- 25 Mayıs 2012
- 2.599
- 469
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #69.861
Kizlar ilk dogumumda dikisimi lazerle yspnislardi simdi resmen dikmisler iple cok uzuldum kotu gorunuyor persembe gunu kontrole gidicem bu dikisler nasil aliniyor canim aciyack mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzum yokk tık yok bende hele dun herşeyi denedim yok kocişime zeytinyağlı dun gece bi saatte yakın masaj yaptırdım ama yine de gelmedi benim sıpam :)yok yok önce seeen :) bygün nasılsın yok mu bi hareketlilik
Vaginorm diye bi ilaç mı canım?Benim 17gün oldu halen oturup kalkamiyorum ve agri kasinti yapiyor canim. Cabuk kapanmasi icin gecen hafta bi ilac verdi dr onu suruyorum
oğluşun yerini çok rahat yapmışsın annesi :) gelesi gelmiyo :)Yok kuzum yokk tık yok bende hele dun herşeyi denedim yok kocişime zeytinyağlı dun gece bi saatte yakın masaj yaptırdım ama yine de gelmedi benim sıpam :)
Canim sorması ayıp olmasın zeytinyağlı masajı nerene yaptiriyon beline filanmiYok kuzum yokk tık yok bende hele dun herşeyi denedim yok kocişime zeytinyağlı dun gece bi saatte yakın masaj yaptırdım ama yine de gelmedi benim sıpam :)
cuma doldu normali bekliyorum. .senin nekadar gecti.doktor iki cm acıklık var istersen suni ile baslatalım dedi ama pazartesi bida bakcazSenin ne kadar geçti günün kuzumm
Yok canım iki gogsumden bebek emmeden 30 çıkıyor toplam sütum çok azBen de aynı marka kullanyrm da bebek emdikten sonra sağdığınız için mi acaba az çıkıyo ya da tek göğüstennmi bahsedysnz anlamadım 30 cc nasıl çıkıyo
Canim baktım da doğru kullaniyorm ama sütum yok maaleswfYanlış taktığın Zaman sagamiyorsun dikkat et aman Can'ım ben uzun sure oyle denedim şutu
bide benim dediğim gibi dene Can'ım
cuma doldu normali bekliyorum. .senin nekadar gecti.doktor iki cm acıklık var istersen suni ile baslatalım dedi ama pazartesi bida bakcaz
Aynı durumdayız bebeğin kaç günlük ne kadar mamayla besliyorsunCanim baktım da doğru kullaniyorm ama sütum yok maaleswf
Vallahi kuzumm bi gelişme yok bende bekliyorum bi umut matsiyahoje imin dediğine göre bugün gelecek yavrucumLittlestar Canim sende bişey yokmu tommbikin dedgine göre bugün dogurcan eyer tutarsa bende bi umutla salı çarşambayı bekliyim
Ay oyle yaptım kız galiba bilemedim ki bennoğluşun yerini çok rahat yapmışsın annesi :) gelesi gelmiyo :)
Kuzummm özel bölgeye perine masajı diye netten bak bi istersenCanim sorması ayıp olmasın zeytinyağlı masajı nerene yaptiriyon beline filanmi
Benimde dün doldu gunum canım bende yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek bana çatı muayenesi de yapması daha bilmiyorum açıklık falan var mıı :)cuma doldu normali bekliyorum. .senin nekadar gecti.doktor iki cm acıklık var istersen suni ile baslatalım dedi ama pazartesi bida bakcaz
Nette birkac yerden oylr okudum ben kuzum.bende almak istiyorum cunku.sut kalitesini arttirmasi icin.yogunluktan yemek yemeye firsat kalmiyo bazen.vitamin takviyesi olur en azindan dedimSüt artıyormuş birkaç kişiden duydum ama ben bilmiyorum
Ben de alayım o zaman miktarı artırmasa da kaliteyi artırsın, ne yaparsam yapayım sütümü artıramıyorum herşeyi denedim bunu da deneyeyim belki yararı olurNette birkac yerden oylr okudum ben kuzum.bende almak istiyorum cunku.sut kalitesini arttirmasi icin.yogunluktan yemek yemeye firsat kalmiyo bazen.vitamin takviyesi olur en azindan dedim
Evet canım sadesi benim ictigimCanım bu mu içtiğin
Ayyy canım bende aynı durumdayım 30 cc den fazla çıkmıyor ne yapcaz böleYok canım iki gogsumden bebek emmeden 30 çıkıyor toplam sütum çok az