2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
HAYIRLI OLSUN

O OLABİLİR... BEBEK AÇISINDAN BİR SIKINTISIMI VAR ACABA DİYEREKTEN SORDUM... ONUN DIŞINDA TABİ GEBELİK DIŞINDADA O SORUNLARI YAPAR :KK66:

GEÇMİŞ OLSUN CANIM.. ARTIK DAHADA ÇOK DİKKAT ETMEN GEREKİYO... BOL BOL C VİTAMİNİ AL...

HAYIRLI OLSUN DARISI BİZLERE BENDE HAFTAYA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM KALP ATIŞLARINI GÖRMEDEN GELİRSEM İÇİME OTURUR ONUN İÇİN GEÇ GİTMEYE ÇALIŞIYORUM....

ACİLDE BAKMIYOLAR ÇOK ELZEM Bİ DURUM OLMADIKÇA AMA POLİKLİNİKTE BAKIYORLAR...

BENDE EMEKLİ SANDIĞINA BAĞLIYIM AMA TAHLİLLERİ DEVLETTE YAPTIRCAM...

BENDE ŞEKER VAR 3 YILDIR DİYETİSYENE GİDİYORUM YAKLAŞIK 2 YILDIR ŞEKERSİZ ÇAY İÇİYORUM ZATEN.. ÇOK AÇIK İÇTİĞİM İÇİN SORUN OLMAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BELKİ AZALTIRIM AMA ÇAYSIZDA YAPAMAM

AÇIK İÇEBİLİRSİN BENCE TABİ ABARTMAMAK KOŞULUYLA... ÇAY NORMALDE SAĞLIKLI İNSANLAR İÇİN BİLE PEK TAVSİYE EDİLMİYOR

HAYIRLI OLSUN

DAHA DEĞERİN ÇOK DÜŞÜK... ZATEN GÖRÜNMEZ BU KADARKEN

HAYIRLI OLSUN... TECRÜBE KONUSUNA ÇOK TAKILMA ZAMANI GELİNCE ZATEN ÖĞRENİYORSUN:KK66:

BEN KIZIMA ERTESİ GÜN HAPIYLA HAMİLE KALDIM :KK45:

KULLANDIĞIM PROGRAMDAN DOLAYI SÜREKLİ BÜYÜK HARF KULLANIYORUM... YARGILAMADAN ÖNCE DİĞER MESAJLARIMADA BAKSAYDIN ANLARDIN
Tüm sayfaları okuyorum hergün büyük harfle yazdığını da görüyorum. Kullandığın programdan olduğunu düşünmedim. Yazı karakteriyle ilgili bu kuralı bilmediğini düşündüm. Neyse uzatmaya gerek yok. Herkes anlamıştir anlayacağıni diye düşünüyorum.

benim adetim geciktiğinde 2. günü test yaptım ve silik çizgiyi gördüm :) ardından aynı gün kan testi hamileyim :)) haftaya eşimle doktora gitmeyi planlıyoruz ama dayanamayıp bugün kendim özele gidebilirim , bir sıkıntı çıkmasından çok korkuyorum :KK43:
Kötü düşünme herşey yolunda gider inşllH bende 2gün önce idrar testi yaptım ve çok net çıktı pozitif ama kan testi Yaptıramadım daha pazartesiye kaldı artk

Ben 3 gün gecikince evde idrar testini, ertesi gün de kan testini yaptırdım canım. ama beta henüz 286 olduğu için doktor birşey göremedi. sen kan ya da idrardan bak ama doktora gitmek için bir hafta daha bekle bence, beta 1500'ü geçmeden kese görünmez demişti bana.
Ewt bende o yüzden erteliyorum daha şimdilik idrar testi yaptım pozitif ama kan yaptıramadım daha burası küçük bi yer yaptırdığım gibi herkez duyar diye bi korkum var ilk hamileliğimde düşükle sonuçlandı o yüzden kimseye söylemek istemiyorum daha çok erken

slm bende haziran annesi olcam saniyorum fakat hugun doktora gittim geç dollenmem olmus bebisim 6 haftalikmis temmuz 2 doğum tarihimiz bebisi gördük kalp atisini gördük gibi ama çok ufak emin olmak için 10 gün sonra gel dedi hepimiz sağ sağlım kucagimiza alırız insallah
İnşallah, hakkimizda herşeyin hayırlısı olsun...

