Hadi inanmış gibi yapayım da heyecanı kaçmasınYok sen değilmişsin. Buradan gördü sandım ben. Meğersem alacağı kişinin facebook undan görmüş
ben %99 katilimi buldum vala şuan:) aktif olmayanlardan diye düşnüyorumKimler ben de sana yardımcı olayım
Ben onu okudum canım. Güzel bir kitap. 2 kişiye hediye etmiştim. Çok beğenmişlerdi.
Bu konuda geçen konuşma geçtiya o kitabı isteyen biri vardı. Şahsen ona alacak olsam kesin alırdım onu.
Facebook hesabını söyleyenlerden biri hığmmm
Hadi inanmış gibi yapayım da heyecanı kaçmasın
O güzel canını sıkma sen..Sadece hediye için gelen hediyesini aldıktan sonra bizim için yok olur. O kadar!bende herkesin burda olmasını isterim canım ama ne yapabilir fazlası elimden gelmiyo insanlarımız biraz da düşünmesi lazım kimseyi zorlayamam sonuçta aktif olacağız denilip katılım yapıyolar sonra başka topiklerde gezip buraya gelmiyorlar ve amaçları sadece hediye oluyor ben bugün buraya gelmedin diğer topiklerde geziyorsun dediğimde özelime karışmaya hakkın yok diyolar ben özele girmedim arkadaşım ben sadece baktım ve gün içerisinde kk y agirilip buraya uğramadığını dile getirdiğim zaman kötü oluyorum
Ya tamam şeker stres yapma aaa şaka yaptım
biliyorum kuzum naptınunutmadım kuzum da işte şu sıkıntılardan dolayıı işteeeeeee..
siz naparsınız nasılsınız_?
hadi canımben %99 katilimi buldum vala şuan:) aktif olmayanlardan diye düşnüyorum
Güzel kitaplar..Günledik hayatın yorgunluklarından uzaklaştıran, edebi yönden ağır olmayan çerezlik kitaplar diyebilirim..Hoşuma gitmişti.Severim kitapları su an okuduğum kitap. İş yerindeki molalarda budur..
Eki Görüntüle 1706588
Evet iş yorgunluğunu alan kitablar.Güzel kitaplar..Günledik hayatın yorgunluklarından uzaklaştıran, edebi yönden ağır olmayan çerezlik kitaplar diyebilirim..Hoşuma gitmişti.
kız ortalığı karıştırdın bak
bugun de tahlil verdim çok şükür iyiydi :)biliyorum kuzum naptın
hadi canımkim kim
kız ortalığı karıştırdın bak
valla kitap sever, pek aktif olmayan ve face hesabı olan herkesler üzerine alınabilir
Teşekkürler kuzuşMaşallah ne kadar da güzeller. Ellerine sağlık
İnşallah Rabbim elinizden tutsun...bugun de tahlil verdim çok şükür iyiydi :)
cumartesi dr muayene edecek bakalım :)
keseciği görmeye çalışcaz :)
bugun de tahlil verdim çok şükür iyiydi :)
ayyy hadi inşallah görürsünüz canımbugun de tahlil verdim çok şükür iyiydi :)
tmm ablacımÜmran burdan zor kuzum..Face hesabından bak..Albüm var oyuncaklar diye..Beğendiklerinin resmini at, anlaşırız sıkıntı yok
bugun de tahlil verdim çok şükür iyiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?