2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sevgili Temmuz anneleri. Patir patir dogurdunuz ne guzel seviniyorum sizi okudukça. Cok öğrendim sizden hala da öğreniyorum.
Amniyosentez sonucu sağlıklı geldi Deniz'imin cok sukur. Ve teyzoslar Deniz erkek. Oğlum okucak nasipse :))) cok mutluyum. Bebeklerinizle guzel zaman gecirin insallah. Opuldunuz :)))

Kızlar bebeğin yatağı nasıl olmalı nette baktım yarı ortopedik sert süngerli öneriyorlar siz ne dersiniz

canım benim INŞALLAH hayırlısı olur üzme kendini benimde iki gunum kaldı bende 41 haftada doğum yapcam galiba hayirlisi olsun da geç olsun

Aminnn canım allah razi olsun

S.a Güzel Anneler,

Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan. matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?

pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.

@batideniz , HejaR12 , idilduam , @gvn1907 , K kayacan , interiorarchitect , misam , primavera77 , D Daisymom , insanbuL , @Aylnalpr , tulaykavas , asososos sizler nasılsınız kızlar?

@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?

Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.

Bizim bi DraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?

gümde bir yumurta yeter canım yumurtanın kansızlığa faydası yok zaten.
çekirdekli kuru üzüm ye günde bir avuç. yiyebiliyosan ciğer ye. haftada 1-2 yeşil mercimek gayet iyi canım aynen devam. demir hapını da aksatma. çok geçmiş olsun

Kantoron yağı dene bir de canım iyileştirir diyorlar

20 temmuzda doğum yaptım adapte olmaya çalışıyoruz canım çok yoğun geçiyor günler gerçekten bende bel ağrısı bazen usutme falan oluyor onun dışında iyiyiz çok şükür sen de iyisindir umarım

Kizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da

Kizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da

Ben kraft kullanıyorum. Hem elektirik hem de pille çalışıyor olması işime yaradı canım tavsiye ederim.

Ay maşaallah Can'ım epiduralsiz tebrik ederim
Amin inşaallah bizlerde kolaylıklarla karşılaşırız biizniillah

M melda983 canım bende 27 haziranda oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun.1 aylık olmamıza az kaldı bol bol emiyoruz.senin fıstığa da maşallah rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…