2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hamile değilim demek istemiyorum :KK43: Daha öğrenmedim diyelim :21:takvimi uğur getirmesi için koydum, inşallah kaldırmak zorunda kalmam. BAT 12-13 kasım 1-2 gündür hafif kasık batması vardı ama bugün epey yoğun batma var SOL tarafta özellikle birde sanki gergin dolu gibi kasık bölgesi, bunun dışında bulantı bende olmuyor zaten akıntı var biraz beyaz- hafif sarı bekliyorum bakalım Salı-çarşamba yaparım gibi test dayanamam gibi geliyor.
Hürrem senin burada devam etmeni kendi adıma çok isterim.yine de hepimizin hakkında hayırlısı olsun. az çok birbirimizi tanıyoruz. uzun zamandır aynı üzüntülerle haşır neşiriz. velhasılı kelam kader arkadaşımsın :)

İnşallah hamilesinizdir takvimde size uğur getirir :)
İnşallah 3 tane kaybım var. Onlarda hep kalbini görünce takvim yapacağım diyordum hiç nasip olmadı :KK43: şimdide önden yapayım dedim. Regl gününden itibaren koydum. İnşallah kaldırmak zorunda kalmam... Sana da bana da bekleyen isteyen kim varsa rabbim görsün duysun, sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin...

Hürrem senin burada devam etmeni kendi adıma çok isterim.yine de hepimizin hakkında hayırlısı olsun. az çok birbirimizi tanıyoruz. uzun zamandır aynı üzüntülerle haşır neşiriz. velhasılı kelam kader arkadaşımsın :)
Canım, inşallah kalırım son bir kaç gün içinde belli olur zaten, hayırlısı çok üzüntüler yaşadım, inşallah bu sefer yüzüm güler, sen de öyle :KK43: İnşallah hayırlısı, sağlıklısı olur, sende benim gibi en çok oğlun için istiyorsun, onun üzüntüsü bitsin, kardeş özlemi sona ersin inşallah...

Canim ya burayi takip etmen icin illa ayni haftalarda,aylarda mi olmak gerekiyor.sen burdan devam et bence biz seni gondermeyiz :KK54:
canımmm:KK200: inşallah bu ay gebe kalırım da bende sizleri bırakamıyorum yaaa:KK200:
Canım, Rabbim nasip etsin inşallah hepimize tez vakitte saatte hangi ay olursa olsun bırakmak yok, zaten bizimde belli değil ki benim içim umut doluydu ama nedense gitti bilmiyorum artık ne olur, zaten 1 hafta kaldı regle inşallah olmam tabii :)
benimde hep olmayacak gibi geliyor hatta daha denemelere başlamadan bile ama pozitif düşünüp pozitifi çağırmalıyız en azından ben bu ay öyle yapacağım nşallah tez vakit SAğlıklı bir gebeliğe kavuşuruz canım benimde 2 kürtaj 2 kimyasal kaybım var ve bende en çok oğlumun kardeş özlemi için denemeye devam ediyorum Rabbim hayırlısıyla versin:anneadayı:

Günaydın kızlar..
Dün dinlendim iyi geldi bugün biraz daha iyiyim ama haftasonu bol bol dinlenip şu gribi tamamen atlatmam lazım. Sayfayı birkaç gün ihmal etmem umarım sıkıntı olmaz

İkinci konu da dünkü tartışma meselesi. Ufak birkaç cümle söylemek isterim. Herkes birbirine balım gülüm demek zorunda değil, tabi ki fikir ayrılıkları olacak. Ama bu fikir ayrılıklarını saygı çerçevesinde düzgün bir üslupla halletmeliyiz. Burda sadece 9 ay değil bebeklerimizi büyütürken de beraber olacağız lütfen bu beraberliği bozmamak için elinizden geleni yapın arkadaşlar. Yeri gelecek alttan alacağız yeri gelecek susacağız ama bir şekilde bu güzel beraberliği devam ettireceğiz.

Bu konuda hepinizden yardım bekliyorum.
Öpüldünüz :KK30:
:KK9::KK9:

Aklımızı çizgilerle bozduk :KK53: valla bende görüyorum birşeyler ama hatırlayamıyorum sabah çift miydi tek miydi bütün gece ya dr da görüyorum ya test yaparken ya da hamileyken :KK70::KK70:
bende bende yaa aynen sabah çoğunuda hatırlamıyorum:-)

canım çok zor günler geçirmişsin. umarım bir daha olmaz. aslında 6 ay korunma tabi uzun süre ama psikolojik olarak iyi. bana doktor korunma vermemişti boş gebelikten düşük başlayıp kürtaj olduğumda. biz de zaten pek ilişki olmuyo diye korunmadık. hala olanları atlatamamışken düşünüp düşünüp ağlarken hamile olduğumu öğrendim. bir yandan onun yasını tutuyorum bi yandan bunun sevinci. çok karışığım. belki de birkaç ay korunmak iyi olacaktı. neyse içinizi karatmıyım hayırlısı buymuş. sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil
Sağlıkla kucağına al inşallah canım :emir_bebek::emir_bebek:

Kizlaaar insallh bebislerinizi saglkla kcagniza alirsinizz hamis arkdaslrin gozu aydin ben hsta oldum artik agstsa talibim byy:KK42:
canım hayırlısı olsun bende bu ay kırmızı kartı yedim ama buradaki empati ve samimiyeti bulamam korkusuyla yapıştım temmuz annelerine nasip ağustosu yakalayabilirsem buradan devam edeceğim olmadı transfer olacağım bende :KK53:

