2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH darısı basima inşallah 40 haftayı geçmeden gendiliginden gelir Benim 32 haftada kanamam olmuştu erken doğum başlamıştı bi gece hastanede kaldım durdurdular şimdide gelmiyor küstü mu acaba :KK64::mad:

Ahh canım aynen benim kızda 32 de gelmeye kalkti hastanede yattik 1 gece durdurdular şimdi de hix gelesi yok ufacık bi belirti bile yok aksama randevum var ama yine bişey çıkmayacak kesin ooy oy bi gelselerdi sağlıcakla :/

Canim ayni tarifi bende verdim ama 1 cay kasigi seker degil kup sekerin 4 te birini koyacaksin.birde 1 aydan sonra verin diye okumustum biryerde ama cok cok emin degilim o konuda.ben 1 su bardagu suya 1 tatli kasigi rezene yarim tatli kasigi tohum kimyon koyup kaynatiyorum son 5 dk demleyip suzuyorum.1 2 cay kasigi kizima veriyorum gerisinide iciyorum.cok cok faydasini gordum :) opuyorum canim gazsiz gunlere insallah :)
Biz 17 günlüğüz şu An ama çok zorlanıyo vercm ben ya hiç uyumuyo dün biraz verdim gece rahattı şimdi yine kötü oldu. Günde bi kere verysn dmi sadece

Canım ishal değilmiş bahsettiğin şekilde benim oğluşta öyleydi dün doktora götürmüştük sordum, ishal değil normal dedi
Benimki sapsarı suydu ishaldi ama yavrum aynı gün kabız oldu 2 gündür yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ya çocuğumun bağırsaklarına bişey yaptı yediklerim sanırım

Kızlar bebeğim hic durmuyor uyumuyo sürekli emmek istiyor memeden alıp hastane beşiğine koyamiyoruz anlamadım sut mu yetmiyor AC mi kalıyor boyle olan var mı

Ahh canım aynen benim kızda 32 de gelmeye kalkti hastanede yattik 1 gece durdurdular şimdi de hix gelesi yok ufacık bi belirti bile yok aksama randevum var ama yine bişey çıkmayacak kesin ooy oy bi gelselerdi sağlıcakla :/
INŞALLAH hayirlisiyla gelirler naz yapiyorlardir belki haberlesiyorlar ( kız ne zaman gitceksin bilmem daha canım istemiyor ya sen bende şimdi düşünmüyorum annelerimiz biraz beklesinler :KK19:diyorlardir canım INŞALLAH güzel haberlerle gelirsin benimde yarın randevum vardı ama ben dayanamadım cumartesi gittim yarın gidiyimmi yoksa carşambayami aliyim bilmiyorum

Canim sut icin diyet yapmak cok dogru degil ama hamir isi tatli pilav makarna yemiyorum bol su icmeye calisiyorum bebegim 4200 ben 71 kiloyum 55 e kadar dusmem lazim sezeryan olduguncin yeninhareket etmeye basladim
Kac kilo aldin kac kilo gitti bende sezeryan oldum karin hareketleri yapamiyorum dikislerim agriyo ip atlamayi dusunuyordum onuda yapamayacagim sanki

Back