- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.673
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.901
İnşallah canım benim inşallah sıra bizde sanki :)Canim hadi hayırlısı INŞALLAH sağ salim melegini kucağına alırsın darisi benim veLittlestar unu başına inşallah
Canim dun yazmistim gordun mu bilmiyorum ama yas inciri dene mutlaka eminim cogaltacaktir.birde bebegini yarim saatte bir emzir sut gelsede gelmesede ver sen.o da cok arttiracak sutunuBen de alayım o zaman miktarı artırmasa da kaliteyi artırsın, ne yaparsam yapayım sütümü artıramıyorum herşeyi denedim bunu da deneyeyim belki yararı olur
3 kere sagiyorum çocuğa 1 öğün ancak çıkıyor kim ne derse onu yiyip içiyorum canım ama olmuyor işte bebek emmeyince sut artmiyit
Benzer durum bizdede var devit-3 verildi.geç başladım ben 2 gündür kullanıyoruz.
Çocuğum bütün düzeni değişti sürekli ağlıuo ve uyumuyo, uykuda birden bağırıp ağlayıp kalkıyo acaba etkisi varmı bilemedim. Herkes ne kullanıyorsa bende alayım fikirleri bekliyoeum
23 günlük canım 3 saate 90 alıyor bazen 2 saatte 60 bazen 4 saatte 90 yani keyfi Nasıl isterse oyle içiyor... Aslında bu her bebeğe özel birsey fazlasini almıyor zaten.. Kaç kg bebeğin ? 16 günlükken oğlum 3 saatte 60 alıyordu ?16 günlük bugün canim sma1 veriyorum ama cc konusunda hep tereddüt yaşıyorum seninki kaç günlük kaç saatte kaç cc mama içiyor
Benim de bat 12 Ağustos dün hiç durmayan şeffaf bi akintim vardi yukurtlama gerçekleşmiş demek mi oluyo yoksa bu günleri değerlendirmek mi lazım bayanlar
Birde bugün de ara ara kasik ağrım var ama artık psikolojik değil anlıyorum çünkü artık hiç mi hiç kafama takmiyorum
Aaaaaa pardon o zmn :))amin inşallah sağolunCanım sanırım yanlış yere yazdın. Galiba bebek istiyorsun. Rabbim hayırlisiyla en yakin zamanda sana da nasip etsin :)
He yok güzelim suyum gelmedi benim masada patlattılar ben kuru sancı çektim kasiklarimda artık sabaha dogum edecegimi anlayınca kalktım evi sildim işleri yaptım sabaha uyandım Kanamam geldi dogum ettimSenin suyun gelmismiydi ki canim? 5 gun susuz nasil durdu bebis
Ay suyun gelmişse hemen git allah yardım etsin canım benimCsnim suyum gelmemiş olsa brjlerim de suyun gelmesi tedirgin ediyor beni
Yok canım iki gogsumden bebek emmeden 30 çıkıyor toplam sütum çok az
Canim kızarıklık kötü koku yoksa ve akıntı devam etmezse korkma . Gibek spreyinden devam et geciyorKizlarbugun 15. Gunde gobegimz dustu hic akinti falan yoktu sabah gobegi dustu simdi altini degisiyodum bodysinde yesil leke gordum ama aktif akinti kizariklik koku yok ???
Canim aslında bebegim ense sut gelecek ama emmedigi için gelmiyor . Aktarlarda mi okuyor bu cayCnm milk tea yi dene bide
Pazartesi günü 2900 du canın aldı mı bilmiyorum. Sanki doymuyor gibi ya artık 90 cc verip denicem23 günlük canım 3 saate 90 alıyor bazen 2 saatte 60 bazen 4 saatte 90 yani keyfi Nasıl isterse oyle içiyor... Aslında bu her bebeğe özel birsey fazlasini almıyor zaten.. Kaç kg bebeğin ? 16 günlükken oğlum 3 saatte 60 alıyordu ?
Benim ki mümkün değil okadar kalmıyor meme de kıyamet kopuyor en uzun emdiği bir memeyi 5 dk . O zamam fa dediğin gibi sut geliyor asıl olay bebegin emmedi ama emmiyor isteBen sagdigimda 10 bile çıkmıyordu ben de üzüntüden sutum yok diye perişan oluyordum, sonra bir baktım bebek emmeye başlayınca 20 dk sut geliyor, memeyi bırakınca sıkıyorum yine sut çıkıyor demek ki sütüm o kadar da az değilmiş. eğer memeyi alıyorsa hic sağmayın bence Tomrisin emzirme notları var internette okuyun ben faydasını gördüm. Hala mama veriyorum ama en azından mama öncesi 20-30 dk arası emzirebiliyorum.
korkuyorm[/QUOcnm merhaba normal ufacik bebekten kati kaka yapmasni bekleyemeyiz yeterki sumuklu olmasin
Teşekkürler cnm :)Masallahin var valla hic 40 gibi durmuyorsun