Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
osmanlı zamanında geçen kanuni sultan zamanını anlatan bir beyaz fil ve terbiyecisinin hikayesi ama içinde hürremi,, mahidevranı,mihrimahı katan, ve mimar sinanı ve talebelerini katan bir hikaye ben çok beğendim..Onu okumadım daha..Konusu nedir?
ben bildim bildim :)bilmem :)
ahaha ciddi misin ben buldum diye seviniyordum ya bi de seninse şimdi başa döndük:)
Tüm çekilişlerde yaptığım gibi şaşırtmaca yapıyor olamaz mıyım?güzel bi seçim katilim değilsin ama düşünmen yeter
senin kurban pek girmiyomuş ben giriyom
Hımm, benim de ilgimi çekti..Sıraya koyalım..teşekkürler canımosmanlı zamanında geçen kanuni sultan zamanını anlatan bir beyaz fil ve terbiyecisinin hikayesi ama içinde hürremi,, mahidevranı,mihrimahı katan, ve mimar sinanı ve talebelerini katan bir hikaye ben çok beğendim..
hele mimar sinanda ve talebesinde geçen süpriz bir yeri varkii ben böyle oldumm..Hımm, benim de ilgimi çekti..Sıraya koyalım..teşekkürler canım
Hım...merak ettim bayağı..hele mimar sinanda ve talebesinde geçen süpriz bir yeri varkii ben böyle oldumm..
ahaha ciddi misin ben buldum diye seviniyordum ya bi de seninse şimdi başa döndük:)
@__ATALANTE @kayacans nirelerdesiniz kızlar
kız ortalığı karıştırdın bak
valla kitap sever, pek aktif olmayan ve face hesabı olan herkesler üzerine alınabilir
Yoksa benmiyimMerhaba canım :) Buralardayım ben..
Ayy Kitap severim, fazla aktif değilim ve face hesabım var. Benmiyimm kiiii
Kizlar kactane alicaz hediyeyi belirlemismiydik?
Tesekkur ederim canimBurada yazıyor;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-yilbasi-cekilisi.878086/
Benim eski çekilişleri incelememden anladığım genellikle bir kaç hediye gönderilmiş. O artık size kalmış.
kaptanım normalde 3 hediye ama 35 tlnin altına inilmeyecek en az 35 tl olacak gönlünden gelirse tabi 3 ten fazla hediyede koyabilirsin ki ben fazla fazla koyacağımYoksa benmiyim
Sen bana istediğin kadar alabilirsin katilimKizlar kactane alicaz hediyeyi belirlemismiydik?
Sanirim bende ya herseyi alıp koymak istiyorum:)kaptanım normalde 3 hediye ama 35 tlnin altına inilmeyecek en az 35 tl olacak gönlünden gelirse tabi 3 ten fazla hediyede koyabilirsin ki ben fazla fazla koyacağım