2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
@jindam gozun aydin canim. En minigimizde tesrif etti aramiza :) Alllah anali babali buyutsun insallah. En kucuk pipi sen de diye dalga gecicez biz onla bi gorelim de :)

Kızlar merhaba benimde bebeğimde iki gündür hapşuruk öksürük hırıltı var ağlarken sesi kısık ağlıyo burnu akıyo ,havalar öyle sıcak ki terlemeden oldu sanırım dün doktora götürdük ciddi bir durum değil geçmezse yine birkaç gün sonra bakarız dedi korkuyorum kalıcı bir şeyi olacak diye bronşit gibi falan , sizde varmı aynı durumda olan

Seninki de sarı kafa mi canım benimki sarı daha doğrusu kızıl gibi babası da öyle renkli gözlü de benim kardeşim ve amca.bekleyip göreceğiz bakalım bunlarda renkli olsunlar :)
bizimkiler ortaya karisik oldu. Cihan sarisin babasi gibi ama gozleri benden aldi simsiyah. Minigimiz beyaz tenli siyah sacli,gozler acık renk :)

Gecmis olsun. Burnunu temizleyin akintisi rahatsiz etmesin. Temizlerseniz eger ilerlemesini de engeller. Anne sutu onlara antibiyotik insallah

idilduam dun aksamustu cikardim minigi disari. Cikarken bacaklarim titriyordu ama cok iyi gecti :) gidip gelene kadar uyudu. Tam eve yaklasirken baktim memis araniyor :) attim eve kendimi. Ama ilk korkumu yenmis oldum :) yarinda acik havada yemek daveti var.bakalim neler yasayacagiz.

Doymuyor olabilir mi canım? Ya da uyku pozisyonundan dolayı uyumuyordur. Benim minnoş yüzüstü yatırırsam uzun uyuyor sırtüstü daha az sürekli irkiliyor çünkü
Doymuyor sanırım canım doyduğunda çok güzel uyuyor doymadan uykuya geçince çok az uyuyor bu da beni yıpratıyor omun dışında bişeyle ilgilenemiyorum

Selam güzel anneler Bugün bizim 40 mız çıkıyor boncuk gözlumle öyle aşığım ki iki kuzumadaAllah hiç kimseyi evladından ayırmasın Aksama amcaya 40 ucurmaya gideceğiz yarinda gezmeye
Nice 40lar görun insallah. Kirklama derler bizde banyo suyuna kirk kasik su katilir manasini cok bilmem. SiZde de yapilir mi canim?

Evet kuzum ya mahvoldu artık garmastan sürüyorum bir öğün mama veriyorum düzelir gibi oluyor emince hoop başa dön bir emmeye başlayınca da yarım saat en az memede kalıyor
Bepanthol felan ise yaramadi mi canim. İste iki saate mi emse krem orda kurusa hemen gecerde demek firsat vermiyor minik. İnsallah gecer canim cok zor bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…