2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Valla kardeşim bugün söyledi de esra erol söylemiş bi karışım yapyrm çık rahat yatıyo die tabi şu an bilmyrm tam olarak onun etkisi mi yoksa bugün yorgun falan mı ama. Bir çay bardağı kaynamıl suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı şeker koyuyosun sonra süzüyosun ılıyınca sadece günde bi kere emzirmedem önce bi çay kaşığı bebeğe verydn Gerisini kendin içiyosun.ben yarım çay kaşığı verdim daha çok küçük die ama çok rahat bugün ondan mı bilmyrm. Dün o kadar kötüydü ki yani vermek zorundaydım. Bi de karnına masaj da rahatlatıyo sanırım

Canim normal baharat kimyon dimi onun yesili falan oluyomu bilmiyorum su sicakkenmi koyuyorsun

Birini veryrm da bi göğsümü tam almıyo yaaa çok zorlyrm ama ypk onu sağıp veryrm şu An acaba süt kesilir mi bi süre sonra yada boyut farkı olur mu göğüsler arasında bilemedim

Ya oluyo ya benim resmen biri kucuk biri
Buyuk gogsumun biri sut dolu diger onun yarisi

kızlar benim de bi sorum var. dün gece baya midem bulanıyodu açlık uykusuzluk dedim geçtim bugün öğlen yine başladı şimdi yine var... lohusalık şeysi mi bu? normal mi acaba?

Bende hic oyle birsey olmadi canim ya bilemedim

:oha::oha:Kızlaaaaar acil yardım

Sancım hiç yok; perşembe gününe kadar bekleyeceğiz eğer yavru Kuş kendisi gelmez ise ya suni sancı verilecek ya da sezeryan olacak; karar vereceğiz perşembe ;

Şimdi hiç sancısı olmadan nişan su gelmeden suni sancı ile doğum yapan arkadaşlarımız var mı?

Tavsiyeniz var mı bana

Ve de napayım sizce????

Hadi inş bu da sola yatmayı çok seviyo ama diğerine de zorla yatyrm bi de ayaklarını uzatmıyo henüz böyle toplu yatıyo sorun olur mu uzatmaya çalşym mi
uzatsan bile kendi rahat ettiği şekli alır onlar :KK70: benimki de tesbih böceği gibi büzülüyor :confused: anne karnında sola yatmış hep demek ki senin minnoş , benimki de sağa yatmayı seviyor ebemiz öyle demişti :)

Selam canlar bugun taburcu olcam diye sevinirken oglusumda sarilik cikti kan aldilar bakalim sonuxunu bekliyoruz dua edin bize de yuksk cikmaz insallah

Ay kendimden birini buldum canım ben izmirliyim sen nerelisin?
Canım ya hamileliğin boyunca kanın düşmüştür seninde benimde her ay biraz daha düşüyor nasıl beslendin hangi ilaçları kullandın canım ya bilgi verirsen çok ihtiyacım var.
antakyalıyım ben canım ama izmirde okudum. izmirde akdeniz anemisi olduğunu bilmiyodum. belki annen baban akdrniz tarafındandır. neysr ben hamilelikte yeşil mercimek yedim bide et yedim bol bol. kanım sınırda kaldı düşmedi. kan ilacı bize yasak demir birikmesi oluyo ama gerçekten düşetsr demir veriyorlar doktorlar. hematoloji ile görüş derim canım

kızlar acil yardım edin nolur göbeğimiz bu halde sarı akıntı da var. banyo yaptırmamalı mı napmalı?

Eklentiler

• IMG-20160725-WA0006.jpeg
    IMG-20160725-WA0006.jpeg
    30 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG-20160725-WA0004.jpeg
    IMG-20160725-WA0004.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 82
Valla kardeşim bugün söyledi de esra erol söylemiş bi karışım yapyrm çık rahat yatıyo die tabi şu an bilmyrm tam olarak onun etkisi mi yoksa bugün yorgun falan mı ama. Bir çay bardağı kaynamıl suya bir çay kaşığı kimyon bir çay kaşığı şeker koyuyosun sonra süzüyosun ılıyınca sadece günde bi kere emzirmedem önce bi çay kaşığı bebeğe verydn Gerisini kendin içiyosun.ben yarım çay kaşığı verdim daha çok küçük die ama çok rahat bugün ondan mı bilmyrm. Dün o kadar kötüydü ki yani vermek zorundaydım. Bi de karnına masaj da rahatlatıyo sanırım
Canim ayni tarifi bende verdim ama 1 cay kasigi seker degil kup sekerin 4 te birini koyacaksin.birde 1 aydan sonra verin diye okumustum biryerde ama cok cok emin degilim o konuda.ben 1 su bardagu suya 1 tatli kasigi rezene yarim tatli kasigi tohum kimyon koyup kaynatiyorum son 5 dk demleyip suzuyorum.1 2 cay kasigi kizima veriyorum gerisinide iciyorum.cok cok faydasini gordum :) opuyorum canim gazsiz gunlere insallah :)

