2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Onu da deneyelim ama benim kızdan umudum yok :) Halbuki o kadar da severdim emziği :)

Golden goat diye bir mama varmış canım gerekirse bana onu tavsiye etmişlerdi. Keçi sütündenmiş. Dene istersen.
Töpfer diye bi mama denemek için aldım keçi Sütlü ama Dr umuz kesinlikle kullanmayın folik asit eksikliği yapar dedi.sma alıcaz sanırım.

Ahhh canimmm ben 3 gunluk lohusaydim omrumu burnumdan getirdi ben yavrumun ilk 3 ayini hatirlamiyorum simdi yine hamileyim hic sallamiycam bitanem sana tavsiyrm evlatcigin icin duyma gorme sonra inan bana pisman olunuyo hic uzulme 40 i ciksin gelmio hic biri

Sallanmayacak gibi degil ki Can'ım ya sesine bile tahammülüm yok daha 3 haftalık lohusanin basında kayınbabanın ne isi var anlamıyorum sizce normal mı rahat edemiyorum ustum basım . Ayrıca emziriyorum göğüslerim fena ay benim abartıyorum bilmiyorum sıcak bi yandan Bebek bi yandan bunlar geldi bi yandan annem gitti

Cok cok cok cok haklisin kuzum ama evlatcigin ve sutun icin bitanem inan geciyo gecicek gecmese benim gecmessdi inan bitiyo bu surec gidicekler az kaldi hic canini sikma tmm mi sutun ve evladin icin dayan

bizde 10 olduk kimse yok bebegimle basbasayiz allah razi olsun kimsenin desteğini istemiyorum çünkü destekten daha çok kustek oluyorlar
Bizimki çok şükür gitti ama giderken ağladı Ne yalan soyliyim günahım geldi

10 gunde psikolojimi bozdu yüzümde sivilce çıktı sıkıntıdan

sen bana sma demiştin ondan aldım memnunum ben
Ben doruğa gece 12 de mama veriyorum gece iyi uyusun diye eczaneye gittim mama almaya doğal olarak kadın şiddetle hipp önerdi ama ben 1 kere verdiğim için almadım aptamil veriyorum gece uykusundan önce hipp anne sutune en yakınmış doğruluğu tartışılır tabi

Ben doruğa gece 12 de mama veriyorum gece iyi uyusun diye eczaneye gittim mama almaya doğal olarak kadın şiddetle hipp önerdi ama ben 1 kere verdiğim için almadım aptamil veriyorum gece uykusundan önce hipp anne sutune en yakınmış doğruluğu tartışılır tabi

Benim eşim normalde herşeyime yardım eder. Sanırım oda loğusa sendromuna girmiş :) Hastaneden çıktığımın ikinci günü ben ağrılarımla, bebekle, bebeğin gazı, emzirme, uyutma ile uğraşırken niye kahvaltı sofrasına bir tabak bile koymamışım diye bana trip attı. Bütün günümü ağlayarak geçirdim, ağrıdan tek başıma ne mama hazırlayabiliyordum, ne sütüm yetiyordu, ne doğrulabiliyordum. Bir hafta boyunca şiş gözlerle gezdim. O gün bir de misafir geldi, günü tam hatırlayamıyorum bile. Sonra adı sen loğusa sendromundasın oluyor. Gerçi şimdi düzeldi eşim. Ama bütün işler ona kaldı herşeyi o yapacak sanmış. İçi dolmuş, Ama arada işten gelince bugün ne yaptın ki sadece çocuğa bakmakla olmaz diğer işleri de yapman lazım diyor. Sen evde kal ben işe gideyim deyince de sinirleniyor. Ya biz ne yapalım. Bir şey sorsan seni kaale almayan büyükler, "Bu kadar takıntı yapma" diye, "bizim zamanımızda bezmi vardı", "hem çocuğa bakar, hem ev işi yapardık" diyenler, "çocuk üşür eldiven çorap giydir" öbürü "çorabı eldiveni çıkar sıcaklar" diyenler, "yan yatırma kafası uzun olur" diyenler, sütüm az geliyor hem emziriyorum, göğüs uçlarım yara oldu kanıyor, çocuk ortalığı yırtınca mama veriyorum mecbur, "mama verme emzir" diyenler. Ama diyorum sütüm yetmiyor "ama olsun emzir" tamam emziriyorum zaten ama sütüm yetmiyor diyorum "ama olsun emzirmeye çalış" diyenler. "mama verme kilo alır" diyenler vs.vs.vs. Sinirlenince de adı loğusa sendromu oluyor. O yüzden yanında birileri iyimi kötümü bilemiyorum. Hele kayınvalide ile annenin bir araya gelmesi kabus gibi. Ne o diğerinin dediğini kabul ediyor nede diğeri

Bilmiyorum valla canım sma kullanıyorum senin tavsiyenle ve memnunum şeker içermemesi beni cezbetti

Öncelikle anne K v de çatışması beni bu süreçte en çok yoran şey oldu inan.. Biri birini beğenmez o onun dediğini kabul etmez arada kalan ben oldum inan.sormadı ağlamalar sinir stresler..
Eşim saolsun yardım eder her şeyi halleder...
Ama o dönem annemi yengemi annesini felan herkesi eleştiri Durdu beni krize koydu...
Şimdi K v gitti yenge gitti daha rahat be mutluyuz bin şükür
Bu arada anne stresi siniri çocuğa gaz yaparmış doktorumuz Dedi
Milletin laflarına hiç bakmamak gerek
Ben cevabı yapıştırıyorum artık ya da he deyip bildiğimi okuyorum
Annemle çok tartışıyoruz inan
Hiç anlaşamaz olduk o alıngan ben be dersem ters anlıyor
Geçecek bugünler inşaalalh

Merhaba kızlar
Bi hatırlatma yapmak istedim
Bebeklerinizin resmini flaş kullanmadan çekin, parlak ışığa bakmasınlar, ve güneşe Asla baktirmayin. Kalıcı zarar verir. Retina hücreleri yenilenmez dikkat edelim
Hepinizi öpüyorum

Kizlar benim
Bebisim iki gundur kaka yapmiyor gecen gunde bile olmustu zeytin yagi verdim aksama yapti ama devamlida vermek istemiorum iki gundur yapmiyo napsam

Arkadaşlar günaydın hayırlı günler tecrubeli hamileler olarak birşey sormak istiyorum sizlere ben bebeğim olsun istiyorum ama bir senedir olmuyor bütün değerlerim normal cıktı ama fsh 12 cıktı değerim sizde bu değer cıkıp hamile kalabildinizmi yok sa yüksekmi değerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…