- 4 Ağustos 2011
- 2.298
- 1.994
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.681
Kızlar herkese mutlu günaydınnlaarrrr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayiRli sabahlarrrr :)Kızlar herkese mutlu günaydınnlaarrrr :)
Bende yaşadim ben cift rahimliyim bir rahmimdeki kese doluydu diger rahmimde irili ufakli keseler vardi 9. Haftaya doğru atıldı hafif kanamaylaHepinize teşekkür ederim bunu yaşayan var mi veya duyduğunuz ben ilk defa duydum
Geçmiş olsun canım, gözün aydın, darısı bekleyen hepimizin başına :)Günaydın kizlar akşam acildeydim kahverengi lekem geldi ama çok sukur bişiy yokmuş bu sayede bebisimin kalp atışını gördüm :)
Geçmiş olsun canım kaç haftalıkken gördünGünaydın kizlar akşam acildeydim kahverengi lekem geldi ama çok sukur bişiy yokmuş bu sayede bebisimin kalp atışını gördüm :)
amin canım insallah çok saolasinGeçmiş olsun canım, gözün aydın, darısı bekleyen hepimizin başına :)
normalde 7 yım ama geç döllenme olmuş 6 haftalik dedi doktor makinadan dolayi duyamadim ama gördüm pit pit oynadığını rabbim herkeze göstersin en kisa zamandaGeçmiş olsun canım kaç haftalıkken gördün
Aminn inşallah canım darısı bize olsun en kısa zamanda inşallahnormalde 7 yım ama geç döllenme olmuş 6 haftalik dedi doktor makinadan dolayi duyamadim ama gördüm pit pit oynadığını rabbim herkeze göstersin en kisa zamanda
Canım hayırlısı olsun rabbim daim etsin ve hayırlı gebelik basip etsin :)normalde 7 yım ama geç döllenme olmuş 6 haftalik dedi doktor makinadan dolayi duyamadim ama gördüm pit pit oynadığını rabbim herkeze göstersin en kisa zamanda
Hangi şehirde olduğunu yaşını bat birde beklenen doğum tarihini matsiyahoje şeklinde yazarsan :) o seni ekler cnm listeye :)benide listenize alırsanız sevinirim:)
Haklısım ama elimde değil dedim ya dün gece dolap beyhiri hibi dört döndüm evde salıdan beri içmiyordum eşimle bağrış çağrış gitti aldı geldi nasıl bırakırım aklımdan nasıl çıkarırım bilmiyorumGünaydınlarrrr kızlar sigara olayı çok fena içmeyin bence.ben öğrendiğim günden beri hiç içmedim.tiksindim zaten.eşim balkonda içip geliyo onun kokusuna bile dayanamıyorum.tiksinmesem de içmezdim.mucizeler hayata tutunmaya çalışırken onlara bu zararı veremeyiz bu çok büyük bi bencillik olur.beni yanlış anlamayın zamanında kullanan biri olarak söylüyorum.irade dışında içinizde ki mucizeyi düşünün.o size hayata tutunmaya çalışırken sigara içmeyin bence.
Tiksinirsin umarım hiç canın bile istemezHaklısım ama elimde değil dedim ya dün gece dolap beyhiri hibi dört döndüm evde salıdan beri içmiyordum eşimle bağrış çağrış gitti aldı geldi nasıl bırakırım aklımdan nasıl çıkarırım bilmiyorum
ben suat a gittim nefret ediyorum o adamdan bu kadar basibos ilgisiz bi doktor daha olamaz..Canim bende bebegimi kaybettiğimde humada dusuk yaptim ilgi mukemmeldi hayran kaldim hemsireler utanmana sıkılmana firsat vermiyodu cok ilgilendiler bilmiyorum bende memorialdeki doçenti araştirdim ama fakultenin yenidogan yogunbakimina ihtiyac duyacagim buyuk ihtimal çift rahimliyim erken dogum riskim cok yuksek 3 yasina yaklasti oglum o da 31 haftalik dogdu o yüzden tuncay bey varmis doç özelini düşünüyorum