- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.701
hayırlısı olsun ilerde bi gelisme olursa durumdan haberdar et bizi deben de hasta oldum darısı ağustos anneligıne orayı takibe gidiyorum hayırlısı bakalım herkese bol bol sağlıklar diliyorum hoşçakalın :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlısı olsun ilerde bi gelisme olursa durumdan haberdar et bizi deben de hasta oldum darısı ağustos anneligıne orayı takibe gidiyorum hayırlısı bakalım herkese bol bol sağlıklar diliyorum hoşçakalın :)))
Ya benim kiz bi ara bu telefon tablet ve bilgisayar a resmen bağımlı olmuştu onun için yasak koydum babasida bende evde internetten uzak duruyoruz ancak defne uyursa yada komsudaysa aciyoruzNeden kız :) alla alla ne sıkı yönetimi bu :)
Iyi degilmi kızın şimdi? Suati hic duymadim ben daha once erzuurmdaydim son gebeligim 13 hafta surdu erşata gittim hemşiresi de arkadaşım zaten çok ilgililerdi erşat özel acmış kendine sira bekleme derdi de yok çok rahat olmuş ben tuncay özgüne karar verdim haftaya için randevu alcam öven çok olduben suat a gittim nefret ediyorum o adamdan bu kadar basibos ilgisiz bi doktor daha olamaz..
dogum yapcam gun zaten suyum az oldugu icin acil doguma alacaklardi hastanede yer olmadigini soylediler ve geri gonderdiler..tanidik birileri devreye girince 1-2 saat sonra yer acildi dusun yani..zaten yavrum dogunca 5 saat kuvezde kaldi resmen kizimin canini tehlikeye attilar..
Hadi ya kötü olmuş bu iyi bari böylelikle uzak durur :)Ya benim kiz bi ara bu telefon tablet ve bilgisayar a resmen bağımlı olmuştu onun için yasak koydum babasida bende evde internetten uzak duruyoruz ancak defne uyursa yada komsudaysa aciyoruz
Benimde iki gebeligim çok rahatti bulantisiz bunda aklima gelen seyler bile bulandiriyo daha henüz bir eylem olmadi ama iştahla yemeye başladiğim sey yarim kaliyo çürük yumurta kokusu geliyo sanki heryerdenMerhaba anne adayları. Kalp atışlarını duyanınız var mı. Duyanlar kaç haftalık duydu.Birde midee bulantısı başlayan var mı. Bu bulantılar şiddetlimi, ne şekilde ?
Benim sabahları öğürtü hissi gibi oluyor. Sonra kahvaltıdan sonra geçiyor. Daha sonra ki saatlerde hazımsızlık gibi bir durum oluyor. Ama çok şiddetli değil.
saol canim özel msj attimHangi şehirde olduğunu yaşını bat birde beklenen doğum tarihini matsiyahoje şeklinde yazarsan :) o seni ekler cnm listeye :)
Canım benim Yengem hamileyken içti sigara.nekadar içti bilmiyorum.Ama kızı bebekken astım oldu.Nefes alma güçlüğü vardı. Kucucukken horlardi. Büyüdü şimdi ama hala solunum yollarından problemli.İcmeyin nolurAynen bide benim düşüklerim oldu bu bebekte aşılama ile oldu eşim bu yüzden çok öfkeli bana karşı o içmiyor sigara sorunda burda zaten
Ne zormuş doktor kararı vermek;(Canım ben ist silivri deyim doktorum da silivri de ahmet bey özel muayehanesi var oraya gidiyorum :)
Canim benim tam 5+4 de bulantilarim basladi.1gun sonrada kusmalarim.maalesef cok siddetli oldu.bugun 6+3 gunluguz.gunlerdir ilk defa bu sabah kucuk bi sandivic yedim.2 kilo da verdim bugun serum taktiricamMerhaba anne adayları. Kalp atışlarını duyanınız var mı. Duyanlar kaç haftalık duydu.Birde midee bulantısı başlayan var mı. Bu bulantılar şiddetlimi, ne şekilde ?
Benim sabahları öğürtü hissi gibi oluyor. Sonra kahvaltıdan sonra geçiyor. Daha sonra ki saatlerde hazımsızlık gibi bir durum oluyor. Ama çok şiddetli değil.
Mide bulantılarım başlamadı henüz belkide ondan tiksinemedimTiksinirsin umarım hiç canın bile istemez
Geçmiş olsun cnm bu minik mucizeler böyle işte ilk başlarda :)Canim benim tam 5+4 de bulantilarim basladi.1gun sonrada kusmalarim.maalesef cok siddetli oldu.bugun 6+3 gunluguz.gunlerdir ilk defa bu sabah kucuk bi sandivic yedim.2 kilo da verdim bugun serum taktiricam
Canım çok içmiyorum günde 2 veya 3 tane :)Canım benim Yengem hamileyken içti sigara.nekadar içti bilmiyorum.Ama kızı bebekken astım oldu.Nefes alma güçlüğü vardı. Kucucukken horlardi. Büyüdü şimdi ama hala solunum yollarından problemli.İcmeyin nolur
Kesinlikle çok zor en iyisibi ilgili olanını bulmak zor ciddenNe zormuş doktor kararı vermek;(
Aynen oyle canim.senin bulantilarin baslamadigi icin sigaradan tiksinmemissin daha.ben su bile icemiyorum dusun.sende sigaradan kesin tiksinirsin yani insallah oyle olur :)Geçmiş olsun cnm bu minik mucizeler böyle işte ilk başlarda :)