• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

AAa o nasıl oluyoor? Daha detaylı bilgi verir misin? Ben herkes parasını verip alıyor üyeliği sanıyordumo_O
paralı zaten ama kazenin yarışmalara katılan 1.. 2..3.. ye verdiği ödüller proluktur yarışmalar için Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yardımcı olur sana canım o topikte çok eğlencelidir.. ben ilk üye olduğumda kurabiye yarışmasına katıldım ve birinci olmuştum hem hediyem geldi hemde proluk verdiler.ama yok katılmayayım diyorsan o alınan paralar öğrencilere aktarılıyormuş.. oda ayrı bir güzellik tabi..

Son düzenleme:
paralı zaten ama kazenin yarışmalara katılan 1.. 2..3.. ye verdiği ödüller proluktur yarışmalar için Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. yardımcı olur sana canım o topikte çok eğlencelidir.. ben ilk üye olduğumda kurabiye yarışmasına katıldım ve birinci olmuştum hem hediyem geldi hemde proluk verdiler.ama yok katılmayayım diyorsan o alınan paralar öğrencilere aktarılıyormuş.. oda ayrı bir güzellik tabi..

Canım benim katılabileceğim pek yarışma yoktur herhalde. Yemek yarışması falan haksızlık olur diğer arkadaşlara :)

Parası da 30 liraymış zaten. İnşallah iyi bir yere gidiyordur.

Ve bence pro üyelik bana göre değil :D

Back