Sancım hiç yok; perşembe gününe kadar bekleyeceğiz eğer yavru Kuş kendisi gelmez ise ya suni sancı verilecek ya da sezeryan olacak; karar vereceğiz perşembe ;

Şimdi hiç sancısı olmadan nişan su gelmeden suni sancı ile doğum yapan arkadaşlarımız var mı?

Tavsiyeniz var mı bana

Ve de napayım sizce????
Canım senin durumunu ben yaşadım ve üstelik günüm de geçmişti. 40+6 olduğumuz halde ne nişan geldi ne sancım vardı ne de suyum geldi. Doktorum normal doğum yanlısı olduğu için bekledik ama bir belirti olmayınca 40+6 ' da sabah 07.30 gibi suni sancı verildi.Ve ben gece 02.40'ta oğlumu kucağıma ancak alabildim.Yani tam 19 saat sancı çektim.Cok zor bi doğum oldu. Ilk 5 cm e kadar çok canım yanmadi ama ondan sonrası çok zordu ve açıklık bir türlü ilerlemedi.Bu yüzden de doğum süreci çok uzadı. Niyetim gözünü korkutmak değil ama benim başıma gelen bunlar...Ancak tüm bunlara rağmen doğumhanenin kapısından çıkarken hissettiğim hafifliği hiçbir şeye değişmem ve Allah nasip ederse ikinciyi de normal düşünüyorum.Su an 12 günlüğüz ve ilk gunden itibaren oğluma kendim bakıyorum,her işimi kendim yapıyorum.Evet dikişlerim var, ağrım da oluyor ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil ve şu an o 19 saatlik sancıyi hiç hatırlamıyorum bile

Canım senin durumunu ben yaşadım ve üstelik günüm de geçmişti. 40+6 olduğumuz halde ne nişan geldi ne sancım vardı ne de suyum geldi. Doktorum normal doğum yanlısı olduğu için bekledik ama bir belirti olmayınca 40+6 ' da sabah 07.30 gibi suni sancı verildi.Ve ben gece 02.40'ta oğlumu kucağıma ancak alabildim.Yani tam 19 saat sancı çektim.Cok zor bi doğum oldu. Ilk 5 cm e kadar çok canım yanmadi ama ondan sonrası çok zordu ve açıklık bir türlü ilerlemedi.Bu yüzden de doğum süreci çok uzadı. Niyetim gözünü korkutmak değil ama benim başıma gelen bunlar...Ancak tüm bunlara rağmen doğumhanenin kapısından çıkarken hissettiğim hafifliği hiçbir şeye değişmem ve Allah nasip ederse ikinciyi de normal düşünüyorum.Su an 12 günlüğüz ve ilk gunden itibaren oğluma kendim bakıyorum,her işimi kendim yapıyorum.Evet dikişlerim var, ağrım da oluyor ama çok şükür dayanılmayacak gibi değil ve şu an o 19 saatlik sancıyi hiç hatırlamıyorum bile

Oh kavuşmuşsun sağsalim yavruna ne güzel...
Epiduralsiz mi yaptın doğumu?

Ben de bekliyorum bakalım perşembeye gelmezse suni ile denenecek
Yav çatı muayenesi yaparken bile kasılmıştım Nasıl olacak bilmiyorum
Normal de acıya katlanabilen Bi insan mısın sen?
19 saatlik sancı Cidde'n uzun
O sürede bebeğin de senin de durumun önemli
Seninki Alalh tan doğum kanalına felan girmiş ne güzel

Hayırlarla bakalım bizimki Nasıl olacak?

Bebisin hareketleri iyi ama ishal başladı bende karin ağrısı ile eşlik eden işin ilginci salgın var oglumda ishal esimde dogum belirtisi mi bilemiyorum o yüzden

Tavsiyeniz var mı bana

Ve de napayım sizce????
Ben ameliyathanede bile suni sancı diye direttim bebeğin konumunu gösterdiler işe yaramaz dediler Hiç sancım vs olmamıştı epidural sezaryan oldum

Back