Sherlockçuum neden öyle dedin ne güzel hareket geldi sayendeAlınmayı sevmem ama yorum yapmasam iyi olacakmış :)
Hiç problem değil kuzu, anlasam da anlamasam da..Maksat eğlenmek,güzel vakit geçirmekSherlockçuum neden öyle dedin ne güzel hareket geldi sayende
şimdiCevrimhici üzerine alındı ama ben çıkmazsam üzülmesin sonra
hayırlısıyla inşaallah kuzum:)çok güzel maşallahinş gösterir kendini minik kesecik
Alınmayı sevmem ama yorum yapmasam iyi olacakmış :)
İnşallah gönlüne göre olsun cumartesi güzel haberini alalım
Çok sevindim inşallah güzel haberlerini alırsınız bir an önce :)hayırlısıyla inşaallah kuzum:)
İnşallah Rabbim elinizden tutsun...
Kurbanını az çok anladım sanki:)Kızlar sıkıntı etmeyin benim kurbanım yok buralarda diye.Benimki hiç girmiyor..Eee napalım yani..Hediye için giren, hediyesini alır sen yoluna ben yoluma..Ama benim Ümranla Ya da Gerenio ile kurduğum samimiyeti, arkadaşlığı asla elde edemez.Hediye için giren varsın buna yansın..
amin amin inşaallah :)ayyy hadi inşallah görürsünüz canım
tmm ablacım
Ben de kuzum..El emeğinle yaptığın kaşığa her bakışımda gülümsüyorum..Canım benim..Kurbanını az çok anladım sanki:)
Olsun ablam burada başka kurulan bir sürü dostluk oluyor onlar yeterli:) Ben çok seviniyorum seni tanidigima mesela :)
ablam benim ya ama şunu belirtmeden edemiycem gerçekten kurbanın için bişey diyemiycem ama katilin için çok tatlı sevecan cana yakın hoş sohbetli biriKızlar sıkıntı etmeyin benim kurbanım yok buralarda diye.Benimki hiç girmiyor..Eee napalım yani..Hediye için giren, hediyesini alır sen yoluna ben yoluma..Ama benim Ümranla Ya da Gerenio ile kurduğum samimiyeti, arkadaşlığı asla elde edemez.Hediye için giren varsın buna yansın..
ablam benim ya ama şunu belirtmeden edemiycem gerçekten kurbanın için bişey diyemiycem ama katilin için çok tatlı sevecan cana yakın hoş sohbetli biri
Çok sevindim inşallah güzel haberlerini alırsınız bir an önce :)
Canım, hamilesin demek..Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah..amin amin ...
sabırla bekliyoruz gereniocum :)))
Canım, hamilesin demek..Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah..
inşallah canımmhayırlısıyla inşaallah kuzum:)
bende bendeeeeeKurbanını az çok anladım sanki:)
Olsun ablam burada başka kurulan bir sürü dostluk oluyor onlar yeterli:) Ben çok seviniyorum seni tanidigima mesela :)
Çok merak ettim
Hadi hayırlısı inşaallah..Eşin karnına elini koyup okusun..Nette yazıyordu bir yerlerde..Kesenin iyi tutunması ve sağlıkla doğmasıinşaallah
hamişim bile diyemiyorum henüz korkumdan
kesecik ve kalp atışını bekliyoruz bakalım :)
hiç mi girmiyor seninki ama olsun bak ne güzel ince düşünüyorsun:)Kızlar sıkıntı etmeyin benim kurbanım yok buralarda diye.Benimki hiç girmiyor..Eee napalım yani..Hediye için giren, hediyesini alır sen yoluna ben yoluma..Ama benim Ümranla Ya da Gerenio ile kurduğum samimiyeti, arkadaşlığı asla elde edemez.Hediye için giren varsın buna yansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?