Kızlar doktordan geliyorum :)) Herşey yolunda dedi doktor; nasıl mutlu oldum anlatamam ya:) :) :) En çok korktuğum şey ise daha önce bahsettiğim gibi Ella kullanmış olmam çok şükür şimdilik ters bir durum yok . 6hafta 2 günlük hamileyim :) Kalp atışları için haftaya tekrar gideceğiz . Şimdiden stres oldum sanırım :KK43:
Çok şükür rabbim bizede nasip etsin hayırlı haberler almayı :)

slm bende haziran annesi olcam saniyorum fakat hugun doktora gittim geç dollenmem olmus bebisim 6 haftalikmis temmuz 2 doğum tarihimiz bebisi gördük kalp atisini gördük gibi ama çok ufak emin olmak için 10 gün sonra gel dedi hepimiz sağ sağlım kucagimiza alırız insallah
Aminnn inşallah

kızlar ya bugun benim kasıklarım çok ağrıyor ya sanki söküldüm sökülecekmişim gibi.. bide pembemsi bişi geldi ama devamında hiç bişi yok içimde neler oluyor bilmiyorum ya :KK43:
STRES YAPMA YERLEŞME KANAMASIDA OLABİLİR...

Günaydın kızlar.bugün biraz Moralsiz uyandım .dün afedersiniz ishal oldum.gebelikte ishal normal değil ve tehlikeli biliyorsunuz .dışkının rengi de çok koyu yeşil siyaha yakın olunca çok korktum zehirlenme filan olabilir diye.dr umu aradığımda eleviti bırakıp foşbiola devam etmemi söyledi .elevit kullanan arkadaşlar aklınız da bulunsun böyle yan etkileri olabiliyor:KK43: elevit yerine herhangi bir ilaç kullanmam gerekiyor mu diye sorduğumda ise eti cici bebe kullanın folbiolle birlikte,elevitte bulunan bütün Demir vitamin değerleri eti cici bebe de de var dedi.bana biraz tuhaf geldi:KK66:ama Dr Um doçent bilgisine güvendiğim bi insan.sizinle de paylaşmak istedim durumu
GEÇMİŞ OLSUN.. DR. DEDİĞİNE GÖRE VARDIR HERALDE Bİ BİLDİĞİ AMA BENİM BİLDİĞİM KALSİYUM DEMİR EMİLİMİNİ AZALTIR YANİ SÜTLE KARIŞTIRMA DERİM.

Ne güzel yan etkiler herkeste olacak diye bişey yok devam et ben edemedim.1 haftadır kullanıyorum kullanmaya Başladıktan sonra dışkı rengi koyu yeşile hatta siyaha döndü dünde ishal oldum:KK43:cici bebeye gelince bende anlam veremedim ama elevitte ya da kullanılan bi çok ilaç da da bi çok kimyasal mevcut .örneğin bebek şuruplarının çoğunda paraben vardı bi kaç sene önceye kadar ne yazık ki.insanlar biraz bilinçlenince paraben koymamaya başladılar .ama daha bi çok kimyasal mevcut.elevitde dahil olmak üzere bi çok ilaçta.insan ne yapacağını şaşırıyor kısacası.
BURDA KAR- ZARAR İLİŞKİSİNE BAKIYOR DOKTORLAR... TÜRKİYEYE GİRİŞİ YAPILAN BİR ÇOK BİTKİSEL İLAÇ BİZDEN GEÇİYOR İŞİM DOLAYISIYLA GIDA İLAÇ VS. KONULARDA AZ BUÇUK BİLGİM VAR BİTKİSEL İLAÇLARIN BİLE İÇİNDE ASLINDA TEHLİKELİ MADDELER VAR EN İYİSİ DÜZENLİ BESLENİP KURU ÜZÜM VS. KAN YAPICI ŞEYLER YİYİP İÇEBİLİRSİN.

