2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızzz miniğimizi ben de merak etmeye başladım. Yerini seviyo tosuncuk.eylül sorup duruyo kardeşim nerde takip edyrm bak burdaym.:halay::halay:
Oyy benim prensesim kardeşini merak mı edermişş ❤ eylül bi seslense belki gelir çağırınca annesini dinlemiyo bu oğlan :) bu arada helal be güzelim sana da bırakmadın bizi yalnız bekliyorsun hala;)

S.a Güzel Anneler,

Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan. matsiyahoje matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?

@pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.

@batideniz , @HejaR12 , @idilduam , @gvn1907 , @kayacan, @jindam, @misam , @primavera77 , D Daisymom , @insanbuL , Super_anne1411 Super_anne1411 , @tulaykavas , asososos asososos sizler nasılsınız kızlar?

@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?

Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.

Bizim bi @DraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
Canım yazmana çok sevindim , @Aryadeniz38 ve seni hep merak ettik . Çok şükür artık iyisiniz ve daha iyi olacaksınız Allah'ın izni ile :) bizim topiğin bebişleri genel olarak aceleci çıktı zaten bir çoğumuz haziran annesi olduk :) ben de 22 haziran'da 36 haftalıkken deniz oğlumu kucağıma aldım, şükür iyiyiz. Gaz sancıları ve sürekli meme istemesi dışında bir sorunumuz yok , öpüyoruz sizleri kocaman :*

Kuzum benim anason çayı versen iyi gelmezmi acaba ? Hem gazı için hem uykusuzluğuna çare olur belki
Gazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak:kızgın::kızgın:

Oyy benim prensesim kardeşini merak mı edermişş ❤ eylül bi seslense belki gelir çağırınca annesini dinlemiyo bu oğlan :) bu arada helal be güzelim sana da bırakmadın bizi yalnız bekliyorsun hala:KK66:
Ay seni bırakırmıyız teyzesi. Çatır çatır doğurduğunu görmek istyrm. Benim fıstığım en hayırlı zamanı beklydm.adı bellimiydi kız

Gazi yok cok sukur. Tam doymuyo sutum iyice azaldi.aptal bi doktor ve eczaci yuzunden ek bisey veremiyorum.emzirdikce sut gelirmis.esimde oyle saniyo suan.doktor dedi ya sonucta.
Dinlenmedim bende aciktim yemek yiyemedim 10saattir emziriyorum ve bu sartlarda dogal olarak sutum gelmiyo hepten kesilcek o olcak:kızgın::kızgın:
Bi duş al.bişeyler ye hemen dolar göğüslerin. Çökelik yok mu kız sizde emekletici yesen öyle bş sür oluyo ki inanamazsın.benimki akıyo kız içemiyo Aetık

Gunaydin herkese.benim kizimda dun gece 12 ye kadar uyumadi agladi huzursuzlandi durdu.en sonunda kakasinj yaptida rahatladi.o zamandan beride bu saate kadar araliksiz uyuyo ben sok:eek:

Dun bende kotuydum ishal ve bulanti vardi.serum taktirdik.bulantim gecti ama ishalim gecmedi agrimda var off :110:

Bu arada biz bugun 40 gunluk olduk:KK200:

Ay seni bırakırmıyız teyzesi. Çatır çatır doğurduğunu görmek istyrm. Benim fıstığım en hayırlı zamanı beklydm.adı bellimiydi kız
Yerim ben sizi yerimmmm ❤ inşallah canım benim inşallah öyle doğurabilirim :) adımız adem mirza olacak inşallah teyzesi ❤ kaçarak evlendim ailemi üzdüm yaaa babamın adını vericez inşallah oğluşuma gönlünü yapalım :D

Gunaydin herkese.benim kizimda dun gece 12 ye kadar uyumadi agladi huzursuzlandi durdu.en sonunda kakasinj yaptida rahatladi.o zamandan beride bu saate kadar araliksiz uyuyo ben sok:eek:

Dun bende kotuydum ishal ve bulanti vardi.serum taktirdik.bulantim gecti ama ishalim gecmedi agrimda var off :110:

Oooh maşallah sizee ❤

Canim ilk aşısını yapturdiniz mı ateşleme gain oldu mu

Back