-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #71.501
ekin bu aralar kauçuk emzik seviyor :))
Ben mama veriyorum canım.mama arayışındayım hatta:)
Töpfer diye bi mama denemek için aldım keçi Sütlü ama Dr umuz kesinlikle kullanmayın folik asit eksikliği yapar dedi.sma alıcaz sanırım.Onu da deneyelim ama benim kızdan umudum yok :) Halbuki o kadar da severdim emziği :)
Golden goat diye bir mama varmış canım gerekirse bana onu tavsiye etmişlerdi. Keçi sütündenmiş. Dene istersen.
Ahhh canimmm ben 3 gunluk lohusaydim omrumu burnumdan getirdi ben yavrumun ilk 3 ayini hatirlamiyorum simdi yine hamileyim hic sallamiycam bitanem sana tavsiyrm evlatcigin icin duyma gorme sonra inan bana pisman olunuyo hic uzulme 40 i ciksin gelmio hic biriAynen Can'ım al bendende o kadar kadının herseyi batıyor . Sürekli bi laf sokma cabasında en son bu sabah odaya geldi esim peynir ekmek getirmişti biraz yeyim diye bu peynir tabağını görünce morali bozuldu hiiii bu peynir buradamiymis sen cok yeme bence sonra kilo alırsın veremezsinhalbuki kayınbabam mutfağa gecmis uzanmıştı gece baktım bende üstüm basım müsait olmaz diye getirttim peyniri. Onların yüzünden evimde yabancı oldum bide ahmak bana cok yeme diyo o kadar sikildim ki anlatamam .daha 22 günlük lohusayim kadının hic umurunda bile degil bide akıl veriyo bana. Zaten o geldiği icin anneciğim gitmek zorunda kaldı bide gelmis kanun sayiyo bana sürekli kucağa alışmış yok sarki söylüyorsun buna yok çalısınca ne olacak zaten sinirlerim bozuk bu kadın iyice dibe vurdurdu beni
Sallanmayacak gibi degil ki Can'ım ya sesine bile tahammülüm yok daha 3 haftalık lohusanin basında kayınbabanın ne isi var anlamıyorum sizce normal mı rahat edemiyorum ustum basım . Ayrıca emziriyorum göğüslerim fena ay benim abartıyorum bilmiyorum sıcak bi yandan Bebek bi yandan bunlar geldi bi yandan annem gittiAhhh canimmm ben 3 gunluk lohusaydim omrumu burnumdan getirdi ben yavrumun ilk 3 ayini hatirlamiyorum simdi yine hamileyim hic sallamiycam bitanem sana tavsiyrm evlatcigin icin duyma gorme sonra inan bana pisman olunuyo hic uzulme 40 i ciksin gelmio hic biri
Cok cok cok cok haklisin kuzum ama evlatcigin ve sutun icin bitanem inan geciyo gecicek gecmese benim gecmessdi inan bitiyo bu surec gidicekler az kaldi hic canini sikma tmm mi sutun ve evladin icin dayanSallanmayacak gibi degil ki Can'ım ya sesine bile tahammülüm yok daha 3 haftalık lohusanin basında kayınbabanın ne isi var anlamıyorum sizce normal mı rahat edemiyorum ustum basım . Ayrıca emziriyorum göğüslerim fena ay benim abartıyorum bilmiyorum sıcak bi yandan Bebek bi yandan bunlar geldi bi yandan annem gitti
bizde 10 olduk kimse yok bebegimle basbasayiz allah razi olsun kimsenin desteğini istemiyorum çünkü destekten daha çok kustek oluyorlarAynen Can'ım al bendende o kadar kadının herseyi batıyor . Sürekli bi laf sokma cabasında en son bu sabah odaya geldi esim peynir ekmek getirmişti biraz yeyim diye bu peynir tabağını görünce morali bozuldu hiiii bu peynir buradamiymis sen cok yeme bence sonra kilo alırsın veremezsinhalbuki kayınbabam mutfağa gecmis uzanmıştı gece baktım bende üstüm basım müsait olmaz diye getirttim peyniri. Onların yüzünden evimde yabancı oldum bide ahmak bana cok yeme diyo o kadar sikildim ki anlatamam .daha 22 günlük lohusayim kadının hic umurunda bile degil bide akıl veriyo bana. Zaten o geldiği icin anneciğim gitmek zorunda kaldı bide gelmis kanun sayiyo bana sürekli kucağa alışmış yok sarki söylüyorsun buna yok çalısınca ne olacak zaten sinirlerim bozuk bu kadın iyice dibe vurdurdu beni
