2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar ilk dogumumda dikisimi lazerle yspnislardi simdi resmen dikmisler iple cok uzuldum kotu gorunuyor persembe gunu kontrole gidicem bu dikisler nasil aliniyor canim aciyack mi

cuma doldu normali bekliyorum. .senin nekadar gecti.doktor iki cm acıklık var istersen suni ile baslatalım dedi ama pazartesi bida bakcaz

Benimde cuma doldu günüm ama dr daha açıklık kontrolü yapmadı yarın yapacak galiba çarşamba suni deneyecegiz gelmezse

cuma doldu normali bekliyorum. .senin nekadar gecti.doktor iki cm acıklık var istersen suni ile baslatalım dedi ama pazartesi bida bakcaz
Benimde dün doldu gunum canım bende yarın gidicem doktora bakalım ne diyecek bana çatı muayenesi de yapması daha bilmiyorum açıklık falan var mıı :)

Nette birkac yerden oylr okudum ben kuzum.bende almak istiyorum cunku.sut kalitesini arttirmasi icin.yogunluktan yemek yemeye firsat kalmiyo bazen.vitamin takviyesi olur en azindan dedim
Ben de alayım o zaman miktarı artırmasa da kaliteyi artırsın, ne yaparsam yapayım sütümü artıramıyorum herşeyi denedim bunu da deneyeyim belki yararı olur

X