2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Sevgili Temmuz anneleri. Patir patir dogurdunuz ne guzel seviniyorum sizi okudukça. Cok öğrendim sizden hala da öğreniyorum.
Amniyosentez sonucu sağlıklı geldi Deniz'imin cok sukur. Ve teyzoslar Deniz erkek. Oğlum okucak nasipse :))) cok mutluyum. Bebeklerinizle guzel zaman gecirin insallah. Opuldunuz :)))

Kızlar bebeğin yatağı nasıl olmalı nette baktım yarı ortopedik sert süngerli öneriyorlar siz ne dersiniz

Balkupumm Balkupumm ahh canim yine husraaan:)) yine olmadı yine doguramadim :/ :) bebeğin başı xok aşağıya bastırıyor bi sancıya bakar dogurman dedi ama nst de hix sancı uok . 41 e kadar bekleyebiliriz suyun yeterli dedi . Yapcak bişey de yok arrik sonraki randevu bu c.tesi temmuz annesi olamiycam galiba :/
canım benim INŞALLAH hayırlısı olur üzme kendini benimde iki gunum kaldı bende 41 haftada doğum yapcam galiba hayirlisi olsun da geç olsun

Canım Allah bilir ama herşeyin bir zamanı varmış, inşallah senin bebeğin zamanıda gelmiştir. Hakkında hayırlısı olsun canım. En güzel hikayelerle bekliyoruz sizi burda:)

ben geç döllenmeden falan mı diye düşünürdüm hep, zayıf bir bebekti hep geriden gelirdi. Benimde kanamalarım oluyordu biliyormusun, hatta doğumdan 20gün öncede kanamam olmuştu. Hakkında hayırlısını diliyorum en güzel zamanda gelsin inşallah
Aminnn canım allah razi olsun

S.a Güzel Anneler,

Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan. matsiyahoje matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?

pinar39 pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.

@batideniz , HejaR12 HejaR12 , idilduam idilduam , @gvn1907 , K kayacan , interiorarchitect interiorarchitect , misam misam , primavera77 primavera77 , D Daisymom , insanbuL insanbuL , @Aylnalpr , tulaykavas tulaykavas , asososos asososos sizler nasılsınız kızlar?

@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?

Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.

Bizim bi DraconianX DraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?

Evet canım Akdeniz anemisi olduğumu biliyor ama kanım 9.5 a düştü demir takviyesi kullanıyorum 20 gündür galiba gittikçe düşüyor demir de alsın dedi doktor bugün sordum baklagil tüket pekmez iç dedi et de yiyorum ama haftada 1_2 az mı acaba yeşil mercimek aldım onu da yaparım haftada 1 kere, günde 2 yumurta tüketmeye özen gösteriyorum inşallah 10 a yükselir düşmesinde razıyım valla
Diyetten çıktım kanım 11.2 di hergün 3 yumurta tüketiyordum ama hamile kalınca düşmesi normalmiş gittikçe düşüyor olması beni korkuttu
gümde bir yumurta yeter canım yumurtanın kansızlığa faydası yok zaten.
çekirdekli kuru üzüm ye günde bir avuç. yiyebiliyosan ciğer ye. haftada 1-2 yeşil mercimek gayet iyi canım aynen devam. demir hapını da aksatma. çok geçmiş olsun

Evet doğum sonrası dertlerine geçiş yaptık :bicak:
Göğüs uçları yara oldu benim ne yapmalıyım:KK43: emzirmek işkence oldu..
Zıkkım lansinoh bi işe yaramadı zeytin yağı sürdüm garmastan aldım dün yeni kullanmaya başladım geçer mi ya:mad:
Kantoron yağı dene bir de canım iyileştirir diyorlar

S.a Güzel Anneler,

Nasılsınız? Bebişle hayat öyle yoğun geçiyor ki takip edemiyorum artık pek. Sanırım çok az kişi kaldı doğurmayan. matsiyahoje matsiyahoje nasıl oldu kızın canım? Rahatsızlığı ile ilgili ne diyorlar?

pinar39 pinar39 sen nasılsın canım? Senin bebeğin de bir rahatsızlığı vardı, ne durumdasınız? Umarım ikinizin bebekleri de iyidir.

@batideniz , HejaR12 HejaR12 , idilduam idilduam , @gvn1907 , K kayacan , interiorarchitect interiorarchitect , misam misam , primavera77 primavera77 , D Daisymom , insanbuL insanbuL , @Aylnalpr , tulaykavas tulaykavas , asososos asososos sizler nasılsınız kızlar?

@Aryadeniz38 canım Arya nasıl? İnş. bir sıkıntınız yoktur?

Biz soracak olursanız hamdolsun iyiyiz. Doktor kontrollerimize devam ediyoruz. Şuan bir sıkıntı görünmüyor. Nöroloğumuz henüz çok küçük ilerleyen aylarda belli olur, fizik tedaviye devam dedi. Fizyoterapiste gidiyoruz birkaç hareket gösterdi evde yapmaya çalışıyoruz. Yenidoğan konrolümüz devam ediyor. Bizde durumlar böyle.

Bizim bi DraconianX DraconianX ve @Catmom ımız vardı, onlara noldu acep, ses versenize kızlar?
20 temmuzda doğum yaptım adapte olmaya çalışıyoruz canım çok yoğun geçiyor günler gerçekten bende bel ağrısı bazen usutme falan oluyor onun dışında iyiyiz çok şükür sen de iyisindir umarım

Kizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da

Kizlar ya elektrikli sagma pompasi kullanan var mı bana onerebilrceginiz bir marka var mı acil bir tane almam lazim da

Ben kraft kullanıyorum. Hem elektirik hem de pille çalışıyor olması işime yaradı canım tavsiye ederim.

Evet epidudalsiz yaptim canım.Acıya dayanıklı olduğumu düşünüyordum ama dedigim gibi 5 cm den sonrası çok zordu . Açıklık 9 cm e ulaştığı halde
Bebek kanala kendiliğinden girmedi, son bir saat doktorum bastırarak kanala sokmaya çalıştı.
Allah dayanma gücü veriyor canım,için rahat olsun...
Ay maşaallah Can'ım epiduralsiz tebrik ederim
Amin inşaallah bizlerde kolaylıklarla karşılaşırız biizniillah

M melda983 canım bende 27 haziranda oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun.1 aylık olmamıza az kaldı bol bol emiyoruz.senin fıstığa da maşallah rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah

Back