2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Bennn :) ama şöyle de birşey var, mesela bana da emzirme minderini çok övdüler ben de aldım ama hiç kullanamadım. Bebek rahat edemedi...

Amin canım bencede git doktora canım ihmal etme bana doktor öyle dedi yani

Ben yan yatma yastığı kullanıyorum canım reflü yastigim yok

Termos cantalar var. Sicakligi yada soguklugu 4 saat muhafaza edebiliyomus. Ben aldim ama daha kullanmadim. Ise baslayinca kullanmayi dusunuyorum

Bnde de reflu yastigi var ama bebek ordayken nasil emzirilir hayal edemedim :))

Ben de aldım yan yatma yastığı canım. Onda kafasını çeviremiyor ama sağa sola değil mi çünkü önemli olan o, boşuna reflü yastığı almayayım bir de
Evet canım doktorum sırtını da hafif yan çevirin dedi uzun kısmına sırtını hafif yalıyor başı yanda öndeki kısa bölüm de öne düşmesini engelliyor zaten

Bnde de reflu yastigi var ama bebek ordayken nasil emzirilir hayal edemedim :))

Bebeği yastığın üzerinde iyice kendime yaklaştırıyorum(ucuna getiriyorum yani) ben de yanına yan olarak uzanıyorum. Bebek memeyi tutana kadar bir dirseğimin üzerinde ona doğru eğiliyorum. Diğer elimle de gogsumun ucunu tutabilmesi icin bebege yardım ediyorum. Memeyi tutunca rahat bir şekilde yastığıma uzanıyorum hatta şuan tam anlattığım gibi emziriyorum belki göğsü küçük olanlar yapamayabilir emin değilim.

Ağrıyo ağrıyo da hep aynı şiddette artmadı
Sabah kontrol var bakalım nst de ne çıkacak

Hala düzenli aralıklarla mı geliyor peki? Kac dakikada bir geliyor? Uyuyabilecek gibiysen yani sanci o kadar cok rahatsız etmiyorsa uyu dinlen muhakkak ve beslenmene dikkat et. Enerji verecek seyler ye (hurma ve muz gibi) dogumda ve sonrasinda enerjiye ihtiyacin olacak :) bir de suyunun gelme ihtimaline karşılık hasta bezi veya ped kullanmanı tavsiye ederim.

Saat 3 te geçti gibi 6 da tekrar başladı 15 dk da 1 gibi geliyo ama o bel ağrısı geçmiyo hep var işlerimi hep hallettim Uzanıyorum şimdi sabah kontrolüm var bakalım o zamana kadar acil gitmezsek tabi :)

Saat 3 te geçti gibi 6 da tekrar başladı 15 dk da 1 gibi geliyo ama o bel ağrısı geçmiyo hep var işlerimi hep hallettim Uzanıyorum şimdi sabah kontrolüm var bakalım o zamana kadar acil gitmezsek tabi :)

Tamam canım, ilk doğumda açılma yavaş olur o yüzden belki yarına kadar anca şiddetlenir bakalım. Zaten şimdi hastaneye gidersen suni sancı verip dogurtmayı tavsiye ederler kesin. Epidurol yaptırmayacaksan sancının 3 dk da bir olmasini ve siddetlenmesini bekle. İlik dus al, yuruyus yap, çömelme hareketi yap açılma olması için. Bir de yalnız kalma yanında biri olsun. Benim suyum gelince dizlerim titremeye baslamisti zor yuruyordum

Bende gece öyle emzirip rum reflü yastigi nda

Ben gece gündüz hep onda emziriyorum. Özellikle dikişler varken oturmak ölüm gibiydi, o dönem keşfettim bu yöntemi. Şimdi de bir yere gidince falan mecbur oturarak emziriyorum ama sirtım kopuyor ağrıdan. Oturarak emzirmek işkence gibi geliyor bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…