- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 32
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.901
Bizimkinin burnu tıkalı olunca hirilti çıkıyor. Cok açıktığında (mesela emdikten sonra butun yedigini kusuyo) cok hizli emiyo ve cok hizli nefes aliyo o zamsnŞu an bire bir aynı sorunu yaşıyorum
Burnu açık pislik vardı aldık
Sanırım gazı var be kaka çok az yapıyor
Sızlandı bu gece yazıl yavrum
10 15 cc kaç çay kaşığı yani canımBen 1 çay kaşığı desene tohumunu 1 bardakta yapıp kendim içiyorum.ondan 10 15 cc de bebeğine veriyorum canim
Ama o zaman yine iki gogsude vermis oluyoruz iyice karisti bnm kafaEmzirmeye en son emilen memeyle başlanır çünkü en doyurucu yağlı kısmı memenin sonundadır.İlk gelen süt su gibidir.Sonrasında gelen hafiftir.En son da dediğim gibi.Tıpkı bizim öğünler deki gibi hafifle başlayıp ara sıcakla devam edip ana yemeğe başlamak gibi
Hiç gitmedim cnm ama şu An kötü durumda dikişlerim falan bir ay oldu hala düzelme yok pzt ye randevu aldım gitcm sende bi git istersen beni hiç kontrole falan da çağırmadılar kokryrm şu na aslında ama abimin düğünü var bir an önce gidip bi çare bulmam lazım
benim ki gibi Bi hikayen olmuşKızlaaar ağustos annelerine yazdım doğum hikayemi sizlerde okuyun
fırsat bulmuşken biraz bahsedeyim nasıl olduğumuzdan
Sabah geldik.hastaneye yazdım zaten 120.ye vuran bi sancım vardı onun dışında 60 70 vurdu.sancılarım
Doktor içeri alınca sancılardan dolayı ilk defa açıklık muayenesi yaptı daha önce olmayanlar korkmasın çünkü kasmayınca cidden hiç ağrımıyo bu muydu diyorsunuz
Baktı açılmama 1 parmak açılmam vardı sonra ultrason muayenesine geçtik bebeğimin baş çevresi büyüklüğü sınırı geçmiş
Doktorumuz hadi toparlan gel.konuşalım dedi kalktım toplandım içeri geçtim dedi ki şu an için normal yapabilirsin sancılar var açılma var ama başından dolayı sancı çekip çekip sezeryana.alcaz seni yaşadığımız bi şey böyle olsun istemiyorum dedi doktorumla da samimiyiz daha önce 2 kaybim oldugundan epeydir gidip geliyorum
Sezeryan olursa ne zaman yapacaksınız dedik hemen deyince biz şook dedi sancın açılman var ben seni böyle yollayamam
Neyse kabul ettik eve gittim.duş aldık eşyalarımı aldık görümcemlerle geri geldik hastaneye odamızı da süsledik fotoğrafçım.geldi bi kaç pozdan sonra vedalaşıp doğuma indim öğlen 2.22 sükürler olsun oğlum.yanımdaydı spinal sezeryan oldum ekip o kadar iyiydi ki çpk rahatlattılar beni Allâh razı olsun rabbim hepinize hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizimkinin burnu tıkalı olunca hirilti çıkıyor. Cok açıktığında (mesela emdikten sonra butun yedigini kusuyo) cok hizli emiyo ve cok hizli nefes aliyo o zamsn
Emira SY canım Nasıl işe yaradı öyle yahu
Ben de gece zeytin yağı ile önce karnına masaj yaptım sonra poposuna kulak çöpü ile sürdüm
İniaallah faydası olmuştur
Uyanınca göreceğiz nasipse
Canım ben molfix kullanıyorum memnunum sızdırma pişik vs bi problemle karşılaşmadım tavsiye ederimKızlar cevaplarsiniz sevinirim
Canim ben de zeytin yağı sürüyordum doktor zeytin yağı iyi gelir ama sonradan gözenekleri kapatır dedi bebe yağı sürün dediEmira SY canım Nasıl işe yaradı öyle yahu
Ben de gece zeytin yağı ile önce karnına masaj yaptım sonra poposuna kulak çöpü ile sürdüm
İniaallah faydası olmuştur
Uyanınca göreceğiz nasipse
Prima kullan memnun kalırsın kesinlikle ben kizmda ve şimdi oglumda kullaniorum inan diğer bezleri denedim kızımda haşur huşur musamba gbi deisik geldi bana prima dan sonra emiş i bide yuruyhnce popoda yok gbi duruo prima torba gbi olmuo bebişin poposu öneririm bide taşma fln yapmio kesinlikleKızlar cevaplarsiniz sevinirim
Kızlar bebisin cildi soyuluyor ayakları falan ne yapmak gerek yaşayan oldu mu
Hadi gözün aydın maşallah tatlım :) darısı bize zaman su misali geçsin inşallah 1 yaşlarını nice yaşlarını görmeyi nasip etsinSelam güzel anneler Bugün bizim 40 mız çıkıyor boncuk gözlumleöyle aşığım ki iki kuzumada Allah hiç kimseyi evladından ayırmasın Aksama amcaya 40 ucurmaya gideceğiz yarinda gezmeye
Ya bilmiyordumCanim ben de zeytin yağı sürüyordum doktor zeytin yağı iyi gelir ama sonradan gözenekleri kapatır dedi bebe yağı sürün dedi
Eee kolay değil cnm ufacık veletle uğraşmak herkes kavuştu jindam da doğurdu dün çok şükür artık haziran ve temmuz bebekleri büyüyecek sukurlerolsun rabbime :)Kızlaaarrr :) annelik beni zorladı vallahi buralara uğrayamaz olduk nasılsınız ,herkes kavuştu mu yavrusuna
Ben sagıyorum bazen 50 bazen 70 cc çıkıyor tek gogusten
Canım bize hemşire banyodan sonra zeytinyağı sürün dedi her banyodan sonra sürdüm düzeldiKızlar bebisin cildi soyuluyor ayakları falan ne yapmak gerek yaşayan oldu mu