2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydınlarrrr kızlar sigara olayı çok fena içmeyin bence.ben öğrendiğim günden beri hiç içmedim.tiksindim zaten.eşim balkonda içip geliyo onun kokusuna bile dayanamıyorum.tiksinmesem de içmezdim.mucizeler hayata tutunmaya çalışırken onlara bu zararı veremeyiz bu çok büyük bi bencillik olur.beni yanlış anlamayın zamanında kullanan biri olarak söylüyorum.irade dışında içinizde ki mucizeyi düşünün.o size hayata tutunmaya çalışırken sigara içmeyin bence.

Günaydın kızlar, ben yine tavuk gibi uyumuşum erkenden, 10 sayfa mesaj olmuş şimdi okudum :KK16:

Kozmetik konusunda yazmışsınız, bence en önemlisi duş jeli kullanmayı bırakmak, içindeki sülfat tuzları kansorejen, bebekten öte sizin için zararlı. Ben zeytinyağı sabunu kullanıyorum bildiğin anam babam usulü kesme sabun. Şampuan hemen durulandığı için ve deriye direkt temas etmediği için çok sıkıntı olacağını zannetmem.

Makyaj olarak gözenek tıkamayan ürünler kullanın, pudra vs kullanmamakta fayda var, ben de göz kalemi sürüp çıkanlardanım. Bir de nemlendirici, başka da bişi sürmem yüzüme.

Sigara içen arkadaşlar biliyorum dışardan söylemesi kolay ama yapmayın, ben çocukluk astımı geçirdim çok acılı bir süreç ve kimsenin çocuğu yaşasın istemem. Annem babam da çok sigara içerdi ve işyerlerinde de serbestti o yıllarda. 9 ay sıkın dişinizi, yavrunun sağlığı daha önemli. :emir_bebek:

Bu arada bende sigara içerdim ama bebisimi öğrenince bıraktım bi tane kurtajim vardı bu bebiside ben zehirleyemem dedim allah kolaylik versin hepimize zor oluyo ama bırakmak zorundayiz

Merhaba anne adayları. Kalp atışlarını duyanınız var mı. Duyanlar kaç haftalık duydu.Birde midee bulantısı başlayan var mı. Bu bulantılar şiddetlimi, ne şekilde ?
Benim sabahları öğürtü hissi gibi oluyor. Sonra kahvaltıdan sonra geçiyor. Daha sonra ki saatlerde hazımsızlık gibi bir durum oluyor. Ama çok şiddetli değil.

Günaydınlarrrr kızlar sigara olayı çok fena içmeyin bence.ben öğrendiğim günden beri hiç içmedim.tiksindim zaten.eşim balkonda içip geliyo onun kokusuna bile dayanamıyorum.tiksinmesem de içmezdim.mucizeler hayata tutunmaya çalışırken onlara bu zararı veremeyiz bu çok büyük bi bencillik olur.beni yanlış anlamayın zamanında kullanan biri olarak söylüyorum.irade dışında içinizde ki mucizeyi düşünün.o size hayata tutunmaya çalışırken sigara içmeyin bence.
Haklısım ama elimde değil dedim ya dün gece dolap beyhiri hibi dört döndüm evde salıdan beri içmiyordum eşimle bağrış çağrış gitti aldı geldi nasıl bırakırım aklımdan nasıl çıkarırım bilmiyorum :KK43:

Canim bende bebegimi kaybettiğimde humada dusuk yaptim ilgi mukemmeldi hayran kaldim hemsireler utanmana sıkılmana firsat vermiyodu cok ilgilendiler bilmiyorum bende memorialdeki doçenti araştirdim ama fakultenin yenidogan yogunbakimina ihtiyac duyacagim buyuk ihtimal çift rahimliyim erken dogum riskim cok yuksek 3 yasina yaklasti oglum o da 31 haftalik dogdu o yüzden tuncay bey varmis doç özelini düşünüyorum
ben suat a gittim nefret ediyorum o adamdan bu kadar basibos ilgisiz bi doktor daha olamaz..
dogum yapcam gun zaten suyum az oldugu icin acil doguma alacaklardi hastanede yer olmadigini soylediler ve geri gonderdiler..tanidik birileri devreye girince 1-2 saat sonra yer acildi dusun yani..zaten yavrum dogunca 5 saat kuvezde kaldi resmen kizimin canini tehlikeye attilar..

X