsun yani..
Allah im sifa versin de her zorluk asiliyor...
Sen de eminim asarsin kuzukoooooo
Evet boş kalınca kendini dinliyorsun ya ondan sanırım. Birde bazen ne bilim çok çabuk etkileniyorum herşeyden. Geçer geçer her zamanki Geranio halleriKuzucum insallah en kısa zamanda toparlarsın bazen bana da olur oyle ya evde cok durunca oluyor özellikle
İyiyim bende canim kolaylar gelsin gittin mi doktora
Yahuuune hediyee aalceeeeeksiniz kizceler .?
Aman sen üzülme moralini çok yüksek tutman gerek. Sabırlı ol hepimiz duaciyiz burada güzel haberler için :)Kusum gittim cok sukur iyiyiz...simdilik her sey yolunda..
Ama ben cok alinganlastim..
Aglayip duruom sinirleniom kociseee kiziooomm felan
Sabirla duayla beklemeye devam ediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?