2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Cnm siz hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz

canım aslında doktorumun önerdiği beleydi sadece ama onlarda kıvrılıyormuş kullananlar çok memnun değil
Evet bel için olanlar in kıvrilma olasılığı çok yüksek ama Öteki yle 1 dk duramam hamilelikte olan kasintilarim da arada bi yokluyo beni zaten sağ ol canım teşekkür ederim

Kızlar sağlık ocağından aradılar troid sonuçları sınırda çıktı dedi bir daha gelip topuk kanı vermeniz gerekiyor dediler bir yandan da endiselenmeyin dedi elimde değil ama bir fikri olan var mı kızlar

Ben mama veriyorum canım.mama arayışındayım hatta:)

Aynen Can'ım al bendende o kadar kadının herseyi batıyor . Sürekli bi laf sokma cabasında en son bu sabah odaya geldi esim peynir ekmek getirmişti biraz yeyim diye bu peynir tabağını görünce morali bozuldu hiiii bu peynir buradamiymis sen cok yeme bence sonra kilo alırsın veremezsin halbuki kayınbabam mutfağa gecmis uzanmıştı gece baktım bende üstüm basım müsait olmaz diye getirttim peyniri. Onların yüzünden evimde yabancı oldum bide ahmak bana cok yeme diyo o kadar sikildim ki anlatamam .daha 22 günlük lohusayim kadının hic umurunda bile degil bide akıl veriyo bana. Zaten o geldiği icin anneciğim gitmek zorunda kaldı bide gelmis kanun sayiyo bana sürekli kucağa alışmış yok sarki söylüyorsun buna yok çalısınca ne olacak zaten sinirlerim bozuk bu kadın iyice dibe vurdurdu beni

Çok şükür. Çok sevindim. Güle güle büyütün inşallah. Sağlıklı, güzel, mutlu bir ömrü olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…