- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.721
Rezene kimyon karisimini verdigimden beri kimyon cayini vermiyorum artik.sabah aksam veriyorum ben.bazen aksamlari unutuyorum ama sabah kesin veriyorumBiz 17 günlüğüz şu An ama çok zorlanıyo vercm ben ya hiç uyumuyo dün biraz verdim gece rahattı şimdi yine kötü oldu. Günde bi kere verysn dmi sadece
Kac kilo aldin kac kilo gitti bende sezeryan oldum karin hareketleri yapamiyorum dikislerim agriyo ip atlamayi dusunuyordum onuda yapamayacagim sanki
Erkek canim insaallah haberleselum kismetseAminn canım Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH aramizda iki gun var bakalim hangisi daha çabuk geliyor senin cinsiyeti neydi canım Çok az kişi kaldık sancimiz başlayınca haberleselim o anda bitbirimiz için dua ederiz
Rezene tohum şeklinde mi nasıl aldın nerden aldın.Rezene kimyon karisimini verdigimden beri kimyon cayini vermiyorum artik.sabah aksam veriyorum ben.bazen aksamlari unutuyorum ama sabah kesin veriyorum
Erkek canim insaallah haberleselum kismetse
Dua ederim inşaallah
Valla az kaldik sonu bekliyorux
BebegimAhhh ahh.. Buralarda mı bulcam seni.. Whatsapa girmedin. Doğurdu bu kız dedim
Son gün bile yukarıda dolaniyor du sağ kaburgama dayaniyordu malesef canımNasildi bebegin konumu
Asagi mi inmedi nasilfi
Devamli uğraşıyorum canım emmiyor inat ediyor bakalım kim kazanacak. Amin insallahCan'ım devamlı emzir ihmal etme. Emdikçe gelir sütün inşallah daha çok küçük belki gücü yetmiyordur sütü getirmeye. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Canımm valla bildiğin takı merasimi yaptılarrHersey cok guzel gorunuyo cnm bol bol hediye geldi mi
Evet epidudalsiz yaptim canım.Acıya dayanıklı olduğumu düşünüyordum ama dedigim gibi 5 cm den sonrası çok zordu . Açıklık 9 cm e ulaştığı haldeOh kavuşmuşsun sağsalim yavruna ne güzel...
Epiduralsiz mi yaptın doğumu?
Ben de bekliyorum bakalım perşembeye gelmezse suni ile denenecek
Yav çatı muayenesi yaparken bile kasılmıştım Nasıl olacak bilmiyorum
Normal de acıya katlanabilen Bi insan mısın sen?
19 saatlik sancı Cidde'n uzun
O sürede bebeğin de senin de durumun önemli
Seninki Alalh tan doğum kanalına felan girmiş ne güzel
Hayırlarla bakalım bizimki Nasıl olacak?
Canım Allah bilir ama herşeyin bir zamanı varmış, inşallah senin bebeğin zamanıda gelmiştir. Hakkında hayırlısı olsun canım. En güzel hikayelerle bekliyoruz sizi burda:)Canim kelin ilaci olsa kendi basina diyecegim
Ben de bikmiyorhm bekliyorun
Hayirlarka gelsinler
Bekliyoring
Ay ciddi misin
Ne guzel seni düşünmüs yavrun
Benimde buyuk ihtimal persembe günü yatis verilip suni sanciya baslanacak
Acepp bebim yavru da ataga geçer suni olmadan gelir mi dersin
ben geç döllenmeden falan mı diye düşünürdüm hep, zayıf bir bebekti hep geriden gelirdi. Benimde kanamalarım oluyordu biliyormusun, hatta doğumdan 20gün öncede kanamam olmuştu. Hakkında hayırlısını diliyorum en güzel zamanda gelsin inşallahRABBİM hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH darısı basima inşallah 40 haftayı geçmeden gendiliginden gelir Benim 32 haftada kanamam olmuştu erken doğum başlamıştı bi gece hastanede kaldım durdurdular şimdide gelmiyor küstü mu acaba
Peki ishal olduğunu doktor mu söyledi?Benimki sapsarı suydu ishaldi ama yavrum aynı gün kabız oldu 2 gündür yapmıyor ne yapacağımı bilmiyorum ya çocuğumun bağırsaklarına bişey yaptı yediklerim sanırım
Selammmm kaderdaşımmmSelam bayanlar , bende beklemedeyim hala :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?