- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.821
sırtüstü birer damla damlatıp çekiyorum.Günde iki.üç kez hapsiriyor seninki nasıldı canım? Burun aspiratoruyle nefesini çekip zarar veririm diye korkuyorum kimse yok yanımda bi şey olacak diye korkuyorumserum bi damla mi damlatiyosun canım? Yan yatırıp mi?
Nasıl yapcam canım önce soğuk yapıp sonra sıcak mi yapcam,
canım rezene demleyip 1 çk veriyorum sabah akşam çok memnunumKızlar çok mutsuzum ya bu gaz sancısı nasıl gidecek doktor gaz ilacı verdi kullanmak istemedim bugün mecbur kaldım resmen kimyon içilen arkadaşlar etkisini gördünüz mümatsiyahoje
Ölçüsü ne kadar canım sadece rezene mi kimyon da var mıcanım rezene demleyip 1 çk veriyorum sabah akşam çok memnunum
Ölçüsü ne kadar canımCanim
Canim ben desene iciriyorum etkisi oluyor gaz damlasinda n daha iyi. Kimyon da bi kez denedim sadece ama daha agir bi baharat gibi geliyo bana kimyon konusunda cok emin değilim.
Kızlar cevaplarsiniz sevinirimKızlar hepinize bebislerinizle uzun sağlıklı ömür diliyorum benim de eylul sonunda inşallah kızim olacak daha yeni doğan bezi almadım siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz
Çok sağol canım. InsallahÖnce sıcak sonra soğuk cnm. Bebek bezinin içini iyice doldur bas. İnşallah işe yarar.
Ben molfix kullanıyorum mrmnunumKızlar cevaplarsiniz sevinirim
Canim bende balikesirdeyim biz saha kirki cikmadan sahillerde dolanmaya basladik ruzgardan kumdan koru hic bise olmaz allahim izniyle[/QUOT balıkesirde tabi korkmazsın:) mis gibi havası tertemiz denizi:) nasıl yarar yavruna :) ah altınoluk ah :) tadını çıkar valla iyi tatiller olsun:)
Önce bir paket yeni doğan prima aldım 2. Paketi hagiss aldım yazilisi yanlış olabilir :) hagissten daha memnunum daha küçük primadan emiciligi daha iyi geldi bana yaz sıcağında gereğinden fazla büyük olunca isilik yaptı ikisi de yeni dogandi ama hagiss daha küçükKızlar cevaplarsiniz sevinirim
Tamam canım sağ olasinCanim dogum parasini diyosan hastaneden yaptık biz belgeyi alip okula götürdü edin ordan işlem yaptilar
Ben molfix kullanıyorum canım gayet memnunum sukurKızlar hepinize bebislerinizle uzun sağlıklı ömür diliyorum benim de eylul sonunda inşallah kızim olacak daha yeni doğan bezi almadım siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz
Sağ ol canım benim benimki toplam iki üç kez hapsiriyor hepsi iyi olsun bebetoslarimizin inşAllah :)sırtüstü birer damla damlatıp çekiyorum.
genzine kaçmadı hiç. kaçarsa yüzüstü çevirip sırtına vurman lazım biliyorsundur zaten.
bizimki de günde 2-3 kez hapşuruyodu ama her seferinde 5er kez
Sana katılıyorum.. 15.günümdü bugün hala ne oturabiliyorum ne ayakta durabiliyorum. Önceden hiç değilse ayakta durabiliyordum şimdi o da yok. Annem demişti sezaryeni de düşün bak sonra hemoroidi var, idrar yolu enfeksiyonu var, rahim sarkması, idrar kaçırması var diye. Dikişim iyileşmedi, hala acılar içindeyim. İdrar yolu enfeksiyonu yüzünden dün geceden beri hüngür hüngür ağlıyorum. Bebeğime emzirme dışında bakamaz oldum.Tabiki değil ama hem öncesinde hem sonrasında çekiyoruz normalin derdini böyle olacağını bilseydim hiç istemezdim ben hemen ayağa kalkabileyim yavrumla ilgilebebileyim diye istemiştim normal olmayı şimdi kızımın 5.gun kontrolü var orda bile olamıyorum xok içim acıyor çok
Canım Allah analı babalı büyütsün inşallah . Hayırlı evlat olmayı nasip etsin . Neden sezaryen oldun bir sıkıntımı oldu ?Kızlar.tek.tek bakamadım yazılanlara herkese çok teşekkür ederimm Spinal Sezeryan.oldum 3400 doğdu 50 cm şimdilik bu kadar yazabiliyorum