2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Gazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak:kızgın::kızgın:
Offf bu doktorların bazı şeyleri diretmesi yok mu insanı deli ediyor. Allah yardımcın olsun , eşini bişekilde ikna etmeye bako_O hiç mi halini görmüyor . Dinlenmezsen sütün olmaz, ben doktora falan sormadan aldım mamayı biliyorum çünkü emzir sürekli diyecek ama çocuk emdikten sonra bile beni yiyecek bilmiyor:KK53:

Gazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak:kızgın::kızgın:
Emzirdikce sut cogaliyo gercekten. Ama kendini de ihmal etmemen lazim.
Benimki de memeyi gun boyu birakmazdi. Ac oldugunu da biliyodum. Benim yaptigim yanlis suydu. Sadece bi gogsumu 1-2 saat emmesine izin veriyodum. Oysaki bi gogsu en fazla 20 dk vermek lazim. Ondan sonra doymadiysa digerine geciyorum. Sonra doyuyo cok sukur.
Kuruyemisler ozellikle kuru incir bnde sut yapiyo. Ayrica cok su icmeni tavsiye ederim

Yerim ben sizi yerimmmm ❤ inşallah canım benim inşallah öyle doğurabilirim :) adımız adem mirza olacak inşallah teyzesi ❤ kaçarak evlendim ailemi üzdüm yaaa babamın adını vericez inşallah oğluşuma gönlünü yapalım :KK70:
Benim eşimin adı da adem :) çok güzel ismi hayırlı olsun. Valla hep takipteyim. Ama o uygun zmanı bekliyo. allah ne zaman nasıl hayırlısıysa o zaman versin

Bide bebekler bu donemde hep emmek istermis. Artik bn her agzini actiginda ac olmadigini biliyorum. Tok oldugundan emin oldugumda emzik vermeye calisiyorum uykuya gecmesi icin. Yada salliyorum uyuyo.
Artik 30 gunluk olduk. Aglama tonundan bile ne istedigini tahmin edebiliyorum. Annelik boyle bisey iste. Zamanla hepimizin bi duzeni olcak ins.

Gunaydin herkese.benim kizimda dun gece 12 ye kadar uyumadi agladi huzursuzlandi durdu.en sonunda kakasinj yaptida rahatladi.o zamandan beride bu saate kadar araliksiz uyuyo ben sok:eek:

Dun bende kotuydum ishal ve bulanti vardi.serum taktirdik.bulantim gecti ama ishalim gecmedi agrimda var off :110:

Bu arada biz bugun 40 gunluk olduk:KK200:
Ben karnına masaj yapyrm kakasını hemen yapıyo iki oldu bugün yaptığı tavsiye ederim sanada yediğimçb bişey falan mı dokundu ki ishal çok zor ya dikkat et bir su bardağı suya hem şeker hem tuz at iç çok iyi gelir belki duymulsundyr biz okulda öğrenmiştik Allah acil şifalar versin

Ben karnına masaj yapyrm kakasını hemen yapıyo iki oldu bugün yaptığı tavsiye ederim sanada yediğimçb bişey falan mı dokundu ki ishal çok zor ya dikkat et bir su bardağı suya hem şeker hem tuz at iç çok iyi gelir belki duymulsundyr biz okulda öğrenmiştik Allah acil şifalar versin
Sagol canim denicem.ya dun 2 kere dolu dolu kaka yapti zaten.gazi var diye dusundum.ki vardida zaten ama kakasinida yapti baya.uyurkende arada alttan cikariyo gazi essek sipasi:KK70:

Kızlar Günaydın, uykusuz gecelerim geri döndü. Gerginliken yatamiyorum gene. Taş gibi bir karın ve sabah itibariyle kalktığımdan beri hissettigim hafif bir gaz sancısı müthiş bir bel agrisi.. doğum başlangıç sürecine giriyor muyum nedir? Bundan sonra ki surecte nasıl olacak :KK17:

Back