2016 üçüz anneleri :)

Amin leydicim
Dogumhanede hemen apar topar kuvoze koyup çıkardıkları için goremedim
Bu sabah gezmeme izin verdiler o zaman gördüm
Kucucukler daha:))üçü de tipatip ayni:)
Ben pazar gunu sabah cikicam inşallah
Maaşallah kuzucuklara
İnş onlarda çok fazla kalmadan çıkarlar kuvezden
Kavuşursun tez vakitte
 
Geçmiş olsun. Bende üçüz annesi oldugumu 2 gün once ogrendim su anda hastanede yatiyorum bebeklerimin etrafinda kanama alini varmis once ucuz oldugunu duydugumda cok uzulmustum ama suan birsey olacak diye kalbim yerinden cikacak bu tarz bir durum yasayan varmi??
 
Ya kizlar cok moralim bozuk dun doktordydm bebeklerin keyfi yerinde ama ragim agzim 2.6 mm e dusmus buda erkn doguma nedn olyoo.evde yatican tualte kalkican sadce dedi. İki ay dayanablirsem ne ala daha minicklersuan hizla azalirsa rahim doguma neden olur ama kurtaramzlar evlatlarmi cok kotuyum dua edin banadaa nolur. Bide benden ilerki haftalarda olan ucuz annleri sizin bu haftalarda nekadardi rahim boyunz ?
 
Canım Allahın izniyle hiç birley olmaz hiç korkma. Ama şu bir gerçek artık çok daha dikkatli olmalısın drunda dediği gibi gerekmediği müddetçe kalkmamaya çalış. Bizim dualarımız seninle sende bol bol dua et. Bak gör herşey yolunda gidecek Allahın izniyle. Üzülmek yok yola devam.
 
İns lady cim hamilelgimdn hicbisy anlamdm sadce onlarin iyi olmsni istyrm. Allh benden alsn onlara omur versn
 
canm yeni gördüm geçmiş olsun hayırla evinize de çıkarsınız
 
GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH BİŞEY ÇIKMAZ SENDE ELİNE ALIRSIN BEBEKLERİNİN BENDE BU SEFER GİTTİĞİMDE SORACAĞIM BAKALIM NASILMIŞ
 
İns lady cim hamilelgimdn hicbisy anlamdm sadce onlarin iyi olmsni istyrm. Allh benden alsn onlara omur versn
Töbe töbe öyle söyleme bir şey isterken eksik dua etmemek lazım. Rabbim sanada bebişlerinede uzun ömürler basip etsin inş. Hayırlısıylada kucağına almak nasip olsun. Umutsuzluğa kapılmak yok. Herşey Allahtan. O yüzden bol bol dua edicez ve tevekkül edeceğiz. Rabbimde yüzümüzü güldürsün inş.
 
Kızlar gittim baktim kuzularima beni görünce birisi hemen gözlerini açtı :)oyyy içim gitti gozlerim doldu
Kizim da gelmişti yanima nasil özlemiş beni dokunsam aglicak
Bi de kardeslerimi gorucem diye tutturdu
Zar zor izin alip 2 dakika gösterdik
Cok güzeller diyo:)
Berencim inşallah sen de zamaninda sagsalim kucağına alicaksin yavrularini merak etme
 
Ayyyy canım benim benimde gözlerim doldu resmen okuyunca. Allahım tez vakitte bebişlerini kavuştursun sana inş. Kızın kardeşleriyle tanıştı sonunda desene abla oldu artık :) Allahım mutluluğunuzu daim etsin. Nazarlardan korusun inş. Hepsi birbirinden tatlıdır şimdi insan hangisini seveceğini şaşırır.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…