- 8 Aralık 2014
- 1.637
- 1.641
- 158
Yolla canım:)) Ya bu arada bir şey sorucam kurbanlarla iletişime geçebiliyor muyuz özelden?Hemen adresimi yolluyorum sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolla canım:)) Ya bu arada bir şey sorucam kurbanlarla iletişime geçebiliyor muyuz özelden?Hemen adresimi yolluyorum sana
Ben direk iletişime geçmeyi düşünüyorum kargo zamanı:) ama yasak mı bilmiyorum?:9 :) :) evet kurbanın bomba ama azcık ipucu vereydin oda seni az buçuk tahmin edeydi
canım ancak cep telefonunda geçebilirsin ama hediye eline geçene kadar kendini belli etmemen lazımBen direk iletişime geçmeyi düşünüyorum kargo zamanı:) ama yasak mı bilmiyorum?
DİKKAT DİKKAT
Pek sevgili katilim, öncelikle bana whatsapptan ulaştığın için çok mutlu oldum teşekkür ederim. Ama verdiğin yanlış bilgileri yemedim haberin olsun. İzini bulucam bak görürsün.
Çok öpüyorum seni.
Geranio.
Tamam çok teşekkürlerr:)canım ancak cep telefonunda geçebilirsin ama hediye eline geçene kadar kendini belli etmemen lazım
Ay evet umrancim ya cok iyi olurdu hep sohbetteyiz zaten acaba benim katilim sohbetlere katılıyor mu onu da bilmiyorum kı pufhadi biz birbirimizin katili olalım
Bizde herkes yüksek fiyatlı hediye yollicak bence zaten 35 alt sınır sonucta. Bir de insanın aldıkça alası geliyor yanı şahsen ben oyle . Gerçi kurbanıma alıyorum sonra kendime de alıyorum ya:)Canım onların 25 ile 50 arası. Bizim alt sınır 35 . Hoş gönlümüz zengin olsun önemli olan o
Düzeltme: 30-50 arasıymış.
katil ve kurbanlar kızacak ama napalım ikimizinkilerde ortalıklarda yokAy evet umrancim ya cok iyi olurdu hep sohbetteyiz zaten acaba benim katilim sohbetlere katılıyor mu onu da bilmiyorum kı puf
Bizde herkes yüksek fiyatlı hediye yollicak bence zaten 35 alt sınır sonucta. Bir de insanın aldıkça alası geliyor yanı şahsen ben oyle . Gerçi kurbanıma alıyorum sonra kendime de alıyorum ya:)
aaaaa asla kabul etmiyoruzzzzzkızlar siyaset topiğinde birazcık tartışma var.banlanırsam beni unutmayın olurmu :)
Benimkini soylesene valla hiç tahminim yoksöyesem mi katilini
Aman tontik dikkat et ban yeme sende özleriz bak yarına kadar:)kızlar siyaset topiğinde birazcık tartışma var.banlanırsam beni unutmayın olurmu :)
Ya kurbanımin haklı Bi sebebi var ama katilimi çözemedim ya :) hem sana hem kurbanıma hediye alıyım diyorum:)katil ve kurbanlar kızacak ama napalım ikimizinkilerde ortalıklarda yok
tamam tamam ben evime döneyim gerek yok polemiğe.bildirim gelirse bakarım :)Aman tontik dikkat et ban yeme sende özleriz bak yarına kadar:)
Ya kurbanımin haklı Bi sebebi var ama katilimi çözemedim ya :) hem sana hem kurbanıma hediye alıyım diyorum:)
Bensem gecebilirsin..... BenmiyimBen direk iletişime geçmeyi düşünüyorum kargo zamanı:) ama yasak mı bilmiyorum?
melindacım burdayımmm :)