- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.991
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #70.581
Yan yatma yastığı aldım ama aklıma takıldı reflü yastığı da alsam mı bu kusmuk durumları için? Çok korkuyorum gece bir şey olur diye Allahım korusun. Reflü yastığından memnun olan var mı ona göre sipariş vereceğim kızlar
Amin canım bencede git doktora canım ihmal etme bana doktor öyle dedi yani9. Gün düştü canım. Annem yapıyor bakımını batticon sürüyordu bugün de eczaneden bir solüsyon aldık. Kıyafetlerinde azar azar kan oluyor yine de beş gündür kurumadı tam. Korkuyorum valla, yarın aile hekimine götüreceğim bir, olmadı K vitamini takviyesi yapılsın inan içim gidiyor kuzuma.. Allah beterinden saklasın yavrularımızı
Ben yan yatma yastığı kullanıyorum canım reflü yastigim yokYan yatma yastığı aldım ama aklıma takıldı reflü yastığı da alsam mı bu kusmuk durumları için? Çok korkuyorum gece bir şey olur diye Allahım korusun. Reflü yastığından memnun olan var mı ona göre sipariş vereceğim kızlar
Ben de aldım yan yatma yastığı canım. Onda kafasını çeviremiyor ama sağa sola değil mi çünkü önemli olan o, boşuna reflü yastığı almayayım bir deBen yan yatma yastığı kullanıyorum canım reflü yastigim yok
Termos cantalar var. Sicakligi yada soguklugu 4 saat muhafaza edebiliyomus. Ben aldim ama daha kullanmadim. Ise baslayinca kullanmayi dusunuyorumValla hocanın buzdolabına koyarım eve gelene kadar olan bölüm için çözüm düşünmem lazım belki okuldan 1 ay önce az az biriktirmeye çalışırım sonra okuldada biriktirp eşim gelir alır 10 dk sürüyo kendi arabamızla evin arası hemen buzluğa atarım her yolu denycm ek gıda almaya başlayana kadar idare etmem lazım.
Sorma canım ben de aldım emzirme yastığı hevesle ama hiç rahat değilmişBennn :) ama şöyle de birşey var, mesela bana da emzirme minderini çok övdüler ben de aldım ama hiç kullanamadım. Bebek rahat edemedi...
Bnde de reflu yastigi var ama bebek ordayken nasil emzirilir hayal edemedim :))Aynen canim yastigin bas tarafi yukari dogru meyilli oldugu icin kusarsa asagi akar. Herkese tavsiye ediyorum. Ayrica benim gibi bebegi besige yatiramayip yatakta yaninda yatiranlar icin de gece uyurken bebeğe zarar veremezsiniz orada yatarken. Son olarak ben bebeği hep reflü yastığında yatarken emziriyorum. Hem uykusu kaçmıyor hem de tenime temas etmediği için çok terlemiyor. Benim için de emzirmeler hep dinlenme vakti oluyor :)
Evet canım doktorum sırtını da hafif yan çevirin dedi uzun kısmına sırtını hafif yalıyor başı yanda öndeki kısa bölüm de öne düşmesini engelliyor zatenBen de aldım yan yatma yastığı canım. Onda kafasını çeviremiyor ama sağa sola değil mi çünkü önemli olan o, boşuna reflü yastığı almayayım bir de
Bnde de reflu yastigi var ama bebek ordayken nasil emzirilir hayal edemedim :))
Sorma canım ben de aldım emzirme yastığı hevesle ama hiç rahat değilmiş
Ben de öyle olur diye duydum cnim hem bel hem de kasiklar ağrır misbu sefer gerçek sancı sanki anlattığına göre belimden kasığıma vuruyo adet sancısı gibi bazen daha çok acıyo azalıyo
Ağrıyo ağrıyo da hep aynı şiddette artmadıBen de öyle olur diye duydum cnim hem bel hem de kasiklar ağrır mis
Aynen öle valla kafasına ne zaman eserse o zaman gelecek :)Üzülme canım benim o geleceği zamanı biliyor bekle :)
Ağrıyo ağrıyo da hep aynı şiddette artmadı
Sabah kontrol var bakalım nst de ne çıkacak
Saat 3 te geçti gibi 6 da tekrar başladı 15 dk da 1 gibi geliyo ama o bel ağrısı geçmiyo hep var işlerimi hep hallettim Uzanıyorum şimdi sabah kontrolüm var bakalım o zamana kadar acil gitmezsek tabi :)
Bende gece öyle emzirip rum reflü yastigi ndaBnde de reflu yastigi var ama bebek ordayken nasil emzirilir hayal edemedim :))
Ben emzirme yastigi nda emziriom gün boyu canım rahat ettim ama bilemedim model farkımı var karnima gecenlerden benimkisiSorma canım ben de aldım emzirme yastığı hevesle ama hiç rahat değilmiş
Bende gece öyle emzirip rum reflü yastigi nda