- 2 Temmuz 2013
- 9.544
- 10.806
- 498
ben varımaranızda karadenizli olan varmı kızlar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varımaranızda karadenizli olan varmı kızlar..
yaaa olur mu öyle şey ama al tabi
ben varım
pro üye olmak istiyorsan yarışmalara katıl birinci olamassan bile 3 olursun gene pro oluyorsunn.. tatlımm..Ufak çaplı araştırmam sonucu şuna ulaştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.300665/
Havası yeter yani
evet kuzum değişiklik iyidir :dAA Yektacım profil resmin değişmiş. Bir tuhaf geldi şimdi
hatta şu an diyet yarışması açıldı bile.AA Yektacım profil resmin değişmiş. Bir tuhaf geldi şimdi
yi etsin emiUfak çaplı araştırmam sonucu şuna ulaştım:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...pro-uyelik-nedir-avantajlari-nelerdir.300665/
Havası yeter yani
pro üye olmak istiyorsan yarışmalara katıl birinci olamassan bile 3 olursun gene pro oluyorsunn.. tatlımm..
allah seni i
yi etsin emi
evet kuzum değişiklik iyidir :d
paralı zaten ama kazenin yarışmalara katılan 1.. 2..3.. ye verdiği ödüller proluktur yarışmalar için Nevreste yardımcı olur sana canım o topikte çok eğlencelidir.. ben ilk üye olduğumda kurabiye yarışmasına katıldım ve birinci olmuştum hem hediyem geldi hemde proluk verdiler.ama yok katılmayayım diyorsan o alınan paralar öğrencilere aktarılıyormuş.. oda ayrı bir güzellik tabi..AAa o nasıl oluyoor? Daha detaylı bilgi verir misin? Ben herkes parasını verip alıyor üyeliği sanıyordum
ben parayı bastırıp aldımAAa o nasıl oluyoor? Daha detaylı bilgi verir misin? Ben herkes parasını verip alıyor üyeliği sanıyordum
paralı zaten ama kazenin yarışmalara katılan 1.. 2..3.. ye verdiği ödüller proluktur yarışmalar için Nevreste yardımcı olur sana canım o topikte çok eğlencelidir.. ben ilk üye olduğumda kurabiye yarışmasına katıldım ve birinci olmuştum hem hediyem geldi hemde proluk verdiler.ama yok katılmayayım diyorsan o alınan paralar öğrencilere aktarılıyormuş.. oda ayrı bir güzellik tabi..
ben parayı bastırıp aldım
peki canım o kadar sorunca bende şeyedyim dedim..Canım benim katılabileceğim pek yarışma yoktur herhalde. Yemek yarışması falan haksızlık olur diğer arkadaşlara :)
Parası da 30 liraymış zaten. İnşallah iyi bir yere gidiyordur.
Ve bence pro üyelik bana göre değil
peki canım o kadar sorunca bende şeyedyim dedim..
peki canım o kadar sorunca bende şeyedyim dedim..
evet canım o ben imProfildeki fotoğraf senin kendi fotoğrafın mı bu aradaaa?
AAA ÇOK TATLI BİR HATUNMUŞSUN MAŞALLAHevet canım o ben im
teşekkür ederimAAA ÇOK TATLI BİR HATUNMUŞSUN MAŞALLAH
saçlar harikaaaevet canım o ben im