- 7 Ekim 2015
- 4.940
- 11.348
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.601
Demekki doğru değilmişbenim 7 yaşında oğlum var hep soldaydı.ultrason takibinde bile :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demekki doğru değilmişbenim 7 yaşında oğlum var hep soldaydı.ultrason takibinde bile :)
Beden büyümedide göğüslerim şiş ve ucları taş gibi sert ve dokununcada acıyo
Zararlı mı acaba bunlar bende kullanıyorum aklıma takıldıBende kullniyrum canım neden ki
Şaka gibi yaşadığımız şeyler rabbim daha neler yaşatıcak acaba merakla beklmelerdeyiz zaten bu hamilelikte sanıyorum ki en keyifli zamanlar 5 veya 6.aylardan sınradır hareketlerini hissettikçe şimdi kasık batıyo göğüsler acıyo mide bulanıyo o zaman dioruz aa hamileyiz ama o zamanlar tekmelicek :)Benimde öyle hemde büyüdü aynada gorunce baktım damarcik olmuş aciyor
Cnm valla ben yapmıyorum işe giderken :)Ay benden başka pudra ruj kullanan yok mu kızlar makyaj yapmıyo musunuz
Zararlı mı acaba bunlar bende kullanıyorum aklıma takıldı
Şaka gibi yaşadığımız şeyler rabbim daha neler yaşatıcak acaba merakla beklmelerdeyiz zaten bu hamilelikte sanıyorum ki en keyifli zamanlar 5 veya 6.aylardan sınradır hareketlerini hissettikçe şimdi kasık batıyo göğüsler acıyo mide bulanıyo o zaman dioruz aa hamileyiz ama o zamanlar tekmelicek :)
Bide su sık idrar olmasa valla eşin yastık al yat tuvalette sen dio
Hiç mi bişey kullanmıyosun?valla ne güzelCnm valla ben yapmıyorum işe giderken :)
Aklıma fena takıldı.en temizi hiçbişey kullanmamak sanırımÇok zannetmiyorum aslında ciltle alakalı kaliteli ürünler kullanmak da fayda var ama diyelimki hamilelikde cildin çok hassas o zaman rahatsiz edebilir seni
Aklıma fena takıldı.en temizi hiçbişey kullanmamak sanırım
İçinde alkol paraben çinko olan ürünler kullanma canım dikkat etBenimde cildim hem parladı tonu hemde sivilcelendi loreal paris in bi kremi var pembe onu kullanıyorum makyaj yapmadan öncede sildikden sonradan yumusatiyo cildi tavsiye ederim bazen sadece onu sürüyorum malum kısa giricez krumasın cildimiz..
İçinde alkol paraben çinko olan ürünler kullanma canım dikkat et
Aminn şükürler olsun rabbim kucaklarımıza almayıda nasip eder inşallah :)Rabbimin mucizeleri ışte hamd ve şükürler olsun bize bu duyguyu tattırdı :)
Valla ya kremi sürüp çıkıyorum :)Hiç mi bişey kullanmıyosun?valla ne güzel
Batma gibi mi ?Ya canım bende o dert den muzdarip im sana da böyle acıma yanma gibi değilde tuhaf bi his var o geliyor mu yaparken
Batma gibi mi ?
Valla Şahanebende pudra ve ruj kullanmıycam artık karar verdimValla ya kremi sürüp çıkıyorum :)