• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Aman tontik dikkat et ban yeme sende özleriz bak yarına kadar:)

Ya kurbanımin haklı Bi sebebi var ama katilimi çözemedim ya :) hem sana hem kurbanıma hediye alıyım diyorum:)
nie ki katilini çözemedin merak ettim şimdik :KK64::KK64::KK64::KK64: ayyyy ne güzel olur
katilcim bana da yazdı :)
çok şirin bi hatun :)
oohooo dertleştik bileeeemmm
OOOOOO KUZUM HOŞGELDİN NERELERDESİN YA BİZİ UNUTTUN BAKIYORUM

Cevrimhici Cevrimhici ablaaaaa bunlardan yapıyomuşun sen zamanında benim kızım kedi köpek ve inek hastası bana bu 3 ünü yapabilir misin birde ne kadara yaparsın hepsini o_O
Tatlım onlar çok acemiyken yaptıklarım..Boşver onları..bunlara bak sen.
7XNQlr.jpg
5mQqZA.jpg
LgnG9z.jpg

Benim katilden ses seda yok kurbancikta nadiren giriyoo :KK43:

Desenize çoğumuz dertliyiz bu konuda :KK43:
Ay evet umrancim ya cok iyi olurdu hep sohbetteyiz zaten acaba benim katilim sohbetlere katılıyor mu onu da bilmiyorum kı puf

Bizde herkes yüksek fiyatlı hediye yollicak bence zaten 35 alt sınır sonucta. Bir de insanın aldıkça alası geliyor yanı şahsen ben oyle . Gerçi kurbanıma alıyorum sonra kendime de alıyorum ya:)

Ay ben daha hiçbir şey alamadım :( Allahtan vakit var daha.

kızlar kızlar inat ettim tektek tanıtım topiğini okudum ve şuanda katil sayımı 5 e düşürmüş bulunmaktayım.Ümran senden hala şüpheleniyorum onu da belirtmek isterim:) bakıyım bakıyım sen ve diğer şüphelendğim fıstık aktifler arasında hatta 3. de öyle diyebilirim ama 2 tanesi çok az giriyor siteye.O yüzden onlardan daha çok şüphelenmekteyim.

kızlar kızlar inat ettim tektek tanıtım topiğini okudum ve şuanda katil sayımı 5 e düşürmüş bulunmaktayım.Ümran senden hala şüpheleniyorum onu da belirtmek isterim:) bakıyım bakıyım sen ve diğer şüphelendğim fıstık aktifler arasında hatta 3. de öyle diyebilirim ama 2 tanesi çok az giriyor siteye.O yüzden onlardan daha çok şüphelenmekteyim.

Kimler ben de sana yardımcı olayım :D

Tatlım onlar çok acemiyken yaptıklarım..Boşver onları..bunlara bak sen.
7XNQlr.jpg
5mQqZA.jpg
LgnG9z.jpg
abla görünmüyolar :(
ahh ahh bebeğim kıyamam sana hadi allah kolaylık versin sana

Back