2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Biz 17 günlüğüz şu An ama çok zorlanıyo vercm ben ya hiç uyumuyo dün biraz verdim gece rahattı şimdi yine kötü oldu. Günde bi kere verysn dmi sadece
Rezene kimyon karisimini verdigimden beri kimyon cayini vermiyorum artik.sabah aksam veriyorum ben.bazen aksamlari unutuyorum ama sabah kesin veriyorum

Kac kilo aldin kac kilo gitti bende sezeryan oldum karin hareketleri yapamiyorum dikislerim agriyo ip atlamayi dusunuyordum onuda yapamayacagim sanki

Aman sakın, 4 ay karın kaslarınla ilgili hiçbir hareket yapma, 3 kg dan fazla kaldırma, yükseklere uzanma, hoplama zıplama. Ben yaşadım ve inan iyi birşey değil. 20. Günden itibaren kendimi iyi hissediyorum diye herşeyi yaparım ben dedim, kızımı kucakladım vs. Sonra ağrıdan duramayacak hale geldim. İç dikislerimde sıkıntı oldu.

Hatta 6 ay yürüyüş dışında birşey yapma. Eğer sporcu değilsen tabii :))

Aminn canım Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH aramizda iki gun var bakalim hangisi daha çabuk geliyor senin cinsiyeti neydi canım Çok az kişi kaldık sancimiz başlayınca haberleselim o anda bitbirimiz için dua ederiz
Erkek canim insaallah haberleselum kismetse
Dua ederim inşaallah
Valla az kaldik sonu bekliyorux

Oh kavuşmuşsun sağsalim yavruna ne güzel...
Epiduralsiz mi yaptın doğumu?

Ben de bekliyorum bakalım perşembeye gelmezse suni ile denenecek
Yav çatı muayenesi yaparken bile kasılmıştım Nasıl olacak bilmiyorum
Normal de acıya katlanabilen Bi insan mısın sen?
19 saatlik sancı Cidde'n uzun
O sürede bebeğin de senin de durumun önemli
Seninki Alalh tan doğum kanalına felan girmiş ne güzel

Hayırlarla bakalım bizimki Nasıl olacak?
Evet epidudalsiz yaptim canım.Acıya dayanıklı olduğumu düşünüyordum ama dedigim gibi 5 cm den sonrası çok zordu . Açıklık 9 cm e ulaştığı halde
Bebek kanala kendiliğinden girmedi, son bir saat doktorum bastırarak kanala sokmaya çalıştı.
Allah dayanma gücü veriyor canım,için rahat olsun...

@ysbam ahh canim yine husraaan:)) yine olmadı yine doguramadim :/ :) bebeğin başı xok aşağıya bastırıyor bi sancıya bakar dogurman dedi ama nst de hix sancı uok . 41 e kadar bekleyebiliriz suyun yeterli dedi . Yapcak bişey de yok arrik sonraki randevu bu c.tesi temmuz annesi olamiycam galiba :/

Canim kelin ilaci olsa kendi basina diyecegim
Ben de bikmiyorhm bekliyorun
Hayirlarka gelsinler
Bekliyoring :anneadayı:

Ay ciddi misin
Ne guzel seni düşünmüs yavrun
Benimde buyuk ihtimal persembe günü yatis verilip suni sanciya baslanacak
Acepp bebim yavru da ataga geçer suni olmadan gelir mi dersin
Canım Allah bilir ama herşeyin bir zamanı varmış, inşallah senin bebeğin zamanıda gelmiştir. Hakkında hayırlısı olsun canım. En güzel hikayelerle bekliyoruz sizi burda:)
RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH darısı basima inşallah 40 haftayı geçmeden gendiliginden gelir Benim 32 haftada kanamam olmuştu erken doğum başlamıştı bi gece hastanede kaldım durdurdular şimdide gelmiyor küstü mu acaba :KK64::mad:
ben geç döllenmeden falan mı diye düşünürdüm hep, zayıf bir bebekti hep geriden gelirdi. Benimde kanamalarım oluyordu biliyormusun, hatta doğumdan 20gün öncede kanamam olmuştu. Hakkında hayırlısını diliyorum en güzel zamanda gelsin inşallah

Bugün 8 günlük olduk.spinal sezeryanla doğum yaptım. göğüslerim çok fena herseyi deniyorum rahat rahat emzirmek istiyorum artık bende. geçer mi acaba bu günlerde moralim o kadar bozuk ki. Emzirme zamanı gelince sıcaklar basıyo :KK1:

Evet doğum sonrası dertlerine geçiş yaptık :bicak:
Göğüs uçları yara oldu benim ne yapmalıyım:KK43: emzirmek işkence oldu..
Zıkkım lansinoh bi işe yaramadı zeytin yağı sürdüm garmastan aldım dün yeni kullanmaya başladım geçer mi ya:mad:

Back