2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben winston grey slims aldım o çok hafif icmezsem daha çok gerilcem risk grubu günde bir paket bitirenlerinmis öyle demişti doktor sinir 10 dal ama ben minimum beş içiyorum ilerde birakabilirsem birakcam ama suan çok stresliyim allah affetsin her sigara ictigimde allahım bebegimi benden bile koru diye dua ediyorum ..
Aynen bide benim düşüklerim oldu bu bebekte aşılama ile oldu eşim bu yüzden çok öfkeli bana karşı o içmiyor sigara sorunda burda zaten :eek::KK42:

Yapma canım gözünü seveyim ya. Bana da çok zor geliyo ama bebeğime kıyamıyorum. Belki bu vesileyle bırakırız. İnşallah bırakırız
Salı günündrn beri ilk defa :) 1 tane :) bişi olmaz inşallah kızlar size birde bişi diycem sübyan muskasını duydunuz mu hiç

Aynen bide benim düşüklerim oldu bu bebekte aşılama ile oldu eşim bu yüzden çok öfkeli bana karşı o içmiyor sigara sorunda burda zaten :eek::KK42:

Benim eşim babasını sigaradan kaybetmiş oyuzden hiç sevmez biliyor ama icmezsem tribe gircegimi bişey diyemiyor ki içilen yerde bile durmaz valla napicam bilmiyorum

Benim eşim babasını sigaradan kaybetmiş oyuzden hiç sevmez biliyor ama icmezsem tribe gircegimi bişey diyemiyor ki içilen yerde bile durmaz valla napicam bilmiyorum
Abimin oğlu car 1 yaşında çocuk her hava değişiminde hasta oluyor bide huysuz 1 dk yerinde durmuyor eşimin yorumu yengen hamileyken sigara içti diye :)

Abimin oğlu car 1 yaşında çocuk her hava değişiminde hasta oluyor bide huysuz 1 dk yerinde durmuyor eşimin yorumu yengen hamileyken sigara içti diye :)

Bir doktora gidimde salı günü olmadı örgü falan orerim unutmak için benimde çok zoruma gidiyor bu kadar iradesizmiyim diye kızıyorum kendime

Valla duymadim şahsen
Sizi ürkütmek istemem ama çok düşüklerim oldu diye bide enson gebeliğimde 3 harfli çok gördüm rüyamda onun öncesi görmezdim hiç hamilelik esnasında görünce bana tavsiye ettiler eper p.tesi beta yüksek çıkarsa ertesi gün bizim burda bir hoca var cami imamı ona söyledim hamile kaldığını öğrenir öğrenmez gel kızım muskanı veriyim dedi ama öyle üfürükçü değil ailem eşimde tanıyor..

Sizi ürkütmek istemem ama çok düşüklerim oldu diye bide enson gebeliğimde 3 harfli çok gördüm rüyamda onun öncesi görmezdim hiç hamilelik esnasında görünce bana tavsiye ettiler eper p.tesi beta yüksek çıkarsa ertesi gün bizim burda bir hoca var cami imamı ona söyledim hamile kaldığını öğrenir öğrenmez gel kızım muskanı veriyim dedi ama öyle üfürükçü değil ailem eşimde tanıyor..

Bende progeston mu yalan konusmiyim vi ilaç varmış düşük için ondan isticem doktorumdan sağlama almak için olmadı bende bir dua yaptırırım kendime mantıklı geldi cok goz değiyor Bende bu gece rüyamda bir akrabamiz sosyal hesapda p aylasmistim ilk öğrendiğimde bana vuruyor senin çocuğun oluyor benim olmuyor diye nazar değer diye korkuyorum

Valla bende de öyle o değilde eşimin ağır konuşması beni dövecek gibi davranması zoruma gidiyor

Valla geçen çok üzüntülü Br konu oldu aglamakdan 10 taneden fazla icmisim hem çok utandım hemde üzüldüm eşim sordu kayboldu paket dedim duysa kesin saçlarımı yolardi .

Valla geçen çok üzüntülü Br konu oldu aglamakdan 10 taneden fazla icmisim hem çok utandım hemde üzüldüm eşim sordu kayboldu paket dedim duysa kesin saçlarımı yolardi .
Rabbim bi daha üzüntülü durum yaşatmasın cnm ama cidden zor bu eşlerle yemin ediyorum başka hiç bir sorunumuz yok sigara yüzünden tartışıyoruz hep :KK43:

Rabbim bi daha üzüntülü durum yaşatmasın cnm ama cidden zor bu eşlerle yemin ediyorum başka hiç bir sorunumuz yok sigara yüzünden tartışıyoruz hep :KK43:

Insallah canim sagol Benimde öyle inanirmisin bebek olmadan öncede icince ötede oturuyordu dislerimi fircaliyordum bide şimdi level atladı sanki herif sigara duyunca cinleniyor :)

Insallah canim sagol Benimde öyle inanirmisin bebek olmadan öncede icince ötede oturuyordu dislerimi fircaliyordum bide şimdi level atladı sanki herif sigara duyunca cinleniyor :)
Valla bu gece evde yoktu dedim sen anlamıyomusun beni uyuyamam dedim gerizekalı dedi bana gitti aldı geldi kendimi aciz hissettim ama napıyım ya bırakamadım :KK47:

Valla bu gece evde yoktu dedim sen anlamıyomusun beni uyuyamam dedim gerizekalı dedi bana gitti aldı geldi kendimi aciz hissettim ama napıyım ya bırakamadım :KK47:

Boşver canım ikinizde gerginsiniz üstüne gitme gidince dahada zitlasiyorlar o yokken içersin azar azar .. zamanla bırakırız inşallah şimdi bide hissetmiyoruz ilerde kipirdicak içerde o zaman istesekde icemeyiz inşallah

Boşver canım ikinizde gerginsiniz üstüne gitme gidince dahada zitlasiyorlar o yokken içersin azar azar .. zamanla bırakırız inşallah şimdi bide hissetmiyoruz ilerde kipirdicak içerde o zaman istesekde icemeyiz inşallah
Haklısın cnm uyuya kalmışım ya kusura bakma yatağıma geçeyim artık rabbim rahatlık versin iyi geceler :)

Merhaba bende 7. Haftadayim 4 ay önce ilk bebegim düştü bunda da 2 gün önce ultrasona baktığımızda üçüz olduğunu öğrendik ama şöyle 3 kese var 2 si boş bir tanesinde bebek var ve kalp atışını duyduk şimdi bende bir yandan acaba onlarda oluşur mu diyorum bir yandan da 1 tanesi sağlıklı olsun ona zararı olmasin diye dusunuyorum doktorum olsa şimdiye kadar gozukecegini ve kesenlerin zamanla yok olacağını söyledi zarari olmaz dedi bu konuda bilgisi olan varmı bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık :110:
Buda ilki gibi olmaz insallah
Hepinize teşekkür ederim bunu yaşayan var mi veya duyduğunuz ben ilk defa duydum

X