2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ben suat a gittim nefret ediyorum o adamdan bu kadar basibos ilgisiz bi doktor daha olamaz..
dogum yapcam gun zaten suyum az oldugu icin acil doguma alacaklardi hastanede yer olmadigini soylediler ve geri gonderdiler..tanidik birileri devreye girince 1-2 saat sonra yer acildi dusun yani..zaten yavrum dogunca 5 saat kuvezde kaldi resmen kizimin canini tehlikeye attilar..
Iyi degilmi kızın şimdi? Suati hic duymadim ben daha once erzuurmdaydim son gebeligim 13 hafta surdu erşata gittim hemşiresi de arkadaşım zaten çok ilgililerdi erşat özel acmış kendine sira bekleme derdi de yok çok rahat olmuş ben tuncay özgüne karar verdim haftaya için randevu alcam öven çok oldu

Merhaba anne adayları. Kalp atışlarını duyanınız var mı. Duyanlar kaç haftalık duydu.Birde midee bulantısı başlayan var mı. Bu bulantılar şiddetlimi, ne şekilde ?
Benim sabahları öğürtü hissi gibi oluyor. Sonra kahvaltıdan sonra geçiyor. Daha sonra ki saatlerde hazımsızlık gibi bir durum oluyor. Ama çok şiddetli değil.
Benimde iki gebeligim çok rahatti bulantisiz bunda aklima gelen seyler bile bulandiriyo daha henüz bir eylem olmadi ama iştahla yemeye başladiğim sey yarim kaliyo çürük yumurta kokusu geliyo sanki heryerden

selam kizlar

makyaj konusuyla sorulariniz olmus bende makyaj kullaniyorum sadece duydugum kadariyla bitkisel olmasina özen gösterin diyorlar vede kullandiginiz deodorantin icinde aluminyum la ilgili bisey varmis tam hatirlayamadim ondanda kacinin. sigara konusuna gelince bende nerdeyse tiryakilerdendim sonra birgünü tamamen elimi surmicem dedim ve 3 gün boyunca kendimi abuk subuk seylerle mesgul etdim. arkadaslara gitdim resim cizdim disari ciktim yürüdüm yani canimin sikilmasina izin vermedim. ve üc günün sonunda aklima belkigünde bir kere geliyodu onuda bi sekilde hallediyordum. bence önemli olan azaltmak degil birden komple birakmak. böyle cok daha kolay birakiliyo azaltanlarin bi sonuc aldigini cok nadir görüyorum. bence bir deneyin okadarda zor degilmis diyorum simdide nasil daha önce birakmamisim diye kiziyorum kendime birde ben cok öksürüyordum nefes darligi cekiyordum zayiftim suan hersey yolunda :) insallah bide bebis gelirse cok mutlu olacagim

Günaydın kızlar alıntı yapamıyorum yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Nar konusuna değinmek istiyorum ben kızıma hamileyken çok nar aserdim günde rahat 1 kilo nar yedim doğumdan sonra başka bir doktor söylemişti detoks olduğu için bebeğe zarar verebilirmis. allah korumuş demişti. Nar konusunu abartmamakta yarar var.
Makyaj konusunda abartmadikca sorun olmaz hava gecirgenligi olan ve mumkunse açıldıktan sonra en fazla 6 ay olmuş makyaj malzemeleri kullanın derim.
Maydanoz zararlı bu arada abartmayin
Sigara konusuna gelince Kızımda bıraktım stres dolayısıyla bebeğe zarar veriyomusum. Dr 5 taneyi gecirmemek şartıyla icebilirsin demişti allahtan Kızımda hiç bişey yok. ama tabiii en iyisi içmemeye ve içilen yerde durmamaya ozen gosterin.zaten 7-8 haftalik olunca genelde tiksineceksiniz o 2 ayda bırakin derim.

Son düzenleme:
Aynen bide benim düşüklerim oldu bu bebekte aşılama ile oldu eşim bu yüzden çok öfkeli bana karşı o içmiyor sigara sorunda burda zaten :eek::KK42:
Canım benim Yengem hamileyken içti sigara.nekadar içti bilmiyorum.Ama kızı bebekken astım oldu.Nefes alma güçlüğü vardı. Kucucukken horlardi. Büyüdü şimdi ama hala solunum yollarından problemli.İcmeyin nolur:KK43:

Merhaba anne adayları. Kalp atışlarını duyanınız var mı. Duyanlar kaç haftalık duydu.Birde midee bulantısı başlayan var mı. Bu bulantılar şiddetlimi, ne şekilde ?
Benim sabahları öğürtü hissi gibi oluyor. Sonra kahvaltıdan sonra geçiyor. Daha sonra ki saatlerde hazımsızlık gibi bir durum oluyor. Ama çok şiddetli değil.
Canim benim tam 5+4 de bulantilarim basladi.1gun sonrada kusmalarim.maalesef cok siddetli oldu.bugun 6+3 gunluguz.gunlerdir ilk defa bu sabah kucuk bi sandivic yedim.2 kilo da verdim :KK43: bugun serum taktiricam

Canim benim tam 5+4 de bulantilarim basladi.1gun sonrada kusmalarim.maalesef cok siddetli oldu.bugun 6+3 gunluguz.gunlerdir ilk defa bu sabah kucuk bi sandivic yedim.2 kilo da verdim :KK43: bugun serum taktiricam
Geçmiş olsun cnm bu minik mucizeler böyle işte ilk başlarda :)

X