• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

DİKKAT DİKKAT ❗❗

Pek sevgili katilim, öncelikle bana whatsapptan ulaştığın için çok mutlu oldum teşekkür ederim. Ama verdiğin yanlış bilgileri yemedim haberin olsun. İzini bulucam bak görürsün.

Çok öpüyorum seni.
Geranio.
:D :D :D :D :D

hadi biz birbirimizin katili olalım:KK19::KK19::KK19::KK19:
Ay evet umrancim ya cok iyi olurdu hep sohbetteyiz zaten acaba benim katilim sohbetlere katılıyor mu onu da bilmiyorum kı puf

Canım onların 25 ile 50 arası. Bizim alt sınır 35 . Hoş gönlümüz zengin olsun önemli olan o:KK200:

Düzeltme: 30-50 arasıymış.
Bizde herkes yüksek fiyatlı hediye yollicak bence zaten 35 alt sınır sonucta. Bir de insanın aldıkça alası geliyor yanı şahsen ben oyle . Gerçi kurbanıma alıyorum sonra kendime de alıyorum ya:)

Ay evet umrancim ya cok iyi olurdu hep sohbetteyiz zaten acaba benim katilim sohbetlere katılıyor mu onu da bilmiyorum kı puf

Bizde herkes yüksek fiyatlı hediye yollicak bence zaten 35 alt sınır sonucta. Bir de insanın aldıkça alası geliyor yanı şahsen ben oyle . Gerçi kurbanıma alıyorum sonra kendime de alıyorum ya:)
katil ve kurbanlar kızacak ama napalım ikimizinkilerde ortalıklarda yok :(

kızlar siyaset topiğinde birazcık tartışma var.banlanırsam beni unutmayın olurmu :)
Aman tontik dikkat et ban yeme sende özleriz bak yarına kadar:)

katil ve kurbanlar kızacak ama napalım ikimizinkilerde ortalıklarda yok :KK43:
Ya kurbanımin haklı Bi sebebi var ama katilimi çözemedim ya :) hem sana hem kurbanıma hediye alıyım diyorum:)

Back