allah nazarlardan korusun canım güzel haberler alırsın umarım cumartesi:)inşaallah
hamişim bile diyemiyorum henüz korkumdan
kesecik ve kalp atışını bekliyoruz bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah nazarlardan korusun canım güzel haberler alırsın umarım cumartesi:)inşaallah
hamişim bile diyemiyorum henüz korkumdan
kesecik ve kalp atışını bekliyoruz bakalım :)
Girmiyor..Diğer çekilişlerde de pek kendini göstermezdi gizemli hatunOlsun, bu vesileyle tanışırız ben bu çeneyle açarım onuhiç mi girmiyor seninki ama olsun bak ne güzel ince düşünüyorsun:)
Tüh..ben de o kitabı almayı düşünüyordumaz önce kurbancığıma 3 tane kitap sipariş verdim
1 tane de kendime aldım dayanamadım
katilim bana Ahmet Ümit'in son kitabını alma olur mu şimdi aldım ben onu
Bu kadar ısmarlama yaptığım için kötü hissediyorum ama
az önce kurbancığıma 3 tane kitap sipariş verdim
1 tane de kendime aldım dayanamadım
katilim bana Ahmet Ümit'in son kitabını alma olur mu şimdi aldım ben onu
Bu kadar ısmarlama yaptığım için kötü hissediyorum ama
Yazayım mı?Bence sen aldığın halde alsaydı bu sefer de alacak kişi üzülürdü. Keşke benim alacağım kişi de istediği kitabı yazsa :)
daha fazla dayanamadım vallahi çünkü Ahmet Ümit çok seviyorumTüh..ben de o kitabı almayı düşünüyordum
Hım...Elif Şafak sever misin mesela?daha fazla dayanamadım vallahi çünkü Ahmet Ümit çok seviyorum
sen bana başka bi kitabını alabilirsin katilciğim
Yazayım mı?
Cin Ali Kadınlar Kulubü'nde..Bunu istiyom ben.Çok istiyom hem de..Acaip..Yaz istersen belki alacak kişi görür:) Ben olsam ne alacağım belli:)
Umarım bana çıkan kişi de paylaşır :))
severim, aşk, siyah süt, baba ve piç okudum sadeceHım...Elif Şafak sever misin mesela?
allah nazarlardan korusun canım güzel haberler alırsın umarım cumartesi:)
usta ve ben bu kitabı güzelseverim, aşk, siyah süt, baba ve piç okudum sadece
sen hangisini alacaksın bana
seni seçtim tatlı kıs sensin dimi katilim:)amin hayırlarla bekliyoruz doakolikcim :)
Pinhan'ı..severim, aşk, siyah süt, baba ve piç okudum sadece
sen hangisini alacaksın bana
Onu okumadım daha..Konusu nedir?usta ve ben bu kitabı güzel
güzel bi seçim katilim değilsin ama düşünmen yeterPinhan'ı..