- 25 Mayıs 2013
- 13.879
- 20.176
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.881
Emin ol doğduktan sonra iyi ki beklemiş diyeceksinBen sıramı devrediyorumBaksana canım takvimim bile yok artık gelmek istemiyor benim cennet kokulum
Kızlar suyum geldi dr a ulaşamadım oturdum bekliyorum hala geliyor ne yapsam bilemedim
Kizlar emzirirken sut icebiliyormuyuz? Gaz yapar derler ama smdi bu laktozsuz sutler belki icilebilir diye dusundum
Canim sancin var mi? Hemen hastaneye gidin doktoruna onlar ulasir
Kizlar ilk dogumumda dikisimi lazerle yspnislardi simdi resmen dikmisler iple cok uzuldum kotu gorunuyor persembe gunu kontrole gidicem bu dikisler nasil aliniyor canim aciyack mi
İnşallah canım benim inşallah sağlıkla gelsinde artık beklerim ❤Emin ol doğduktan sonra iyi ki beklemiş diyeceksin
Yavruların gününü doldurması sağlık açısından çok önemli
İniaallah sağsalim sağlıklıca kavuşacaksın sen de
Bol dua et
Yarın biraz daha netleşir inşaallah
Bence de hemen git canım :)Kızlar suyum geldi dr a ulaşamadım oturdum bekliyorum hala geliyor ne yapsam bilemedim
Ay hadi gelsin temmuz bebişi olsun minik :)Belime agrilar girmeye başladı hemen gitmesem bişey olur mu
Belime agrilar girmeye başladı hemen gitmesem bişey olur mu
Ay hadi gelsin temmuz bebişi olsun minik :)
Ben suyum gelince 5 saat icinde dogum yaptim canim o yuzden acele etmekte fayda var :) acilma basladi o yuzden belin agriyor birazdan sancin da siddetlenmeye baslar o sekilde bagira cagira hastaneye gitmektense simdi sancin hafifken gidip yatisini filan yaptir derim.
Bu arada acilmanin hizli olmasi icin yuru ve alaturka tuvalete oturur gibi comel, hadi Allah bir avazda kurtarsin. Guzel haberlerini bekliyoruz :)
Yaa o kadar kısa sürede mi:) çok hyecsnlandim :)
Herkeste farklidir tabi belki daha uzun olur canim ama yine de bebisin iyi olup olmadigini devamli kontrol etmeleri gerek Nst ya bagli olman lazim o yuzden vakit kaybetmeden hastaneye gidin :) senin icin dua okuyacagim insallah kolayca dunyaya gelsin minigin
Ben 22 temmuzdan 27 temmuza kadar sancı çektim evde ama doğumun nezaman gerçekleşeceğini anlamakta önemli cnm korkuyorsan git doktora.Belime agrilar girmeye başladı hemen gitmesem bişey olur mu
Senin suyun gelmismiydi ki canim? 5 gun susuz nasil durdu bebisBen 22 temmuzdan 27 temmuza kadar sancı çektim evde ama doğumun nezaman gerçekleşeceğini anlamakta önemli cnm korkuyorsan git doktora.
Ben 22 temmuzdan 27 temmuza kadar sancı çektim evde ama doğumun nezaman gerçekleşeceğini anlamakta önemli cnm korkuyorsan git doktora.
Canim hadi hayırlısı INŞALLAH sağ salim melegini kucağına alırsın darisi benim veCsnim suyum gelmemiş olsa brjlerim de suyun gelmesi tedirgin ediyor beni
16 günlük bugün canim sma1 veriyorum ama cc konusunda hep tereddüt yaşıyorum seninki kaç günlük kaç saatte kaç cc mama içiyorAynı durumdayız bebeğin kaç günlük ne kadar mamayla besliyorsun
3 kere sagiyorum çocuğa 1 öğün ancak çıkıyor kim ne derse onu yiyip içiyorum canım ama olmuyor işte bebek emmeyince sut artmiyitAyyy canım bende aynı durumdayım 30 cc den fazla çıkmıyor ne yapcaz böle