Siz kullandınız mı peki
10 gunde psikolojimi bozdu yüzümde sivilce çıktı sıkıntıdanbizde 10 olduk kimse yok bebegimle basbasayiz allah razi olsun kimsenin desteğini istemiyorum çünkü destekten daha çok kustek oluyorlar
Bizimki çok şükür gitti ama giderken ağladı Ne yalan soyliyim günahım geldi
Ben doruğa gece 12 de mama veriyorum gece iyi uyusun diye eczaneye gittim mama almaya doğal olarak kadın şiddetle hipp önerdi ama ben 1 kere verdiğim için almadım aptamil veriyorum gece uykusundan önce hipp anne sutune en yakınmış doğruluğu tartışılır tabisen bana sma demiştin ondan aldım memnunum ben
Ben doruğa gece 12 de mama veriyorum gece iyi uyusun diye eczaneye gittim mama almaya doğal olarak kadın şiddetle hipp önerdi ama ben 1 kere verdiğim için almadım aptamil veriyorum gece uykusundan önce hipp anne sutune en yakınmış doğruluğu tartışılır tabisen bana sma demiştin ondan aldım memnunum ben
Merhaba bende 30 günlük anneyim, benimde koltuk altım, göbek deliğimin çevresi ve göbeğimdeki çizgi kapkara ne zaman geçecek bilemiyorumYa kizlar benimde hem koltuk alti hem genital ve bacak arasi karardi napicaz ya insallah kalici degildir
Ulan su gebelikte insani strese koyanlari Allah a havale ediyorum
En yakınım dedigim dogumunda ameliyat elbisesini bile giydirdigim buyuk cocuguna bakip misafiri icin poca yaptigim o çok düşünceli cok cok yakinim dogumuma on bes gun kala cekti gitti.yari yolda koydu..
Cok zoruna gidiyor ama elden vi sey gelniyor
Insanalr isine geldigi gibi maalesef
Gebelik boyunca cok sey ogrendim
Bilmiyorum valla canım sma kullanıyorum senin tavsiyenle ve memnunum şeker içermemesi beni cezbettiBen doruğa gece 12 de mama veriyorum gece iyi uyusun diye eczaneye gittim mama almaya doğal olarak kadın şiddetle hipp önerdi ama ben 1 kere verdiğim için almadım aptamil veriyorum gece uykusundan önce hipp anne sutune en yakınmış doğruluğu tartışılır tabi
Benim eşim normalde herşeyime yardım eder. Sanırım oda loğusa sendromuna girmiş :) Hastaneden çıktığımın ikinci günü ben ağrılarımla, bebekle, bebeğin gazı, emzirme, uyutma ile uğraşırken niye kahvaltı sofrasına bir tabak bile koymamışım diye bana trip attı. Bütün günümü ağlayarak geçirdim, ağrıdan tek başıma ne mama hazırlayabiliyordum, ne sütüm yetiyordu, ne doğrulabiliyordum. Bir hafta boyunca şiş gözlerle gezdim. O gün bir de misafir geldi, günü tam hatırlayamıyorum bile. Sonra adı sen loğusa sendromundasın oluyor. Gerçi şimdi düzeldi eşim. Ama bütün işler ona kaldı herşeyi o yapacak sanmış. İçi dolmuş, Ama arada işten gelince bugün ne yaptın ki sadece çocuğa bakmakla olmaz diğer işleri de yapman lazım diyor. Sen evde kal ben işe gideyim deyince de sinirleniyor. Ya biz ne yapalım. Bir şey sorsan seni kaale almayan büyükler, "Bu kadar takıntı yapma" diye, "bizim zamanımızda bezmi vardı", "hem çocuğa bakar, hem ev işi yapardık" diyenler, "çocuk üşür eldiven çorap giydir" öbürü "çorabı eldiveni çıkar sıcaklar" diyenler, "yan yatırma kafası uzun olur" diyenler, sütüm az geliyor hem emziriyorum, göğüs uçlarım yara oldu kanıyor, çocuk ortalığı yırtınca mama veriyorum mecbur, "mama verme emzir" diyenler. Ama diyorum sütüm yetmiyor "ama olsun emzir" tamam emziriyorum zaten ama sütüm yetmiyor diyorum "ama olsun emzirmeye çalış" diyenler. "mama verme kilo alır" diyenler vs.vs.vs. Sinirlenince de adı loğusa sendromu oluyor. O yüzden yanında birileri iyimi kötümü bilemiyorum. Hele kayınvalide ile annenin bir araya gelmesi kabus gibi. Ne o diğerinin dediğini kabul ediyor nede diğeri