2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yok Can'ım seninle Alakalı olduğunu sanmıyorum, iki günden bişey olmaz sen Orayı temiz ve kuru tutmaya çalış. Sana da geçmiş olsun dikkat et en kusa Zaman'da geçer inşallah ikinizinki de.

eczanrelerde gobek icin temizleme seti var.ondan alip pamsuman yap.bize doktor ole dedi.nemliydi gobegi kizimin akinti vardi bole

teşekkür ederim canlarımmm :*

Selam hanimlar ben haladoğum yapmadım bebegim niye gelmiyor
bebeğin seni çok sevmiş ayrılmak istemiyor. benimki de öyleydi sezeryanda bile bastıra bastıra karnımı morarta morarta zorla doğurttular kızımı. doğduğuna da hiiç memnun olmadı hep neden geldim buraya der gibi bi ifadesi var kızımın :KK70:

1cicek3bocek 1cicek3bocek canım bol su iç su kaybetmesin bebiş de sen de. dinlen biraz doğum olsa anlardın tecrübeli hatunsun sen.
interiorarchitect interiorarchitect cığım çok güzel olmuşsun ikramlıkların süslerin de çok tatlı. inşallah oğlunun doğum günlerini de görmek nasip olur yine böyle tatlı tatlı hazırlıklar yaparsın
Canım benimm çok teşekkür ederimm güzel dileklerin için inşallah o günleri de görürüz hep beraber :KK200:

antakyalıyım ben canım ama izmirde okudum. izmirde akdeniz anemisi olduğunu bilmiyodum. belki annen baban akdrniz tarafındandır. neysr ben hamilelikte yeşil mercimek yedim bide et yedim bol bol. kanım sınırda kaldı düşmedi. kan ilacı bize yasak demir birikmesi oluyo ama gerçekten düşetsr demir veriyorlar doktorlar. hematoloji ile görüş derim canım
Az önce doktordan geldim canım demir ilacı içiyorum yasak demişsin ama verdi doktor bana kanımı yükseltmiyor evet hemotolojiye göndermedi eğer çok düşerse kan verilecek o zaman dedi bilmiyorum korkuyorum da açıkcası , sınır dediğin kaçtı canım?
Doktorum hamile bayanların kanı 10 da seyreder zaten hep dedi inşallah düşmez gittikçe

Az önce doktordan geldim canım demir ilacı içiyorum yasak demişsin ama verdi doktor bana kanımı yükseltmiyor evet hemotolojiye göndermedi eğer çok düşerse kan verilecek o zaman dedi bilmiyorum korkuyorum da açıkcası , sınır dediğin kaçtı canım?
Doktorum hamile bayanların kanı 10 da seyreder zaten hep dedi inşallah düşmez gittikçe
akdeniz anemisini bilerek mi demir verdi canım? ben hematolojiye gittim akdeniz anemisinde normalde demir verilmez ama kanda ciddi düşüklük varsa verilir dedi. benim kanım 10 civarı seyretti hamileliğimde hep. demir içmedim ama yeşil mercimek ve kırmızı etin çok faydasını gördüm.

Sivrisineklerle basim belada. Ufakligi cibinligiyla koruyoruz ama abisini yiyor. Gece sivri pesine kosuyorum kimyasal olmayan bi cozumunu bulamadim. Feslegen diyorlar ama evi doldurmam lazim her odada iki uc tane sivri buluyorum. Pencere sinekliklerinin aralarindan giriyorlar.

Kuzum günaydın,

Ben likit sinek kovucuları boşaltıp içine fesleğen, limon ve lavanta yağı koyuyorum ya da bu yağları çocukların üzerine sürüyorum. Son bir kaç yıldır hep böyle korudum sivrisinekten kendimi ve çocukları. Tavsiye ederim :)

akdeniz anemisini bilerek mi demir verdi canım? ben hematolojiye gittim akdeniz anemisinde normalde demir verilmez ama kanda ciddi düşüklük varsa verilir dedi. benim kanım 10 civarı seyretti hamileliğimde hep. demir içmedim ama yeşil mercimek ve kırmızı etin çok faydasını gördüm.
Evet canım Akdeniz anemisi olduğumu biliyor ama kanım 9.5 a düştü demir takviyesi kullanıyorum 20 gündür galiba gittikçe düşüyor demir de alsın dedi doktor bugün sordum baklagil tüket pekmez iç dedi et de yiyorum ama haftada 1_2 az mı acaba yeşil mercimek aldım onu da yaparım haftada 1 kere, günde 2 yumurta tüketmeye özen gösteriyorum inşallah 10 a yükselir düşmesinde razıyım valla
Diyetten çıktım kanım 11.2 di hergün 3 yumurta tüketiyordum ama hamile kalınca düşmesi normalmiş gittikçe düşüyor olması beni korkuttu

bebeğin seni çok sevmiş ayrılmak istemiyor. benimki de öyleydi sezeryanda bile bastıra bastıra karnımı morarta morarta zorla doğurttular kızımı. doğduğuna da hiiç memnun olmadı hep neden geldim buraya der gibi bi ifadesi var kızımın :KK70:
Hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bi sekilde büyütmeyi RABBİM nasip etsin INŞALLAH sezeryan zaten cikartmiyorlarmi niye bastirdilar ki

Selam hanimlar ben haladoğum yapmadım bebegim niye gelmiyor

Canim kelin ilaci olsa kendi basina diyecegim
Ben de bikmiyorhm bekliyorun
Hayirlarka gelsinler
Bekliyoring :anneadayı:

Zamanını bekliyor canım, benim bebeğimde 40+2de suni sancının verileceği günün sabahına karşı kendiliğinden geldi:)

Ay ciddi misin
Ne guzel seni düşünmüs yavrun
Benimde buyuk ihtimal persembe günü yatis verilip suni sanciya baslanacak
Acepp bebim yavru da ataga geçer suni olmadan gelir mi dersin

Zamanını bekliyor canım, benim bebeğimde 40+2de suni sancının verileceği günün sabahına karşı kendiliğinden geldi:)
RABBİM hayirlisiyla buyutmeyi nasip etsin INŞALLAH darısı basima inşallah 40 haftayı geçmeden gendiliginden gelir Benim 32 haftada kanamam olmuştu erken doğum başlamıştı bi gece hastanede kaldım durdurdular şimdide gelmiyor küstü mu acaba :KK64::mad:

Canim kelin ilaci olsa kendi basina diyecegim
Ben de bikmiyorhm bekliyorun
Hayirlarka gelsinler
Bekliyoring :anneadayı:

Ay ciddi misin
Ne guzel seni düşünmüs yavrun
Benimde buyuk ihtimal persembe günü yatis verilip suni sanciya baslanacak
Acepp bebim yavru da ataga geçer suni olmadan gelir mi dersin
Aminn canım Rabbim hayirlisiyla meleklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin INŞALLAH aramizda iki gun var bakalim hangisi daha çabuk geliyor senin cinsiyeti neydi canım Çok az kişi kaldık sancimiz başlayınca haberleselim o anda bitbirimiz için dua ederiz

Back