- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Hayır hemşerim sen değilsin:)))Bensem gecebilirsin..... Benmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır hemşerim sen değilsin:)))Bensem gecebilirsin..... Benmiyim
Oy anam oy bulamıyorum..Hayır hemşerim sen değilsin:)))
nie ki katilini çözemedin merak ettim şimdik ayyyy ne güzel olurAman tontik dikkat et ban yeme sende özleriz bak yarına kadar:)
Ya kurbanımin haklı Bi sebebi var ama katilimi çözemedim ya :) hem sana hem kurbanıma hediye alıyım diyorum:)
OOOOOO KUZUM HOŞGELDİN NERELERDESİN YA BİZİ UNUTTUN BAKIYORUMkatilcim bana da yazdı :)
çok şirin bi hatun :)
oohooo dertleştik bileeeemmm
Gezegen banlanmis zaten sende gitmekızlar siyaset topiğinde birazcık tartışma var.banlanırsam beni unutmayın olurmu :)
Ya kurbanımin haklı Bi sebebi var ama katilimi çözemedim ya :) hem sana hem kurbanıma hediye alıyım diyorum:)
yok yok gitmemGezegen banlanmis zaten sende gitme
Evet haklı sebebim var biliyosun okuldaydim whatsapptan yazistik ya
eeee benim katil hala ortalarda yok kurbancık ta yok bi ben saf saf geziniyorum buralarda offff offff
ahaha aynen sevgili kurbanGezegen banlanmis zaten sende gitme
Evet haklı sebebim var biliyosun okuldaydim whatsapptan yazistik ya
Tatlım onlar çok acemiyken yaptıklarım..Boşver onları..bunlara bak sen.Cevrimhici ablaaaaa bunlardan yapıyomuşun sen zamanında benim kızım kedi köpek ve inek hastası bana bu 3 ünü yapabilir misin birde ne kadara yaparsın hepsini
Benim katilden ses seda yok kurbancikta nadiren giriyoo
Ay evet umrancim ya cok iyi olurdu hep sohbetteyiz zaten acaba benim katilim sohbetlere katılıyor mu onu da bilmiyorum kı puf
Bizde herkes yüksek fiyatlı hediye yollicak bence zaten 35 alt sınır sonucta. Bir de insanın aldıkça alası geliyor yanı şahsen ben oyle . Gerçi kurbanıma alıyorum sonra kendime de alıyorum ya:)
Tatlım onlar çok acemiyken yaptıklarım..Boşver onları..bunlara bak sen.
kızlar kızlar inat ettim tektek tanıtım topiğini okudum ve şuanda katil sayımı 5 e düşürmüş bulunmaktayım.Ümran senden hala şüpheleniyorum onu da belirtmek isterim:) bakıyım bakıyım sen ve diğer şüphelendğim fıstık aktifler arasında hatta 3. de öyle diyebilirim ama 2 tanesi çok az giriyor siteye.O yüzden onlardan daha çok şüphelenmekteyim.
Ben kurbanımı gördüm whatsaptan maşallah güzel hatun zaten whatsap iletisi olay.Anlamıştır herhalde kenidisini
Benim o.benim ipucum çok fazla detay vermemesiydi
bir tane daha ipucu verdim sayılır.. kitapsever bi kişilik
abla görünmüyolarTatlım onlar çok acemiyken yaptıklarım..Boşver onları..bunlara bak sen.
ahh ahh bebeğim kıyamam sana hadi allah kolaylık versin sanakızlar kızlar inat ettim tektek tanıtım topiğini okudum ve şuanda katil sayımı 5 e düşürmüş bulunmaktayım.Ümran senden hala şüpheleniyorum onu da belirtmek isterim:) bakıyım bakıyım sen ve diğer şüphelendğim fıstık aktifler arasında hatta 3. de öyle diyebilirim ama 2 tanesi çok az giriyor siteye.O yüzden onlardan daha çok şüphelenmekteyim.
Ya hiç heyecanı kalmadı ki ama..Benim o ben..Bu kadar ipcucu verilir mi yavYa eski mesajlar durmadığı için araştırmayı ben yapamadım.
Aaaa sen kürk mantolu madonnayı mı alacaksın yoksa ?
Evetmaşallah iyi tahminler ama 1 tane eksik ben hülyam(şimdiki nicki Cevrimhici )
çok merak ettim
aynen canım
Ya hiç heyecanı kalmadı ki ama..Benim o ben..Bu kadar ipcucu verilir mi yav
nie ki katilini çözemedin merak ettim şimdik ayyyy ne güzel olur
OOOOOO KUZUM HOŞGELDİN NERELERDESİN YA BİZİ UNUTTUN BAKIYORUM
Doğru..Burada sohbette söylemiştim..Ya ben hiç bir çekilişte tanıtımları uzun yazmıyorum..Kusura bakmayın lütfen..Ama Cevrimhici tanıtımda yazmamış ki kitap sevdiğini