• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar sıkıntı etmeyin benim kurbanım yok buralarda diye.Benimki hiç girmiyor..Eee napalım yani..Hediye için giren, hediyesini alır sen yoluna ben yoluma..Ama benim Ümranla Ya da Gerenio ile kurduğum samimiyeti, arkadaşlığı asla elde edemez.Hediye için giren varsın buna yansın..:KK14:

Sherlockçuum neden öyle dedin ne güzel hareket geldi sayende :KK19:
şimdi Cevrimhici Cevrimhici üzerine alındı ama ben çıkmazsam üzülmesin sonra :KK47:
Hiç problem değil kuzu, anlasam da anlamasam da..Maksat eğlenmek,güzel vakit geçirmek:KK19:
Belki odur belki değildir, belki şaşırtıyordur, hem başkası çıkarsa daha da sürpriz olur daha eğlenceli:KK8:

Kızlar sıkıntı etmeyin benim kurbanım yok buralarda diye.Benimki hiç girmiyor..Eee napalım yani..Hediye için giren, hediyesini alır sen yoluna ben yoluma..Ama benim Ümranla Ya da Gerenio ile kurduğum samimiyeti, arkadaşlığı asla elde edemez.Hediye için giren varsın buna yansın..:KK14:
Kurbanını az çok anladım sanki:)
Olsun ablam burada başka kurulan bir sürü dostluk oluyor onlar yeterli:) Ben çok seviniyorum seni tanidigima mesela :)

ablam benim ya ama şunu belirtmeden edemiycem gerçekten kurbanın için bişey diyemiycem ama katilin için çok tatlı sevecan cana yakın hoş sohbetli biri ;)

hiç mi girmiyor seninki ama olsun bak ne güzel ince düşünüyorsun:)

Back