2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ThisbeLena ben ali ekspresten çok daha uygun fiyata çöl daha güzellerini aldım. Bakmanızı tavsiye ederim bu modeller pnye olduğu için bu kadar gergin durmuyor belli oluyor benimkiler kapsiz normal sutyen ama citcitli

Ali ekspresten çok alışveriş yaptım ama hiç giyim üzerine yapmadım. Güvenilir gelmedi, aklımızdaki ÇİN MALI olgusundan dolayı sanırım. :) Giyim üzerine başka aldığınız şeyler var mı memnunmusunuz?

kullandın mı hiç canım ben o tiplerden memnun kalmadım hiç aşağı doğru tam açılmadığı için emzirmek konforlu olmuyor

Buradan aldiklarimizin da ne şartlarda üretildiğini gördüğüm için tereddütsüz aldım. Hayır başka giyim ile alakalı birşey almadım genelde aksesuar ama sutyenlerde çok memnun kaldım bir çok arkadaşımda görüp sipariş verdi

Peki teşekkür ederim, sanırım denemek istiyorum bende.

Uzun zamandır girmemiştim buraya.. çok aktif değil gibi görünüyordum ama tek tek mesajları sayfaları okurdum.. İlk hamileliğimdi ve gerçekten o kadar faydalandım ki buradan.. Telefonumun şarjı hiç dayanmazdı..
Şimdi yeniden bir mucizem oldu 2. bebeğim oluyor doğum ağustosta olacak Allah kısmet ederse... oraya girmeden önce buraya girip baktım...
Özlendiniz güzel insnlar...

Ben geçen sene 2.dönem başladım yani çok oluyo canım.sen n’aptın başladın mı

Ben iznim bitince hemen başlamıştım. Geçen seneki müdür çok iyiydi 3 güne 16 ders vermişti çok rahattım bu seneki müdür sağolsun 30 saat ders verdi full çalışıyorum

Merhaba kızlar 5aylık bebeğime bakıcıya başlatılacak, bakacak kişi 21yaşında eşimin bir akrabası, dikkat etmesi gereken şeyleri baltan konuşmak en iyisi, sizce neleri konuşmalıyım, nelere dikkat etmeliyim gözlemlersen? Aranızda bebeğine bakıcıya baktıran var mu? Tam gün ve yarım gün için ne kadar ücret ödüyorsunuz? Evde ne gibi işler bekliyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…