Canım, inşallah kalırım son bir kaç gün içinde belli olur zaten, hayırlısı çok üzüntüler yaşadım, inşallah bu sefer yüzüm güler, sen de öyle :KK43: İnşallah hayırlısı, sağlıklısı olur, sende benim gibi en çok oğlun için istiyorsun, onun üzüntüsü bitsin, kardeş özlemi sona ersin inşallah...
inşallah evlatlarımıza bir kardeş verebilmeyi nasip eder Rabbim sağlıkla o günün özlemi içindeyim bende Rabbim sağlıkla hayırlısıyla o mutlu günü yaşamayı nasip etsin inşallah.:KK200:

İnşallah 3 tane kaybım var. Onlarda hep kalbini görünce takvim yapacağım diyordum hiç nasip olmadı :KK43: şimdide önden yapayım dedim. Regl gününden itibaren koydum. İnşallah kaldırmak zorunda kalmam... Sana da bana da bekleyen isteyen kim varsa rabbim görsün duysun, sağlıklı hamilelik ve sağlıklı bebekler nasip etsin...
Canım benim bizim kaderimizde aynı bendr 4 tane kaybım var 3 ü normal kanama ile 1 tanede 11 haftalıkkrn kalp atışları durdu..

bizim çok dikkat etmemiz lazım canım. hamilelikte kilo her açıdan zararlı.
Oğlumda 14 kilo almıştım. 91 le doğuma gitmiştim. Ama ne şeker ne tansiyon hiç bir şey yoktu.tabi o zaman 26 yaşındaydım. Şimdi 31 oldum .Ayrıca 7 kilo fazla başlıyorum.Dikkat edicem tabi .çünkü kilo herzaman kötü bişey malesef :KK43:

Ayy biz aynı yumurtadık seninle :) İnşallah birlikte öğreniriz hamileliğimizi arkadaşım bende hiç belirti yok sende var mı?
Ay evet ben kendimi senin takvimden takip ediyorum zaten :KK48:
STRES YAPMA YERLEŞME KANAMASIDA OLABİLİR...

GEÇMİŞ OLSUN.. DR. DEDİĞİNE GÖRE VARDIR HERALDE Bİ BİLDİĞİ AMA BENİM BİLDİĞİM KALSİYUM DEMİR EMİLİMİNİ AZALTIR YANİ SÜTLE KARIŞTIRMA DERİM.

BURDA KAR- ZARAR İLİŞKİSİNE BAKIYOR DOKTORLAR... TÜRKİYEYE GİRİŞİ YAPILAN BİR ÇOK BİTKİSEL İLAÇ BİZDEN GEÇİYOR İŞİM DOLAYISIYLA GIDA İLAÇ VS. KONULARDA AZ BUÇUK BİLGİM VAR BİTKİSEL İLAÇLARIN BİLE İÇİNDE ASLINDA TEHLİKELİ MADDELER VAR EN İYİSİ DÜZENLİ BESLENİP KURU ÜZÜM VS. KAN YAPICI ŞEYLER YİYİP İÇEBİLİRSİN.

ASLINDA DOĞAL ŞEYLER ÇOK DAHA FAZLA ALERJİ YAPAR... BANA BAL ALERJİ YAPMIŞTI KIZIMDA ŞİMDİ KORKUYORUM BALDAN

CALLİOPE HİPOGLİSEMİ İÇİN İLAÇ KULLANIYOMUSUN?

HADİ HAYIRLI OLSUN

HAYIRLI OLSUN

HOŞGELDİN HAYIRLI OLSUN

BU KURALI BİLİYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ PROGRAM AÇIK OLDUĞU SÜRECE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM

NEDEN PEKİ DETAY VERİRMİSİN BİRAZ
Ilk sayfalarda düşük hikayemi yazmıştım uzun uzun sonrasında başka bir arkadaşta aynı hastahanede aynı şekilde bebegini kaybettiğini yazdı bana kısaca central hospital da bebek kayıpları çok oluyor ve kötü bir hastahane

benimde hep olmayacak gibi geliyor hatta daha denemelere başlamadan bile ama pozitif düşünüp pozitifi çağırmalıyız en azından ben bu ay öyle yapacağım nşallah tez vakit SAğlıklı bir gebeliğe kavuşuruz canım benimde 2 kürtaj 2 kimyasal kaybım var ve bende en çok oğlumun kardeş özlemi için denemeye devam ediyorum Rabbim hayırlısıyla versin:anneadayı:
Ah onların o kardeş özlemi yok mu zaten :KK43: o özlem karşısında bu kadar üzüntü yaşayıp çaresiz olmak çok zor :KK43: İnşallah bu ay son tedavin olur seninde Ağustos hamilesi bile olsan sezeryan 2 hafta öne geleceği için Temmuz'a yetişirsin :) Gerçi diğer aylar olsa ne fark eder :KK43: Sağlıklı olsun da son iki yıldır her ayın annesi olmaya talibim ama ilkkez burada bu kadar candan bir durum oldu :KK43: Burada herkes çok benzer şeyler yaşamış. Herkes birbirini çok iyi anlıyor :KK43: Ben Nisan annelerindeydim. Kürtajdan sonra ayrıldım :KK43: Ama hala arada yazıştıklarım var onlarla da ama dedim ya bu topik bir başka oldu, buradan gitmeyi bende hiç istemiyorum...

Kızlar doktor mantar için acticand vajinal tablet verdi bi zarari olmaz heralde bebise dimi korkuyorum kullanmaya ama 2 haftadır da geçmedi

X