- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.621
Kremin ismi ney?bende alayımBenimde cildim hem parladı tonu hemde sivilcelendi loreal paris in bi kremi var pembe onu kullanıyorum makyaj yapmadan öncede sildikden sonradan yumusatiyo cildi tavsiye ederim bazen sadece onu sürüyorum malum kısa giricez krumasın cildimiz..
Kremin ismi ney?bende alayım
Tmm canın bende alayım tşklerLoreal parıs skin perfection pembe zaten benimde az kaldı bende al cam yarin
Belkide :)Yok batma gibi değil tarif edemiýorum ama sona doğru oluyor acaba sık sık yapıp az yapmak dan mi
izlemeye başladım sağolasınKızlar vakti olan varsa bebeklerin gizli dünyadını anlatan belgesel var NTV de :)
Kızlar vakti olan varsa bebeklerin gizli dünyadını anlatan belgesel var NTV de :)
Çok tatlılar ya :)
Evet maydonoz da zararli söktürücü olduğu içinKızlar hamilelikte nar zararlıymış diye duydum bilginiz var mı ??
430 benimde perşembe günü değerin gayet guzel dollenmeyle alakali129.55 sizin kaç?
Kesinlikle yavrum kıyamam çıkta tatlıydı rabbim versin şifasını kutban olduğum allahım..Tomasa yazik yavrum allah sağlık versin ..
Kesinlikle yavrum kıyamam çıkta tatlıydı rabbim versin şifasını kutban olduğum allahım..
Valla ben yapıyorum canım.Rujum rimelim kalemim olmadan yapamamKızlar aklıma takıldı bişey sormak istiyorum.ben çalışıyorum ve günlük pudra ve ruj kullanıyorum başka hiçbir makyaj malzemesi kullanmıyorum.acaba pudra ve ruj Zararlı mı?siZler kullanıyor musunuz?
Kasıkta normal ama belde hiç duymamıştımKızlar arkadaşım 4 haftalık hamile tek taraflı bel ağrısı çekyor birazda korkuyo sancı gibi vuruyor ara ara diyor. Sizce normal mi işten izin alamıyo hastane için korkuyo