• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Hadi inanmış gibi yapayım da heyecanı kaçmasın :KK14:

Ya :( Ben kimin yazdığını hatırlamadan o kitap mı dedim. Konusu geçtiğini okumuştum. Hem okumayan bir iki kişi daha vardı. Bir de dediğim gibi burada geçmemiş. Facebook hesabından görmüş. Facebook hesabını da _meLinDa_ _meLinDa_ asivemai asivemai nin verdiği isim soyisimden bakıp bulmuş.
Ve umarım başkası çıkmıştır.

bende herkesin burda olmasını isterim canım ama ne yapabilir fazlası elimden gelmiyo insanlarımız biraz da düşünmesi lazım kimseyi zorlayamam sonuçta aktif olacağız denilip katılım yapıyolar sonra başka topiklerde gezip buraya gelmiyorlar ve amaçları sadece hediye oluyor ben bugün buraya gelmedin diğer topiklerde geziyorsun dediğimde özelime karışmaya hakkın yok diyolar ben özele girmedim arkadaşım ben sadece baktım ve gün içerisinde kk y agirilip buraya uğramadığını dile getirdiğim zaman kötü oluyorum
O güzel canını sıkma sen..Sadece hediye için gelen hediyesini aldıktan sonra bizim için yok olur. O kadar!

Ya :KK43: Ben kimin yazdığını hatırlamadan o kitap mı dedim. Konusu geçtiğini okumuştum. Hem okumayan bir iki kişi daha vardı. Bir de dediğim gibi burada geçmemiş. Facebook hesabından görmüş. Facebook hesabını da _meLinDa_ _meLinDa_ asivemai asivemai nin verdiği isim soyisimden bakıp bulmuş.
Ya tamam şeker stres yapma aaa şaka yaptım:KK19:
Ne olacak, bulsam ya da bulmasam boşver önemli olan güzel vakit geçirmek.

Ya :KK43: Ben kimin yazdığını hatırlamadan o kitap mı dedim. Konusu geçtiğini okumuştum. Hem okumayan bir iki kişi daha vardı. Bir de dediğim gibi burada geçmemiş. Facebook hesabından görmüş. Facebook hesabını da _meLinDa_ _meLinDa_ asivemai asivemai nin verdiği isim soyisimden bakıp bulmuş.
kız ortalığı karıştırdın bak :confused:
valla kitap sever, pek aktif olmayan ve face hesabı olan herkesler üzerine alınabilir :KK8:

Ümran burdan zor kuzum..Face hesabından bak..Albüm var oyuncaklar diye..Beğendiklerinin resmini at, anlaşırız sıkıntı yok:KK55:

Back