2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Şu an bire bir aynı sorunu yaşıyorum
Burnu açık pislik vardı aldık
Sanırım gazı var be kaka çok az yapıyor
Sızlandı bu gece yazıl yavrum
Bizimkinin burnu tıkalı olunca hirilti çıkıyor. Cok açıktığında (mesela emdikten sonra butun yedigini kusuyo) cok hizli emiyo ve cok hizli nefes aliyo o zamsn

Ama o zaman yine iki gogsude vermis oluyoruz iyice karisti bnm kafa

Git Can'ım
Benim 7. Gün için gel demişlerdi gittim baktılar

benim ki gibi Bi hikayen olmuş
Normal olamayacağını ; çabalasak da Sezeryana döneceğini ; ve hemen yatış verilmeyi: benim şokum sonra oda süsleme fotoğrafçı ve epiduralle oğlumu kucağına almak
Seni çok çok iyi anlıyorum
Çok sevindim hayırlı olsun
Vatana millete size hayırlı evlat olsun sağlıklı huzurlu olsun canım

Bizimkinin burnu tıkalı olunca hirilti çıkıyor. Cok açıktığında (mesela emdikten sonra butun yedigini kusuyo) cok hizli emiyo ve cok hizli nefes aliyo o zamsn

Burnu tıkladıydı bizimkinin de
Bi alet var nefesinle çekiyorsun burun pisliğini ; rahatlıyor yavrum
Bizimki de hızlı nefes aldığından günde iki üç kez genzine sıçratıyor yavrum

Emira SY canım Nasıl işe yaradı öyle yahu

Ben de gece zeytin yağı ile önce karnına masaj yaptım sonra poposuna kulak çöpü ile sürdüm

İniaallah faydası olmuştur

Uyanınca göreceğiz nasipse

Ben ne yapsam fayda etmedi 4 gün boyunca masajlar yaptım, egzersizler yaptım bekledim ama 4. Gün artık sancıdan kıvranıyordu ve ağlıyordu. Doktora göturmeden once son kez bunu da deneyeyim dedim. İlk anda sadece pirt yapti. Bu da ise yaramadi diye uzuldum ama rahatlayip uyudu. Sonra uykusunda bir baktim ki yapmis kakasini, inanamadim :) sonra gece 12 civari bir kez daha yapti cok sukur. Meger ne buyuk nimetmis evladininin kaka yapmasi

İnşallah senin oğluşun da rahatlar. Karnına ince bir tülbent sar, sıcaklık da rahatlatır belki...

Canim ben de zeytin yağı sürüyordum doktor zeytin yağı iyi gelir ama sonradan gözenekleri kapatır dedi bebe yağı sürün dedi

Kızlar cevaplarsiniz sevinirim
Prima kullan memnun kalırsın kesinlikle ben kizmda ve şimdi oglumda kullaniorum inan diğer bezleri denedim kızımda haşur huşur musamba gbi deisik geldi bana prima dan sonra emiş i bide yuruyhnce popoda yok gbi duruo prima torba gbi olmuo bebişin poposu öneririm bide taşma fln yapmio kesinlikle

Selam güzel anneler Bugün bizim 40 mız çıkıyor boncuk gözlumle öyle aşığım ki iki kuzumadaAllah hiç kimseyi evladından ayırmasın Aksama amcaya 40 ucurmaya gideceğiz yarinda gezmeye
Hadi gözün aydın maşallah tatlım :) darısı bize zaman su misali geçsin inşallah 1 yaşlarını nice yaşlarını görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…