hamilelikte bazı şeyler alerji yapabiliyor. benim sürekli kullandığım doğal kil maskem alerji yapmıştı yüzüm kıpkırmızı olmuştu. elevit de dokunmuş olabilir. ama cici bebe çok mantıklı gelmedi açıkçası. demir için kuru üzüm vs gibi doğal şeyler daha iyi bence.
ASLINDA DOĞAL ŞEYLER ÇOK DAHA FAZLA ALERJİ YAPAR... BANA BAL ALERJİ YAPMIŞTI KIZIMDA ŞİMDİ KORKUYORUM BALDAN

evet canım her şey herkeste farklı etki yapabiliyor, vucüt kabul etmemiş demekki bi şekilde.
Ben fabrikasyon tüm gıdalara ve şekere karşıyım o yüzden mantıklı bulmadım :) ha normalde şeker tüketiyorsan oradan kısıp cici bebe yemenin bi zararı olmaz tabi. bende hipoglisemi olduğundan şekerli herşeyden uzak duruyorum.
matsiyahoje matsiyahoje iyi demiş, demir için kuru üzüm daha mantıklı.
CALLİOPE HİPOGLİSEMİ İÇİN İLAÇ KULLANIYOMUSUN?

Kızlar doktordan geliyorum :)) Herşey yolunda dedi doktor; nasıl mutlu oldum anlatamam ya:) :) :) En çok korktuğum şey ise daha önce bahsettiğim gibi Ella kullanmış olmam çok şükür şimdilik ters bir durum yok . 6hafta 2 günlük hamileyim :) Kalp atışları için haftaya tekrar gideceğiz . Şimdiden stres oldum sanırım :KK43:
HADİ HAYIRLI OLSUN
Bende simdi geldim doktordan, keseyi gördü ama daha cok küçükmüş bebegi görmedi, 1 hafta sonra tekrar gel dedi.yanliz bana kac haftalik oldugunu söylemedi, kendim hesaplayinca 5+3 oluyorum.bu kadar zamanda demekki kese görünüyor ama bebek ortada yok :emir_bebek:
HAYIRLI OLSUN

HOŞGELDİN HAYIRLI OLSUN
Tüm sayfaları okuyorum hergün büyük harfle yazdığını da görüyorum. Kullandığın programdan olduğunu düşünmedim. Yazı karakteriyle ilgili bu kuralı bilmediğini düşündüm. Neyse uzatmaya gerek yok. Herkes anlamıştir anlayacağıni diye düşünüyorum.
BU KURALI BİLİYORUM AMA DEDİĞİM GİBİ PROGRAM AÇIK OLDUĞU SÜRECE KÜÇÜK HARF KULLANAMIYORUM
Central a gitme cnm.
NEDEN PEKİ DETAY VERİRMİSİN BİRAZ

tellinaz tellinaz geçen sene aralıkta teşhis kondu, 3 ay metformin aldım sonrasında yeterli kilo verdiğim için ilacı kesti doktorum. O günden bugüne 9 kilo verdim, o yüzden ilaç kullanmıyorum. Tabii şeker ve şekerli ürünler konusunda acaip katıyım, ağzıma sürmüyorum. Çok nadir stevialı çikolata yiyorum ya da kendim kek vs yapıyorum. Beyaz un da tüketmiyorum.

tellinaz tellinaz geçen sene aralıkta teşhis kondu, 3 ay metformin aldım sonrasında yeterli kilo verdiğim için ilacı kesti doktorum. O günden bugüne 9 kilo verdim, o yüzden ilaç kullanmıyorum. Tabii şeker ve şekerli ürünler konusunda acaip katıyım, ağzıma sürmüyorum. Çok nadir stevialı çikolata yiyorum ya da kendim kek vs yapıyorum. Beyaz un da tüketmiyorum.
BEN DİAFORMİN KULLANIYORUM 1000 LİK AMA BIRAKTIM ŞUANDA BİZİM AİLEDE DİABET HEMEN HERKESDE OLUNCA KORKUYORUM.. ÇÜNKÜ 3 YILDIR KONTROL ALTINA ALINMADI
DİYETİME DİKKAT EDİYORUM AMA İLACI BIRAKTIĞIMDAN BERİ BAŞ DÖNMESİ HALSİZLİK BAYGINLIK HİSSİ OLUYOR AZ DA OLSA TATLI BİŞEY YEMEM GEREKİYOR :KK43:
STEVİA ASLINDA MUCİZE GİBİ BİRŞEY AMA TADINI HİÇ BEĞENMİYORUM BEN YAAA

X